Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 9 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 132

Téma: iGO8 - realistický 3D pohled při navigaci

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    NAV N GO zacal velky odboj voci warezu behom 12 hodin zmyzli vsetky linky na igo8 z rapidsharu,megauploadu,4sharedu atd esteze zlaty rusaci a cinsky bratia to maju v pazi a akurat taham miomap8!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od MaPo
    iGO8 v realu trhane neni, aspon co muzu posoudit ze svoji iPAQ 316.
    Spis je otazkou, kolik budov v datovych podkladech CR bude zpracovano do 3D modelu.


    MaPo
    Ahoj, de zařízení Hewlett-Packard iPAQ 316 použít jako obyčejné PDA (jestli se jde dostat do windows) nebo je to jen navi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    Jak vam to funguje?Bez GPS mi to jede ale s GPS se mi restartuje MDA.25 M free je zrejme malo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Na 20M ve VGA běží jak víno s vypnutým terénem. Pokud mám terén zapnutý, potřebuji volného asi 24M a běhá to výborně, byť je překreslování samozřejmě o něco pomalejší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Predvčerom som cestoval do BA a fungovalo mi to "OK".
    Tých 25MB je naozaj málo, mám taký dojem že mne to fungovalo pri cca 38-40MB.
    Tie úvodzovky pri OK sú preto :
    1. je to iba funkčné domo alebo v niektorých prípadoch ušlá beta.
    2. ako si sa mi nepáči ovládanie a veľa vecí v ovládaní mi chýba.
    3. Som z toho mierne sklamaný, ale je to beta dúfajme že v ostrej to bude akotak OK.
    4. napr. z plochy displeja veľkú časť venovali na graficky vyčačkané informácie a na mapu zostáva relatívne málo. Lebo keď som navigovaný ja chcem mať prehlad o okolí a dostatočne dopredu ako vyzerá cesta a nie len kurzorovú šípku a kúsok cesty. A zase keď zmeníš mierku je to titerné.
    ... atak ďalej, je toho veľa, ako vravím možno tou betou.
    Hmm... dúfajme.
    Resume: zlatá stará 2006Plus, 3D je pekné ale na oblbovanie, na navigáciu je presa 2D najpraktickejšie. Dopredu za roh budovy nevidíš, na placke v 2D vidíš dopredu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    jo to je fakt.me zarazi to ze mi to padne po pripojeni gps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    37

    Mě se zase nepodařilo rozchodit TMC,dám automatické skenování a ono nic.V iGO 2006 100% funkční.Hlášení o hlídání rychlosti se "nějak" zastavilo po pár km.Jinak grafika map je fakt "barevná" , ale kdo se na to má čas při jízdě dívat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    TMC modul demo verze nemá funkční. No, jestli to ale bude ve finále dělat to, co si myslím, že by dělat mělo, tedy že v černém okýnku TMC bude ikonka problému se vzdáleností k němu a po kliknutí do daného okýnka se dostanu na události na trase s možností dodatečného určení, co s tím, budu totálně spokojený a daný soft si možná i koupím.
    Jinak, na zahraničních fórech jsem si přečetl, že dané demo verze jsou pro navigaci zatím nepoužitelné. Jelikož se to shodovalo s mým zjištěním, program jsem vymazal a čekám na konečnou obchodní verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    souhlasim jenom nevim jestli si ji budu moci dovolit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Citace Původně odesláno od toja
    2. ako si sa mi nepáči ovládanie a veľa vecí v ovládaní mi chýba.
    Které konkrétně? Věci jako citlivost na odbočení trasy pro přepočítání nebo nastavování kvality vypočtené trasy mi nějak důležité nepřišly a ani já jako ultrahračička jsem se v nich nešťoural.

    Citace Původně odesláno od toja
    Resume: zlatá stará 2006Plus, 3D je pekné ale na oblbovanie, na navigáciu je presa 2D najpraktickejšie. Dopredu za roh budovy nevidíš, na placke v 2D vidíš dopredu.
    Tohle mi přijde jako podpásovka. 3D budovy i terén se dají vypnout, je to o dost svižnější (na VGA) a konečně, konečně funguje hledání POI na trase. Nehodlám vás přesvědčovat, že vám to má vyhovovat, ale stejně jako nenadáváte na Mercedes, že má odvětrávané sedačky a vy průvan nerad (protože když nechcete, tak tu funkci prostě nepoužíváte a neotravuje vás), není moc fér vyčítat iGo 8 podporu 3D, která je plně vypnutelná.


    Citace Původně odesláno od Mudrunka
    dané demo verze jsou pro navigaci zatím nepoužitelné. Jelikož se to shodovalo s mým zjištěním, program jsem vymazal a čekám na konečnou obchodní verzi.
    Mně přijde funkčnost bety velmi dobrá. Pravda, jsou tam určité mouchy, zejména práce s aktuálním bodem (vždy tam cpe pozici GPS bez ohledu na skutečně označený bod) + problém s umístěním na vozovku v případě horšího signálu, ale jinak to funguje velmi dobře a to i s 3D terénem v ČR. Projel jsem známá místa, ať už v reálu nebo v simulaci, a jen jsem čuměl. Sice je to při navigaci úplně na nic, ale vypadá to senzačně a na hraní je to fajn.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    Fungujou vám speed kamery? Nebo v demu nejsou zprovozněné?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    V mape je vidim ale jestli upozornuje to nevim:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    A v jakém adresáři máš soubor s kamerama? Zkoušel jsem jak adresář speedcam, tak i poi jako v klasickém Igo, ale nevidím nic tak ani tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    na karte:
    iGO8\content\speedcam
    soubor:
    SpeedcamUpdates.spud
    )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    4

    Ten soubor SpeedcamUpdates.spud je původně prázdný? Jak jsi do něho dostal ta data? Já zkoušel nakopírovat obsah z *.txt i *.csv a nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 9 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-09-2009, 18:11
  2. Sekanie pri navigaci iGo8
    Od mao7_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-02-2009, 11:14
  3. IDOS pro Pocket PC - pohled uživatele
    Od Jiri02 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 09:53
  4. ASUS 636N letem světem - pohled Looxaře
    Od PedroKV_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-05-2007, 20:29