Zdravim
mama v IGO mnoho svych POI (pribuzne, ruzne dalsi obekty, apod ...) a bojim se ze neco zkazim, budu delat HR, a vse se mi to ztrati.
Jak muzu sve oblibene POI zalohovat ?
dik za odpoved![]()
Zdravim
mama v IGO mnoho svych POI (pribuzne, ruzne dalsi obekty, apod ...) a bojim se ze neco zkazim, budu delat HR, a vse se mi to ztrati.
Jak muzu sve oblibene POI zalohovat ?
dik za odpoved![]()
POI se ukládají na kartu, neměl bys o ně přijít....
No nechci do toho kecat, ale já mám POI v \My Documents\iGO 2006\ (soubor igo.db) a ta cesta teda moc na kartu nevypadá.
Zazálohuj si je iGO POI Explorerem
Docent má pravdu, zálohuj si ten súbor a budeš tam mať všetky POI a celé nastavenie iGO.Původně odesláno od Docent
Nadefinovanú nejakú trasu si možeš zálohovať tak, že zazálohuješ súbor route.dat ktorý je v tom istom adresári.
ke stažení např. zde, využiješ i ke správě bodůPůvodně odesláno od macleod
druhé řešení je provést zálohu- nastavení/Další/Záloha a Obnovení dat/Záloha dat. Tato záloha se opravdu uloží na SD kartě a po nové instalaci se stejnou cestoun vše obnoví. Tedy POI i nastavení
Diky moc za rady :-)
Myslel sem ze uz se to tu resilo a ze akorad dostanu radu tipu google.com
Ale dozvěděl sem se zajímavý potřebný věci.
Ale měl bych ještě jeden dotaz.
IGO se mi líbí, ale nejsem řidič, chodím pěšky.
Jsou nějaké podrobné turistické mapy pro IGO ? nebo co mám použít pro pěší navigaci ?
Geocaching ale nedělám, potřebuju něco pro navigani ve městě.
Dík za odpovědi![]()
Pre iGO som kdesi videl, že niekto ponúkal nejaké topo mapy a zdása mi že u vás v CZ. Nie som si istý.Původně odesláno od quick_pd
Alebo prejdi na OziexplorerCE viď vedľajšia diskuse: http://www.ce4you.cz/forums/view_forum.asp?f=610
Tam sú aj topo a mapy miest.
ale řešilo, řešilo, my jsme jen takoví hodní samaritániPůvodně odesláno od quick_pd
![]()
Tak to má bejt, já se taky snažím radit všem, a nekoukám jestli uz to tu nekde nebylo.ale řešilo, řešilo, my jsme jen takoví hodní samaritáni![]()
Ale zas je problém v tom že toho moc nevím![]()
Vidim ze tady resite poi,mam velkou prosbu,jde v 3D rezimu navigace nejak zvetsit nebo zviditelnit poi body jako parkoviste a benzinky?Moje vl. poi jdou zviditelnit uz z kilometru ale s temi origo nejde udelat nic,celkem mi to vadi ze vidim pumpu az sem u ni a dobrzdit z 90 se 40ti tunami je nekdy dost o hubu,diky za kazdou odpoved.
No kdyz uz jste takovi samatitani tak mi poradte jak udelam nove POI?Původně odesláno od quick_pd
POI explorerem ale v tu chvilku mam bud soubor IGO.DB velikej,nebo bez upozornovani kamer.
Nikdo mi neporadi?
Kamery nemají s ostatními POI co dělat, ty jsou úplně samostatně, ne?
To je skoro pravda.Kdyz ale udelam novy soubor igo.db tak mi zmizi nastaveni kamer v menu.![]()