Já jsem myl kontakty v Maďarsku Jarem a vůbec to nepomohlo, asi jsem dělal jen něco blbě a tak závidím. To opravdu není na naší úrovni, s tím plně souhlasím.Původně odesláno od jovan.tlaskal
Já jsem myl kontakty v Maďarsku Jarem a vůbec to nepomohlo, asi jsem dělal jen něco blbě a tak závidím. To opravdu není na naší úrovni, s tím plně souhlasím.Původně odesláno od jovan.tlaskal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ti zavidiiiiiiiiiiiiiiiim
Spokojenej?
Teď už ANO!!!
Jo jen se přeci jenom za něco omluvým všem a to nějakou tu chybu v dikritice.Jsem v ČR 4 roky a faaakt mi to nejde tak jako vám.Sorry
No blbejsi vímluvu jsem necekalPůvodně odesláno od jovan.tlaskal
)
Akorát je mně divný, že se firma s tím zahájením prodeje v Maďarsku nechlubí ani na maďarských stránkáchPůvodně odesláno od jovan.tlaskal
?
A toto poznáte:?:
Pánové, to chce klid...:!:
Nikoho sa nechcem zastávať, ale prvá invektíva bola:A potom už len na dve starny vzájomných invektív.Původně odesláno od Docent
Nezdá sa vám že je to už brutálny OT (mimo témy-pre tých čo by nerozumeli)
Chcelo by to trochu menej testosterónu a viac vzájonej ohladuplnosti, nie sme na pubertálnom anonymnom ICQ.
Som Slovák, píšem do českých a občas do anglických a ruských fór, a minulý týždeň som sa prihlásil aj na jedno vietnamské, ale nikde som sa nestretol s tým, aby sa niekto odbavoval na mojej gramatike.
A dúfam že mi všetci rozumiete.
Pardon,... tie dve strany OT sú už naozaj moc:!: :!: :!:
Když jsi tak dobře přidal k OT, odpovím. Schválně se na tom vietnamském fóru vyjadřuj jak idiot, dělej základní gramatické chyby a zároveň se nezapomeň do odstatních navážet, že nejsou inteligentní a na tvojí úrovni. Uvidíme, zda se někdo neozve.
To toja: Máš sice pravdu, že je to OT, ale z mé strany to nebyla invektiva, ale jemné upozornění na pravidla pro diskutující, konkrétně:
"Pište slušně a pokud možno spisovně. Nejsme na serveru Akademie věd, takže se na nejakou tu hrubku či hovorový výraz nehledí skrz prsty, ale záměrné prznění jazyka (psaní W místo V a pod.) či extrémní odchylka od běžného projevu povede pouze k smazání příspěvku."
Teraz už niečo konkrétne:No, táto stránka nieje až taká aktuálna, čo sa týka iGO8....ani na maďarských stránkách?
Treba pozrieť na:
http://www.navngo.com
a tam dole kliknúť na produkt iGO.
No a tam sú články o iGO8.
Konkrétne v:Nav N Go iGO 8 is coming in the spring! je uvedený termín uvedenia jar
A ceny sú tiež viac ako zaujímavé: Európa 149 EUR včetne DPH.
ale poklikajte a prečítajta si.![]()
Sice anglicky moc neumím, ale nějak se mně nezdá, že by to znamenalo, že už je v prodeji. A nepochybuji o tom, že kdyby byl, tak už je to ve všech bleskovkách na internetu.
no, krom uvedeného jsem viděl bleskovku tady. A je lidsky česky. Informace však v podstatě totožné
Mno, tak pokud si dám dohromady tu informaci o legálním nákupu iGO 8 v Maďarsku a tuhle větičku "v Evropě si ale ještě nejméně dva měsíce počkáme" v oné bleskovce na Navigovat.cz, tak mně z toho naprosto logicky vyjde, že Maďarsko není v Evropě.
A taktiež bude zaujímavé akú cenovú politiku bude presadzovať Nav N Go.
Jedna možnosť je, že uvedená cena bude konečná a dealerom bude dávať produkt rabatu.
Druhá požnosť, že to bude cena pre dealerov a bude "zaujímavé" :? koľko si oni prihodia.
Dúfam, že tá prvá možnosť je tá pravá.
abych pravdu řekl, to mě ani moc nezajímá. Mě zajímá následující citace z dané bleskovky:
Nav N Go chystá i zvýhodněnou cenu pro vlastníky současné verze iGo – aktualizace prováděná přes internet bude stát 80 eur (2 100 Kč). – konec citace
No, a generálku na daný způsob si udělali při upgrade na verzi plus, tedy bude bezpochyby funkční a s cenou pro koncového spotřebitele konečnou.![]()