Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Problem s GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    13

    Zdravim.. Mam taky problem mal som na A701 iGo, vsetko bezalo normalne... Nedavno som aplikoval OKI ROM basic Lenze nejak mi to blblo tak som tam hodil ROM zo zalohy a od vtedy mi nechce najst GPS zariadenie v iGo... Skusal som uz vsetko a neviem si s tym rady... Mohlo to prehratie ROM-ky poskodit GPS-cip??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    nuz skus vybrat baterku na noc z fonu abo preflashuj,skor ta baterka,uz som nieco podobne zazil...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    jj vyndej baterku na noc. Stalo se mi to taky, stačilo ji vyndat na 2h. a GPS naskočila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    13

    Oukej, diky chalani skusim to a dam vediet....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    37

    Tak co pomohlo? Lebo mne sa to stalo teraz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    13

    Hej hej, pomhlo... Nechal som baterku asi 5hodin vonku a uz je vsetko ok....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    37

    Aj mne pomohlo. A stacili iba 2 hod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    Hlásím se do klubu,už mě to potkalo taky,akorát že GPS nejde vůbec.Romka 4.1.2008
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    13

    Nemozes to mat sposobene WM6??? Skusal si si nahodit zalohu s WM5???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    V praci se mi to na chvili rozjelo,po vyndání baterka na 4hod a asi po 5-tém resetu,ale pak jsem tam dal programek (noni gps) nebo tak nějak a bylo hotovo.Zkoušel jsem různé varianty nastavení portů,a jediný ůspěch byl,že TT6 běžel,ale hlásil,že chybí GPS a nedošlo k zakousnutí přístroje.
    Ted tam leju WM6 CLEAN tak uvidíme.
    Asi to bylo tema wm,protože v poslední verzi rom to normálně makalo hned po flashi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    37

    Mne sa to stalo zas. Ale tentokrat som ani neflashoval, iba som spustil Mio Map 3.3, tu verziu co bola sucastou ROM_Update_04-01-2008 a program nenasiel GPS prijmac. Nasledne som skusil iGO a ani ten uz nevedel najst GPS prijmac. Takze baterka von.......a tento krat stacila hodina......a MioMap...delete
    Ak niekto pouzivate sucasne TomTom aj iGO nestalo sa vam to niekedy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    1

    Taky mam problem s IGO. Pouzivam normalne TOMTOMa a ten mi jede dobre. Stejne jako jiny soft pro praci s GPS. Jen to IGO, ktere jsem chtel zkusit, ne a ne. Co vsechno se stane pri vytazeni baterky na nekolik hodin? Nerad bych si kvuli rozchozeni jedne okrajove veci (testu IGO) rozklizil neco jineho. Diky za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    Nestane sa nic baterku vyber v klude,nuz mne igo problem nikdy nerobil a to som uz vystriedal vsetky a usadil sa na igo8! Tomtom je podla mna o 100% skaredsi a slabsi od igo!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 10:26
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:31