Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 132

Téma: iGO8 - realistický 3D pohled při navigaci

  1. #106
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Já jenom nechápu, proč si nějaká firma nepřečte ty stesky v diskuzích a nedá dohromady nějakou IA navigaci .

    TomTomu chybí k dokonalosti volba nějaké optimální trasy. Já chápu, že v civilizovaných zemích na západ od Rozvadova si celkem vystačí s nejrychlejší trasou, vzhledem k hustotě dálnic je zbytečné komplikovat algoritmus nějakou optimální trasou. Jenže u nás je to trochu jinak, a pokud mne TT žene od Znojma na Plzeň - jih přes Prahu trasou sice o 30 minut rychlejší (teoreticky, protože je to přes Jižní spojku), zato o 100 km delší než trasa přes jižní Čechy, tak moc použitelný není.

    Takže zatím se jako IA rýsuje právě to IGO 8...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    zobrazuju sa vam na mape slovenska mosty a nadjazdy v 3D? madarsko , rakusko mi ide ok, ale na mape slovenska nie. tak zistujem ci mam problem s iGo, mapov, pda, alebo je to vlastnost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Nevíte v čem může být problém. iGo 8 chytne gps signál bez problémů, ale aktuální pozici mi na mapě ukazuje cca o 15 km mimo Mám Asus P750 s SiRF III.

    Taky se mi nedaří rozjet Tomtom. Ten signál vůbec nechytne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Toto se děje i na mém Looxu N560, pokud přepnu GPS do SIRF modu. V NMEA je to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    A kde je v iGO8 možnost zvolit mezi SiRF a NMEA? Nikde to tam nevidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To se mění v GPS přijímači. IGO to automaticky rozezná v jakém režimu dostává data a přizpůsobí se. IGO2006 Plus ukazovalo správně i v SIRF modu, tak předpokládám že snad u finální verze tohle bude opraveno ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    Tak už mám od soboty naládované 3D objekty pro českou republiku a slovensko. V Praze už je na co koukat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    No v tom počte ktorý tam je (v Bratislave) je skoro problém ich najsť
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    je nejaka moznost pridat tie 3d objedkty co su na googleearth?
    nejaky export import s toho 3dl formatu?
    a este posledna otazka. aky je rozdiel medzi 3dl a 3dc formatom. akurat madarsko ma oba formaty 3dc ma 25MB a 3dl ma 0,5mb

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    37

    Mam MioA701 a ked spustim iGO8 tak mi ostava iba 3M volnej pamete, co vylucuje prezeranie 3D budov.
    Ale viac mi vadi ze pri minimalizovani pocas hovoru je pocut v sluchatku brumenie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    hey caran flashni si wm6.1 19716 r11...ja mam tiez mio a701 a ked vypnem vsetky beziace aplikacie bez problemu mi igo8 ide aj z budovami...som sklamany z budov pre sk a cz....na sk su len v Blave!Madarsko je skoro full of buildingz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Ty 3D budovy jsou možná dobré jako pouťová atrakce, ale určitě ne do navigace... Navigace má navigovat, a to pořádně, a ne aby chtěla po člověku na dálnici, aby odbočil doleva.
    EDIT: patrně jsem se přehlédl, ale on Pavel Koza vyhlásil soutěž o nejdebilnější podpis?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    A kde pise Palo o tom podpise ze sa prihlasim medzi tych geniov!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Nemusíš se přihlašovat, máš 1. cenu bez přihlášení . Pravda, až po té, co kandidáti na vítězství se svými animovanými podpisy nějak vymizeli....
    Ale zkus ten svůj podpis ještě zvětšit, alespoň 2x do dálky, 2x do šířky .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    mal som aj gifko ale sam najvyssi P.K mi ho zmazal rozmyslam ze si tam svacnem nahatu zensku!!! dufam ze toto logo tvoj fon zvlada!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-09-2009, 19:11
  2. Sekanie pri navigaci iGo8
    Od mao7_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-02-2009, 12:14
  3. IDOS pro Pocket PC - pohled uživatele
    Od Jiri02 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 10:53
  4. ASUS 636N letem světem - pohled Looxaře
    Od PedroKV_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-05-2007, 21:29