Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Kaiser: neustálé samovolné rozsvěcení displeje

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Děje se mi na kaiserovi zajímavá věc. Ve víceméně nepravidelných intervalech se mi rozsvěcuje displej. Např. suspenduji-li zařízení tlačítkem, displej zhasne, ale za několik sekund se rozsvítí s nižší intenzitou jasu. V tomto režimu je aktivní pouze dotyková plocha, nikoli tlačítka. Krátkým stiskem power se displej nezhasne, ale aktivují tlačítka. Teprve dalším stiskem se displej vypne a po dalších pár sekundách se situace opakuje.
    Nechám-li to být, displej po chvíli zhasne. Nicméně v nepravidelných (možná pravidelných, těžko říct) intervalech se rozsvěcí a telefon se uvádí do popsaného stavu, tzn aktivní dotyková plocha, neaktivní tlačítka.
    Chovala se mi tak origo rom, schapsova rom i poslední duttyho. Máte někdo podobnou zkušenost, případně ještě lépe řešení? Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    to fakticky nikomu nedělá?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Obrazovka/zarizeni se mi vypne podle toho, jak mam nastaveno vypinani v konfiguracnich appletech.
    Pri rucnim stisku tlacitka Power se obrazovka Kaisera na chvli vypne, ale po chvili se znovu podsviti.
    Kdyz prehravam muziku v HTC Audio Manageru, obrazovka po stisku tlacitka Power zustene vypnuta.
    Originalni ROM - zlastni chovani, ale nijak mi nevadi, takze po pricinach jsem nepatral...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    přeflashoval bych nějakou čistou Vanilla ROM, a nic neinstaloval..Tak zjistíš, zda je problém v přístroji, nebo v nějaké aplikaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    mě to dělalo na original ROM, když zhasl displey po chvíli se sám rozsvítil a opět zhasl, myslím že to dělal nějaký soft. teď tam mám ROM CSY a zatím funguje v pohodě sice už tam nemám všechen soft co jsem měl na staré ROM takže nemůžu zjistit co to za soft dělalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Citace Původně odesláno od RStein
    Obrazovka/zarizeni se mi vypne podle toho, jak mam nastaveno vypinani v konfiguracnich appletech.
    Pri rucnim stisku tlacitka Power se obrazovka Kaisera na chvli vypne, ale po chvili se znovu podsviti.
    Kdyz prehravam muziku v HTC Audio Manageru, obrazovka po stisku tlacitka Power zustene vypnuta.
    Originalni ROM - zlastni chovani, ale nijak mi nevadi, takze po pricinach jsem nepatral...
    neposloucham muziku, takže chování při této činosti jsem nesledoval. Automatické vypínání mi funguje taky, nicméně to samovolné rozsvěcení se rovněž projevuje, klidně i po delší době.
    Mi to celkem vadi, protože si myslím, že rozsvěcení displeje má dosti výrazný vliv na výdrž baterie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    JecminekMaselnik: Nikdy jsem nevidel, ze by se kaiser po automatickem vypnuti samovolne zapnul - krome udalosti typu prichozi volani, SMS apod.
    S vydrzi jsem maximalne spokojenej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem nainstaloval zpátky soft: CommMgrPro 1.2 který jsem tam měl na staré ROM a zjistil jsem že to dělá znovu. Podlé mého to dělá když si updatuje informace o BTS -ce a možná v tvojím případě to bude dělat taky nějaký comm manager. Pozjišťuj co tam máš za soft. Pokud ho vypnu tak mi to nedělá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    RStein: teď se na to dívám. Kaiser se vypne a bezprostředně poté opět, se slabším podsvícením, se rozsvítí displej. Nevidím tedy rozdíl mezi automatickým vypnutím a ručním.
    FALCO: dělá mi to, i když je comm manager vypnutý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Dela ti to zrejme nejaka doinstalovana aplikace,HR,nevracet zalohu a instalovat vse postupne od zacatku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Kaiser (AT&T Tilt) a samovolné restarty
    Od staubein v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-07-2009, 10:57
  2. Kaiser - pohasnuti displeje + zaseknuti nabídky start
    Od bossi_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 14:07
  3. Bude Variu vadit neustálé puštění displeje?
    Od gooorila v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-08-2007, 12:47
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-02-2006, 22:14