Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 132

Téma: iGO8 - realistický 3D pohled při navigaci

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    Nuz staznost na mapy rusim vdaka Pepovi!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    tak jsem testoval jak moc náročné bude Igo8 na PDA dědečkovi - stařičkém IPAQ h5450 (Win2003 bez SE)

    a jednym slovem parád, 3D vykreslení vypadá perfektně, nezadrhává se ani se nezpožďuje, navigace probíhá naprosto plynule a bez problémů

    Takže i majitelum starších přístrojů doporučuju minimálně vyzkoušet :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    ja som to s IGO8 vzdal, len podklady na 3D teran su takmer 500 MB (west/east europa). je to nieco co zbytocne zabera priestor.
    nehovoriac o ovladani, ktore je pre mna nejake divne. fakt som mal problem najst kam chcem a hned sa tam odnavigovat.
    zlaty skyn sznit pre igo7
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Na iGO 8 mne zatím nejvíc pobavil překlad klávesy "Space" na klávesnici jako "Kosmické" místo "Mezera" .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Docent: souhlasím, připomíná mi to překlad "Volume" jako "Hlasitost" namísto "Jednotka" v seznamu disků ve Windows XP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od tortoise
    Docent: souhlasím, připomíná mi to překlad "Volume" jako "Hlasitost" namísto "Jednotka" v seznamu disků ve Windows XP.
    To bude asi tím, že je ti angličtina zřejmě hodně vzdálená. Slovo "volume" má několik významů a mimo hlasitosti je to také díl, nebo svazek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Panot: Ne, to nebude tím, že mi je angličtina hodně vzdálená. Protože nejsem blbec, tak vím, že "volume" v souvislosti s diskem znamená "jednotku". Stejně jako "space" v souvislosti s klávesnicí neznamená vesmír, ale mezeru (resp. mezerník). To ti nedochází :O ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    Citace Původně odesláno od greed
    ja som to s IGO8 vzdal, len podklady na 3D teran su takmer 500 MB (west/east europa). je to nieco co zbytocne zabera priestor.
    nehovoriac o ovladani, ktore je pre mna nejake divne. fakt som mal problem najst kam chcem a hned sa tam odnavigovat.
    zlaty skyn sznit pre igo7
    nuz mne zabera europa tusim nieco cez giga,vyhodil som stare igo a tomtoma a hned mam miesta viac na 4gb sdhc,ak chces usetrit miesto nepouzivaj vsetky mapy naraz hod si iba tie kam chodis a vyhod hlasy z igo ktore nepouzivas a mas to...
    ovladanie nie je tazke a uz som si nan zvykol,pocestenie igo je tak 40%ne zvysok je in english,hlas som hodil helenku zo stareho a slape vsetko perfektne...
    sznit sa mi nepacil ja zastanca riksa!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    to tortoise:
    Ahoj...koukám,že zkoušíš IGO8 na Loox 560. Já mám taky tuhle mašinku, stáhnul jsem IGO 8, ale po tapnutí na jakékoliv tlačítko po spuštění se mi IGO zavře a je konec....:-(,,,,poradíš mi prosím včem je chyba....díky za ochotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    to bude malou ramkou,kolko mas free ram?IGO8 potrebuje minimalne 18mb!Ak planujes cestu cez EU dajme tomu spanielsko tak potrebujes 22mb free ram...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Volných mám 27MB, ale je možné ,že se mu nelíbí VGA...:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Kdo testuje demo verzi IGO 8, zak jsem si dovolil upravit češtinu do tohoto programu. Případně je to i pro další zájemce, kteří si s angličtinou moc neporadí. Netvrdím, že se mi podařilo přeložit úplně všechno, ale většinu ano.Tak si to užijte
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    Citace Původně odesláno od Jason
    Volných mám 27MB, ale je možné ,že se mu nelíbí VGA...:-(
    aha ono to je qvga verzia...hold vga ma smolu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    VGA to nejni, v sys.txt staci v radku vga=0 dat vga=1 a panecku, to je nadhera - mam taky Looxe n560, volna RAM necelych 30MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Tak tak, já jsem si taky opravil sys.txt a VGA funguje normálně. Akorát to nejde v režimu portrait, teda jde, ale jsou vidět jen 2/3 obrazovky, ten zbytek je "za rohem" : .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-09-2009, 18:11
  2. Sekanie pri navigaci iGo8
    Od mao7_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-02-2009, 11:14
  3. IDOS pro Pocket PC - pohled uživatele
    Od Jiri02 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 09:53
  4. ASUS 636N letem světem - pohled Looxaře
    Od PedroKV_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-05-2007, 20:29