Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 78

Téma: E-TEN X500+ - tvorba vlastní ROM aneb "vaření"

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Tak som dnes spravil nejake upravi v ROM 0543 podla eidama, za co mu dakujem!


    1: Vložené drivery pre SDHC
    2: Pridana oprava registru pre USSD
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Phone">
    "SuppressUSSD"=dword:0
    3: [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\GLYPHCACHE]
    "limit"=dword:65536
    4: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\RIL\Operator Names">
    "23101"="Orange SK"
    "23102"="T-Mobile SK"
    "23106"="O2 SK"
    "23003"="Vodafone"
    "23001"="T-Mobile CZ"
    "23002"="O2 CZ"
    5: [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds\RingTone0]
    "Category"="Ring" "Script"="apw1r"
    [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\PhoneNetSelMode]
    "Timeout"=dword:7530
    6: Oprava BT answer
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\Au dioGateway]
    "ConnectScoInAlways"=dword:00000001
    7: V extrom: nic
    8: zmazane vsetky MUI okrem *.0409.mui
    9: MEMPOOL na 6MB

    Zatial testujem!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Tak ta úprava ROM 543 mně docela dost zajímá, byl jsem líný si udělat pagepool 6MB tak jsem zvědavý jak Ti to bude fungovat a jestli se podělíš o "švestičky ze své zahrádky".
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    2mijou:

    Upresnenie:
    v 5. mas v Timeout nastavene 7530 (30000 dec), daj to na 2710 (10000 dec).....

    a v "Category"="Ring" "Script"="apw1r" sa zmeni po zmene vyzvanacieho tonu naspat na apw3r . Ked chces mat vzdy apw1r, musis to zmenit cez nejaky HEXAEDITOR v subore cpl****.dll (daj si vyhladat ten retazec, neviem nazov presne z hlavy) a subore S000 , ktory sa nachadza v tom istom adresari...., potom bude apw1r aj po zmene vyzvanacieho tonu (dnes som to skusal, a drzi to "apw1r")...

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Tak som sa "varil" cez vikend a uvaril som pre X500+ FW543 (85MB): :-)
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/92807170/temp.bin
    Zmeny oproti ORIGINAL FW543:
    1. ROM: SD/SDHC podpora
    2. ROM: Zvacsena GlyphCache na 65536 a FontCache na 4096
    3. ROM: Pridane nazvy CZ a SK operatorov
    4. ROM: Kompletne odstranene Windows Live + Messenger (subory , zaznamy v registroch, servis)
    5. ROM: odstranene nepotrebne MUI a CUSTOMINIT*.DLL
    6. ROM: odstranene "smetie": FLOWER.JPG, WATERFALL.JPG (+odkazy z INITFLASHFILES), BROGENTCA.BAT
    5. ROM: Patchnuty CPLPHONE.DLL koli oneskoreniu pri zmene zvonenia (z 3 na 1.sekundu, takze to zvoni "okamzite" :-) + zmena v registroch )
    a PhoneNetSelMode=10000 (2710hex)
    6. ExtROM: aplikacie iba
    PREI_BkupRsto.3.2.AllLan.CAB
    PREI_SatelliteDataUpdate.1.0.AllLan.CAB
    PREI_SpeedDial.CAB
    PREI_ZtQuickLink.2.0.AllLan.CAB
    7. ExtROM: vycisteny OEM.XML od balastu (konecne to vyzera ako XMLko) , original nastavenie klaves WM6 , odstranene smetie (oem.xml.bak ,wwe.bat.bak ,wwe.bat , readme(from Sunnysoft).txt )
    8. ROM: nastaveny MEMPOOL na 6MB

    Po HR volna RAM zhruba 30 MB (ked si vypnete pluginy v TODAY, tak to vylezie na 31.82 MB RAM)
    Cele sa mi to zrychlilo (3D (testovane v SKYRACER ,SUPERGSTUNT) , otvaranie aplikacii ....)

    P.S. Pri flashovani nie je potrebne mat na karte usbdlupdate_console.exe , staci len TEMP.BIN

    Keby nevyhovoval MEMPOOL 6MB, tak si to mozete zmenit pomocou (21MB):
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/92805918/mempoolx500plus.rar
    A este upraveny originalny ROM packer/unpacker (rozbali ROM,ExtROM,Registry) + activeperl (16MB):
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/92807420/rompackerx500plus.rar
    Doplnene 19.02. 09:22:
    Link na STK patch (550kB),aby to bolo vsetko na kope.....thnx meilik :-)
    (ja nemam STK kartu, tak som to nepribalil a nenapadlo ma to. Keby bol zaujem, da sa to dat priamo do ROMky):
    Doplnene 19.02. 13:00:
    Ten STK patch je potrebny len u niektorych kariet a operatorov. thnx to Tomáš Kubec
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/93081432/STK_patch_for_x500_plus.CAB
    Upravene 14.03. 16:15:
    Nejake pozadia (35kb, nakopirovat do \windows)
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/116696536/ETEN_Mobile_Gray.tsk
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/116696558/ETEN_Mobile_Red.tsk
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/116696545/ETEN_Mobile_Green.tsk
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/116696528/ETEN_Mobile_Blue.tsk
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/118002366/ETEN_Mobile_Cyan.tsk
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/118002409/ETEN_Mobile_Purple.tsk
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/118002442/ETEN_Mobile_Yellow.tsk
    Doplnene 28.4. 14:15
    Touch screen fix V2 (17kb, popis v archive):
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/111013715/fish_touch_fix2_by_greatevk.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Tak jsem nahral rom od eidamo akorad jsem si vyhodil cab na rychly volani a pridal STK patch at mi slape e-Banka a to je vysledek

    do tydne dam vedet svy zkusenosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Otazka na vsetkych X500+:

    Je potrebny ten SIMTOOLKIT patch pre X500+ pre firmware 543?

    Som pozeral do toho CABu a subory su tam z 24.1.2007. FW543 vysiel niekedy v juli/auguste 2007. Nasiel som doma jednu toolkitovu simku (ale nie s Ibankingom atd...) a v tej toolkit isiel (behanie po toolkit menu atd.) aj s originalmym FW543 TOOLKITom aj s tymto TOOLKIT patchom. Dajte vediet, ci to tam je potrebne davat alebo nie......dik

    P.S. Nieco uz bolo riesene aj tuto na ce4you.cz, ale vacsinou sa ozyvali iba m700 a x500 a aj v tom CABe je uvedeny nazov aplikacie "X500 GET log patch"......
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Proč by jsi to tam dával, když ti vše chodí, tak jak potřebuješ :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Lebo sa o tom napr. niekde docital a instaluje to tam, pretoze to je nejaky PATCH a odstranuje to NIECO.... ale nevie co.....ale kedze je to patch, tak to tam, treba....... (aj ked mu veci funguju)........

    P.S.1: neplati to o "meilik"ovi...... to som len pisal o type uzivatelov, ktorych som za zopar rokov, co beham po roznych GSM forach, stretol .......

    P.S.2: Nakolko nemam/nepouzivam ziadnu GSM bankingovu kartu a skusal som len obycajnu jednoduchu TOOLKITovu kartu, tak sa pytam.....lebo "obycajna TOOLKITova karta" funguje aj s original FW543....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Ten patch je potřeba jen v kombinaci některé banky a některého operátora.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    To som potreboval vediet.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Ja mam sim od O2 a e-Banku a bez patche mi po zadani pinu aplikace banky spadne po nahrani patche ten problem pak nemam
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Jinak resim stale jiny problem a to ze pri zapnuti vice aplikaci naraz a chci si pak mezi nima prepinat TaskManagerem postupne se mi nektery samy zaviraj kdysy jsem mel vario a u toho se mi to nikdy nestavalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    32

    Proc porad vsichni vyhazujete ten win live+messnger? Dost lidi to pouziva... Jinak eidamo diky za ROM. Testnu ji

    A mohli byste se podelit o zkusenosti s pool 6MB... Jak to slape?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    IMplus je lepsi (nespusta sa ako servis, nie je po HR v Today :-) , nie je zbytocne v ROM, da sa odinstalovat, zvladne viacej protokolov.....)

    ...ale zase 100 ludi - 100 chuti....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravím,

    tato upravená verze ROM mě velice zaujala a ještě dnes jí skusim, ale chtěl bych se zeptat, zda by si ještě někdo nechtěl vyhrát a udělat tam takové rozložení věcí, jako je v upravené ROM WM6 X500 Panot v.3.0 - tedy dám tam takové softy, udělat nové ikony, atd...

    Zdarec
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Rady při vaření ROM pro X500+
    Od Lausien_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-08-2008, 21:32
  2. Tvorba vlastní rom (KAISER) *HLP
    Od djvanila v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-06-2008, 13:40
  3. Vše o E-ten Glofiish X500 aneb klávesnici nepotřebuji
    Od Lucasx500 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 160
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 15:03
  4. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 18:11