AE keyboard mapper 2.1.4
Používáte prosím někdo tuto utilitku? Potřeboval bych poradit s layoutem..
Stáhnul jsem z podpory český layout. QWERTZ i QWERTY, ale přestože tam je čeština, příliš nechápu, jak jinak jdou dělat české znaky. Zatím je mohu použít jen přes háček (čárku) + písmeno, ale přitom v tom definičím souboru jsou...
např. výňatek :
Key 0041 c0061 c00E1 c00E1 ; a á á
Key 0045 c0065 c00E9 c011B ; e é ě
Někde musí být nějaká aktivační klávesa, ale se svou angličtinou jsem tomu ještě nepřišel na kloub.
Díky moc případným uživatelům za reakci.
Z.
Stáhnul jsem z podpory český layout. QWERTZ i QWERTY, ale přestože tam je čeština, příliš nechápu, jak jinak jdou dělat české znaky. Zatím je mohu použít jen přes háček (čárku) + písmeno, ale přitom v tom definičím souboru jsou...
např. výňatek :
Key 0041 c0061 c00E1 c00E1 ; a á á
Key 0045 c0065 c00E9 c011B ; e é ě
Někde musí být nějaká aktivační klávesa, ale se svou angličtinou jsem tomu ještě nepřišel na kloub.
Díky moc případným uživatelům za reakci.
Z.
Tu cestinu jsem delal ja. Ceske znaky se skutecne zadavaji pres carku a hacek, je to zamer (tzv. programatorska klavesnice)...
Jinymi slovy, neni tam mapovana horni rada klaves pro cestinu.
Jinymi slovy, neni tam mapovana horni rada klaves pro cestinu.
Díky za odpověď i za layout.. Už jsem po mnoha pokusech a luštění pochopil, že je to přesně tak, jak píšeš.
Nicméně je má hw klávesnice trochu odlišná a budu si muset něco předělat. Poradil bys mi prosím nejlepší postup, abych nemusel postupovat pokus - omyl, pokus-úspěch? :-)
Díky a hezký den
Z.
Nicméně je má hw klávesnice trochu odlišná a budu si muset něco předělat. Poradil bys mi prosím nejlepší postup, abych nemusel postupovat pokus - omyl, pokus-úspěch? :-)
Díky a hezký den
Z.
Pomoci toho scanneru, ktery je v adresari s programem si musis zjistovat ty kody a pomoci nich to psat. Je to piplacka, ale neni to slozite.