Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 78

Téma: E-TEN X500+ - tvorba vlastní ROM aneb "vaření"

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od Lausien
    Zdravím,

    tato upravená verze ROM mě velice zaujala a ještě dnes jí skusim, ale chtěl bych se zeptat, zda by si ještě někdo nechtěl vyhrát a udělat tam takové rozložení věcí, jako je v upravené ROM WM6 X500 Panot v.3.0 - tedy dám tam takové softy, udělat nové ikony, atd...

    Zdarec
    Ono je to tazke kazdemu vyhoviet. Kazdemu sa paci ina farba pozadia, ine ikony, ine aplikacie. Ja som mal snahu pri svojom vareni akurat trosku zrychlit X500+, pridat SDHC podporu, nazvy CZ/SK operatorov a vyhadzat nejake nepotrebne (podla mna) E-TENacke aplikacie, aby po HR mal clovek aspon nejaky "relativne funkcny" pristroj.... Je uz na kazdom uzivatelovi, ake si tam da aplikacie.... Ked ich chce mat v ROM, TOOLy na varenie su na tomto fore. ... Prajem prijemne varenie...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    10

    ahojte...
    potrebujem poradit, mam Eten X500+ a chcem nainstalovat novu romku, ale neviem ako zalohujem tu staru, ktoru mam v PDA aj s CZ lokalizaciou, ako vytiahnem ten temp.dat s pristroja????
    to len pre pripad, keby som sa chcel vratit k povodnej ROM aj s CZ lokalizaciou, alebo koli reklamacii....
    dik za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    57

    tak jsem si taky vyzkoušel vaření ;-). zkusil jsem vyčistit ROM 489-bez lokalizace. Ale pak jsem se k lokaizaci vrátil-vyhovuje mi čeština ;-). myslím,že je to hloupost ale přesto se zeptám : je možné použít ROM 543 zde poskytnutou a přidat si k tomu čěštinu ze 489-ky? (asi ne, že?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    71

    Nevím, ale dalo by se to vyřešit i jinak.... Buď u SS legálně stáhnout lokalizaci (kterou si zaplatíte) a nebo si ji někde nelegálně stáhnout-samozřejmě vás pak asi zavřou
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Já mám anglickou ROM 543 a do ní jsem si přidal orig. češtinu z 488 a bez problémů to fungovalo, kvůli RAM a rychlosti jsem si ale nakonec nechal jen klávesnici, angličina mi přijde v systému nějak přirozenější a ostatní soft mám lokalizovaný a není s tím žádný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od pavel.m
    Já mám anglickou ROM 543 a do ní jsem si přidal orig. češtinu z 488 ...
    ... takto jsem to měl na mysli,ale obávaljsem se,že je to hloupost-díky z odpověď - vyzkouším to tedy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od pavel.m
    Já mám anglickou ROM 543 a do ní jsem si přidal orig. češtinu z 488 a bez problémů to fungovalo, kvůli RAM a rychlosti jsem si ale nakonec nechal jen klávesnici, angličina mi přijde v systému nějak přirozenější a ostatní soft mám lokalizovaný a není s tím žádný problém.
    Prosim ta mozes mi poslat orig. cestinu z rom488 a navod ako ju nainstalujem do tej novej ang.543 verzie??? Pripadne ak mas nejaku osekanu CZ lokalizaciu, ktora mi usetri RAM.

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    eidamo:
    Mám dotaz. Ta tvá romka je WM6 nebo WM6.1? Na eten-users jsou totiž i romky a WM6.1.

    Mám na mysli konkrétně tuto Nezkoušeli jste ji někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Citace Původně odesláno od Eso_Rimmer
    eidamo:
    Mám dotaz. Ta tvá romka je WM6 nebo WM6.1? Na eten-users jsou totiž i romky a WM6.1.

    Mám na mysli konkrétně tuto Nezkoušeli jste ji někdo?

    dnes jsem zalozil novy tema s WM6.1 pro ETEN X500+ a ja jsem spokojen
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od Eso_Rimmer
    eidamo:
    Mám dotaz. Ta tvá romka je WM6 nebo WM6.1? Na eten-users jsou totiž i romky a WM6.1.

    Mám na mysli konkrétně tuto Nezkoušeli jste ji někdo?
    WM6
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    3

    Zdravím, mám prosbičku ohledně ROMky. Chtěl jsem si na X500+ flashnout ROMku na 543 od eidamo, ale nejak se nezadarilo. Asi sem lama ale zkousel sem jak postup z SDcka, tak pres "crackuti" souboru Temp.dat pres kabel. V obouch pripadech mi to napsalo tohle: OS Image is not compactible with.... (tesne pred textem "USB host is not connected yet."). Pri restartu pak zustala ROMka stara (489CZ)..
    Co neni kompaktibilní bohuzel nevim bo mi to nezalomilo text do vic radku :-(
    Nemate s tim pls nekdo zkusenost??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Mam Otazku ked si nahodim niektoru z ROmiek tu zverejnenych ...a budem chciet potom prejst naspet na originalnu od etenu budu nejake problemi s tym klucom ? lebo v jednom prispevku tu na fore som cital ze pri prechode na original romku mali problem ze im to nevzal9o nejaky kluc ... ako to je u x500+??

    A este mam jednu otazku cim mozem editovat Registre pri temp.dat ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    2 martin.luk:

    Musis tam najskor naflashovat original FW 543 (alebo pouzit "magic bytes" :-) , ale nemal som cas to vyskusat) a az potom moj upraveny FW. Subory najdes na fore.

    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Navod ako instalovat ROM X500+ VER R02 WWE 032 0543 do X500+ VER R01

    1) Pripojte PDA k PC a pripojte sa k ActiveSync ako "GUEST".
    2) Spustite subor "upgrade.bat".
    3) Vyskoci vam DOS okno (kde je info o kopirovani suboru "temp.dat") a
    po chvilke vyskoci i okno updatovacieho software (rovnako ako u povodneho
    instalatora novej ROM).
    4) Postupujte podla pokynu updatovacieho software.
    5) Az uvidite na obrazovke PDA hlasku "OS programmed ok! Please reset device."
    tak prevedte HardReset.
    6) Az prejdete vsetkymi krokmi prveho spustenia PDA tak ho opet pripojte k
    ActiveSync.
    7) POZOR! Spustite povodnu instalaciu novej originalnej ROM (original fw EXE) a
    riadte sa opat pokynmi updatovacieho software. Teraz uz dojde k
    bezproblemovemu priebehu. Je to nutne, pretoze pri predchadzajucej operacii
    nedojde k aktualizacii firmware GSM modulu.
    8) Tato verzia updatovacieho software urobi reset na konci za vas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od Spiro
    Mam Otazku ked si nahodim niektoru z ROmiek tu zverejnenych ...a budem chciet potom prejst naspet na originalnu od etenu budu nejake problemi s tym klucom ? lebo v jednom prispevku tu na fore som cital ze pri prechode na original romku mali problem ze im to nevzal9o nejaky kluc ... ako to je u x500+??

    A este mam jednu otazku cim mozem editovat Registre pri temp.dat ?
    Romku si do X500+ mozes davat aku chces (ake mas subory s original firmwarom)... 489,543 / RUS,ENG,DUT,FRA,CZE /original/upravovane......

    Registry su normalne textove subory ....akurat si romku musis najskor rozbalit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    ale cim presne si ju mam rozbalit ? ...
    a akym programom sa dostanem k ikonkam vo wine ? :-X aj tobyu ma zaujmalo ..alebo kde najdem tie temy co su tam uz nainstalovane ...bo ich cem vymazata nahrat si tam svoju ciernu ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Rady při vaření ROM pro X500+
    Od Lausien_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-08-2008, 21:32
  2. Tvorba vlastní rom (KAISER) *HLP
    Od djvanila v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-06-2008, 13:40
  3. Vše o E-ten Glofiish X500 aneb klávesnici nepotřebuji
    Od Lucasx500 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 160
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 15:03
  4. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 18:11