Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 71

Téma: novy surf+???

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    46

    Zdravím po delší době.No od prosince jsme neštastný,bo nemůžu v rámci tohoto tarifu používat ICQ,ale dnes mi to nedalo a otestoval v PDA programek QIP pro WM ,nastaveny port 80!! chvilku jsem chatoval,pak zavolal operatorovi..at zjisti,zda mi bylo neco uctovano mimo tarif?? a nebylo!!jupiii....tak budu dal testovat..snad mi zase neskoci 900 za net:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    61

    jen tak dál s testováním. Očekávám tvůj výsledek z vyúčtování , protože některé položky se mohou naúčtovat až se zpožděním 8 hodin (viz info na stránkách T-Mobilu u kreditních tarifů).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    46

    jasne,pak hned napisu:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    61

    když sem nahodíš odkaz na qip (ať nemusím hledat, dnes už toho mám plný zuby), tak se také vrhnul do testování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    46

    http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=downloads&op=entry_view&iden=610
    a jinak zitra otestuji svuj oblibeny mchat,protoze i u nej lze zmenit port!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    46

    tak dnes cely den na mchatu pres port 80 a vse v ramci tarifu...super,tak jsem si to prestavoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    61

    Ad Tomáš1522: člověče QIP tam mám a zkouším. Docela dobrý. Ale mChat se mi líbí více, a le vůbec se mi nezobrazují kontakty on-line. Nevíš čím by to mohlo být? V QIPu je to ok.

    Jinak počkám na vyúčtování a poté se uvidí, zda budu používat dále.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    46

    cau pane,no ja nevim..mne se u qipu ukazovali online jen ty kontakty,ktere byli online,v offline jsme mel i lidi ,co byli online,ale stacilo byt nepritomen...tak radeji pouzivam mchat,je propracovanejsi...a vse se mi ukazuje OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    61

    Tak jdu laborovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    61

    Tak nevím. Já mám stále všechny online, ačkoliv zpravy přijímám i odesílám, ale nevím kdo je online. fakt už nevím. Nemůžeš sem nahodit návod jak nastavit připojení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    ahoj, mam 2 dotazy:
    1. nevite nekdo jak to je se surf&mail v zahranici? Plati neomezeny internet za pausal i tam nebo ne?
    2. budou prenesena data fungovat i pro navigace? Na TomTom by se to docela hodilo...
    Dik za rady a pripadne zkusenosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Tak na data přenesená v zahraničí pozor!!!!! Surf&mail se na to nevztahuje, platí jiné tarify pro přenos dat v zahraničí je to rozdělené do pásem,lepší bude se přímo informovat u operátora, říkám to z vlastní zkušenosti neb jsem tak loni brouzdal na dovolené po netu,icq, sem tam nějaký email no a nepřejte si znát ten účet, mě to málem složilo) ,ale hold za blbost a nevědomost se platí, .Jinak kdo má surf&mail ,tak může být v klidu co se týče používání ICQ,internetu (vše samozřejmě v PDA), za přenesená data jsem dosud nic neplatil, a mám pocit že je dokonce navýšen datový limit na 100MB,ale opět to bude lepší si ověřit na info lince operátora.Takže v zahraničí na data bacha
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    46

    No s tím zahraničím má pravdu,loni v létě jsem byl na Slovensku u vody,jen kousek za hranicema a v telefonu mám nastavené POP3 poštu..a blbec jsem si nevypnul automatické stahování pošty kazdych 30 min...jen za par stahnutych hlavicek mailu a nejak stovecka se platila,moje blbost!!!to by t-mobile mohl nejak upravit,aby se to bez povoleni pres roaming nestahovalo vse jak chtelo!!kdo to ma pak platit!!
    No a stim nastavenim mchatu../QIP je fakt moc jednoduchy a nedotazeny pro pocket pc/ v nastaveni ICQ jsem prepsal port na 80,nic vic,nic min a mam gprs nastavene dle navodu tu na ce4you ted jeste rozchodit pres port 80 Operu ,resco radio a aktualizaci pocasi a je to to za tech cca 237 kc mesicne luxusni..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    61

    Díky. Tak to fakt nechápu, proč nevidím lidi online.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Dejte si na ICQ Slicka, a určitě budete spokojeni,jede také perfektně přes Wifi aniž byste cokoliv složitě nastavovali, a má jednu výhodu oproti QIPu, když Slicka minimalizujete a někdo vám napíše tak se vám zobrazí oznámení jako u sms zprávy, bohužel tohle QIP neumí. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Surf+ a HD
    Od malcor_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-03-2009, 07:25
  2. Zpoplatněný Surf+
    Od Xshocker v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-08-2008, 20:54
  3. Surf+, Surf&Mail+ nové změny
    Od pidot v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 19:30
  4. Opera mini + surf + pda
    Od santox v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 09:12