Dobrý den... Dostal jsem od firmy nabídku koupit si libovolný mobil od O2 za jejich nejvýhodnější cenu. Z jejich nabídky mě zaujal Samsung i600 (2.490,-) a HTC S710 (3.990,-). Kdysi jsem vlastnil Motorolu MPx220, tedy částečně zkušenosti s WM mám (byť tehdy ve verzi VM 2003 for SP.
Prosím o radu, který z těchto dvou mobilu (popřípadně, jaký jiný?) si vybrat. Na Samsungu se mi líbí rozhodně velikost, ta je perfektni, nejsem nadšený z displeje na šířku (nevím jaká je kompatibilita s programama) a z jeho velikosti, též nikdy jsem se nedopátral jestli je na něm možno provozovat GPS navigaci.... U HTC se mi asi krapet více líbí QWERTY klavesnice, rozhodne velký displej, a údajně na něm jde provozovat bez větších problému TomTom navigace. Též se mi velmi líbí diody v repráku a možnost změnit jejich chování při zmeškaných událostech externím programem... Naopak u HTC je prý více pomalý procesor.... Neřeším u telefonu věci jako je fotoaparát, natáčení videa atd...
Jde mi především o pracovní nástroj a možnost doinstalovat si další dodatečné programy (ICQ, Papyrus atd...)
Mohli by jste mi prosím poradit který z těchto dvou telefonů si vybrat, popřípadně dát tip na jiný???
Děkuji předem za odpovědi...