Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Battery status Pro 1.04.203b4 build 0265

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ceska dll, nakopirovat len do foldra s battstatusom. bohuzial je nejaky prob. s makcenmi, dlznami a krouzkami. nie je to dokoncene, ale snad na zaciatok to staci.

    podakovanie: mojej frajerke za trpezlivost, topikovi za psychopaticku podporu a jazykove konzultacie.....a kazdemu na koho som zabudol
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Ne ze bych nabidkam BatteryStatusu nerozumel, ale preci jenom cestina je cestina. Soubor jsem samozrejme rozbalil a BSLanguage.dll jsem nakopiroval do slozky Windows/BatteryStatus, provedl SoftReset a nic se nezmenilo, stale AJ. Zarizeni HTC Artemis od T-mobile s oficialni WM6 od T-mobile
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ja som to dal do mojej ROMKY priamoa je to v cz :-), neviem preco ti to nejde ale ak mas VC++ mozem ti poslat zdrojak ktory si len skompilujes
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    VC++ nemám, já jsem to normálně rozbalil a nakopíroval do složky Windows/ BatteryStatus. mělo to tak být, nebo jsem to měl dát jinam?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    presne tak by to malo ist. ja som to najprv skusal na cab-installnutej verzii, az potom som to praskal do rom
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00258343_pc_capture1_lkWW.jpg 
Zobrazení: 44 
Velikost: 14.9 KB 
ID: 7475  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No tak to mám asi smůlu :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Heureka, tak sem dnes po ranu dostal takovy napad, dival jsem se na stranky BS a stahnul si BSLanguage.dll, to je v CABu, nainstaloval a mel jsem BS v HU. Tak jsem vyhledal kam to dalo BSLanguage a ono to neni ve slozce Windows/Battery Status, ale primo ve Windows. Takže jsem tam dal CZ, soft reset, potvrzeni instalace a uz mam BS v CZ
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    som rad. neni prelozene vsetko, len ma seje ze nepodporuje hacky, krouzky..... budem muset pozret vo VC ci sa tam neda nastavit nejak CE kodovanie ale nemal som zatial cas, sa hram s ARTE CZ romkou (vcera som si supol 6strannu Cube, ale nexce ist kontakty :-) )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    42

    Dal jsem to do instalacniho cabu, pridal jsem velke hodiny se sekundama a today launcher (optional) tak to zkuste. Pro upravu nebo pridani noveho zastupce pro spusteni na today obrazovce editujte posledni cast (Row AppLauncher) v souboru windows\batterystatus\default.xml . Doporucuju vypnout vsechny pluginy krome kalendaru a ten dat nakonec

    2 a 3 soubor prosim smazat

    A mozna nekdo pouzije i ten posledni, to už je BatteryStatut build 270 (2 témátka 1.originál a 2.opět s podporou velkych hodin, spouštění programů z Today a RegSetStringem) s novým language systemem teď již komplet v češtině zase v cabu společně s Total Commanderem 2.5 CZ a WM5torage 1.8 CZ
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    ty dva poslední CAB soubory nejdou stáhnout.

    Prosím smazat. Už jdou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    42

    Nová verze Battery status clock 1.05.275 CZ s novým jazykovým systémem, s podporou velkých hodin a today spousteni vcetne doplnkovych utilit regsetstring pro upravu registru z prikazove radky a applauncheru pro editaci a pridani zastupcu programu na today obrazovku
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    6

    Stiahol som si BatteryStatus_1.04_clock_lunch_CZ.cab - 195,58 KB.

    WOW Take nieco som uz dost dlho hladal. Moc krat vdaka. Dufam, ze ked urobis nieco podobne, nebudes vahat a das to tu. Este raz dik.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Smartphone jako status display
    Od Ripp3r v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-07-2010, 11:16
  2. Status baterie
    Od Cupka_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-05-2008, 06:05
  3. Reakcí: 112
    Poslední příspěvek: 25-04-2008, 20:10