Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 78

Téma: E-TEN X500+ - tvorba vlastní ROM aneb "vaření"

  1. #61
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    Ano to vim,tak proto se ptam jestli ma nekdo nejakou ExtROM k tyhle ROMce,ptze ExtROM je soucasti ROMky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Chtel bych pozadat o radu ohledne ExtROM. Zkousim si dodelat ROM WM6.1 pro X500+, kterou jsem stahnul z eten-users.eu. Dal jsem si do ExtROM par aplikaci a pripravil si ROM. Bohuzel, kdyz jsem ji dal do PDA tak se nespustila ani instalace na zacatku a neni k dispozici ani Application Recovery pres, ktery bych se k CAB souborum dostal.
    Nejsem ve vareni ROM nejak zkuseny a tak pouze tipuju, ze tam asi jeste neco schazi. Mozna proto, ze je ta stazena ROM hodne vykuchana. Muzete prosim poradit.

    Soubory ExtROM:
    ADATA.OVT
    BLU.BT
    CabExtracter.exe
    CheckState.exe
    GainFileDetector.exe
    oem.xml ..... zeditoval jsem seznam CABu
    PREI_777_Team_MMS_Composer_en.cab
    PREI_777-Team_Toshiba_USSDHandler.cab
    PREI_GPRSWIZARD.ENG.cab
    PREI_SatelliteDataUpdate.1.0.AllLan.cab
    PREI_Schaps_AdvancedConfig_v2.1.0.0.cab
    PREI_tcmdpocketarm.cab
    startup.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    18

    Zdravim,
    tak jsem flashnul ROMku od eidama a musim rict, ze je to parada. Rozdil od verze 489 hodne znatelny. Dokonce mi funguje i SIM toolkit (O2+Ebanka) bez patche. Diky eidamo!

    Jenom jeden dotaz ohledne FW GSM. Flash jsem delal podle navodu, v druhem kole mi to psalo, update GSM probiha, ale ve finale mam uplne stejny ovladace a FW jako u 489. Je to v poradku? Jaka by tam mela byt verze? Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    V rom ROM 543 ENGLISH je:
    GSM: Firmware: en5n_v7_pda_20070110_RS00022
    Driver: 0705,3110

    BT: Firmware: 19.2
    Version: 0100

    WLAN: Firmware: 1.315
    Version: 1.05
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    18

    dikes. GSM a WIFI mam ok. BT jsem nedohledal, ale to bude asi taky ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Ahoj, mohol by niekto niekam uploadovat origo CZ romku pre 500+
    Odkaz na prvej strane uz totiz nefunguje a neviem to nikde najst.

    Dakujem!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    18

    tady je 489cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Zdar, já už jsem asi na mrtvicu, dnes jsem si koupil x500+ a jelikož jsem zjistil, že má málo paměti, chtěl jsem flashnout ROM. Dělal jsem to již na Aceru a nebyl to žádnej problém, ale tady jsem pohořel, všechny možný verze, který jsem stáhnul mi psali že nejsou kompatibilní s OS a USB taky hlásil chybu, určitě víte o co se jedná. Pak jsem se dočetl, že musím napřed použít originál ROM 543 EN tak jsem se zaregistroval na tom serveru, ale tam když se proklikám, tak prostě možnost stažení není, Dal jsem to do Googlu a našel originál ROM co jsem hledal. Spustil jsem to tedy a opět to zamrzlo na chybě OS. Když to instaluju přes PC a ten spustitelnej exáč, tak mě to skonci na Waiting a download a to tam visí třeba hodinu, pak už jsem nevydržel. Když si vypreparuju temp.bin z toho exe souboru, a chci to flashnout před SDkartu, tak to skončí opět chybou OS. Jsme bezradnej, protože chci instalovat programy a dokud nemám uvolněnou pamět nemá to cenu. Dokáže mě někdo poradit kde je problém, popřípadě dát odkaz na opravdu 100% funkční ROM která se tam musí dát po 489CZ. Moc děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    17

    ahoj, já to dělal podle tohoto návodu a nebyl problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    No já taky, ale taky jsem si myslel, že nebude problém, ale pořád nechápu, proč mě to křičí, že je nekompatibilní OS


    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Kartu znova zformatuj a nanovo na ni nakopiruj ty dva soubory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    To už jsem dělal asi 5X. Není mi jasné ,proč mi pořád píše, že OS image není kompatibilní s mým PDA. Může mi někdo prosím napsat jestli musím ROM 489CZ flashnou napřed ROM 543 EN a popřípadě mi ji dát někam ke stáhnutí abych měl 100% jistotu, že mám správný soubor. PDA jsem koupil v Bazaru, tak jen doufám, že nemůže být problém u předchozího majitele. Opravdu se nikdo s tímto problémem nesetkal ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tak jsem zkoušel podle návodů, už se zdálo se, že to už funguje normálně dostal jsem se až že to po restartu stahuje ROM, proběhne 100% vypíše par hlášek, žádná z nich není varovná, ale pak to nahodí na asi 10 řádků samý ERROR. Zkoušel jsem to se dvěma různýma souborama (


    O 2h později...i když to neproběhlo jak mělo, nějakým způsobem tam mám teď EN 543 ale nění úplně dobrá, protože když udělám hardreset tam kdaž se chtějí nakonec installovat 3 programy tak to vyhodí chybu že je poškozenej nějakej cab a nenainstaluje to nic. PDA se normálně nastartuje, ale má zase jen 24MB paměti, místo 30M kvůli tomu jsem to vše podstoupil, tak že teď mám en verzi 543 s malou pamětí a navíc ta verze není úplně čistá, Navíc když tam chci plácnou zálohu z předchozí verze, tak se vše podaří, ale z nějakého důvodu tam není možno spustit GSM, tak že můsím začít od začátku, ale to mi navadí, spíš bych potřeboval pomoci s tom ROM a dostat to do normálního stavu.

    Teď kdyz to chci felšnout na nějakou jinou ROM, tak mě to píše stále že to neni kompatibilní s mým hardwarem. Není tu prosím někdo od Brna, kdy by mě to mohl dát dokupy i za finanční odměnu. Please!!!!!!!
    Když tak napište na radek zavinac ekadlec.eu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Jestli si dobře pamatuju jak jsem to flashoval já, tak nejdřív jsem z verze 488 (nebo 489) musel přes USB flashnout 543 a dát hardreset, pak bylo nezbytně nutné ROM 543 flashnout jestě jednou aby se flashnul i GSM modul. Pokud chceš více paměti, nesmíš nechat instalovat programy od ETENu, myslím že bylo nutné držet po hardresetu tlačítko foťáku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Rady při vaření ROM pro X500+
    Od Lausien_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-08-2008, 21:32
  2. Tvorba vlastní rom (KAISER) *HLP
    Od djvanila v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-06-2008, 13:40
  3. Vše o E-ten Glofiish X500 aneb klávesnici nepotřebuji
    Od Lucasx500 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 160
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 15:03
  4. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 18:11