Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak zmenit cestinu na anglictinu na Asus a696 s windows mobile 6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    1

    Koupil jsem pritelkyni asuse a696. Je anglanka a neumi Cesky. Potreboval bych nejakym jednoduchym zpusobem prehodit ceske windows mobile 6 na anglicke.
    Please help
    Fanda


    opraven název zařízení admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A696? Nejste ve spatne sekci, neni to spis oznaceni ASUSe?
    Pokud neni lokalizovana primo ROM, podivejte se, zda nemate v seznamu programu Interwrite (nebo podobny program pro lokalizaci), ktery by sel odinastalovat.
    Nebo zkuste Hard Reset a lokalizaci neinstalujte.
    Nejlip poradi majitele.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    a nejde to prostě odinstalovat? Jestli je to řešeno lokalizací od Sunnysoftu, tak by to jít mělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Jde o Asus nikoli Acer. Oprav si to v podpisu.
    2. Zkus přeflashovat a dát tam anglickou ROM. Nevím, jak přesně je to u tohoto modelu, ale Asus dodává od WM 5 svoje modely (nevím, zda všechny) už s lokalizovanými ROM, což je na jednu stranu dobře (odpadá problém s lokalizačními softy) a na druhou, jako v tomto případě, špatně.

    Jinak většinou je změna jazykové verze je porušení licenčních ....., takže je to de jure nelegální. Zkus se zeptat přímo u Asusu. Pokud se ti tam povede dát angličtinu neoficiální cestou, budeš muset v případě jakékoli reklamace s jakýmkoli problémem tam dát zpět původní jazyk (češtinu? slovenčinu?) jinak reklamaci (nejspíše) neuznají. Možná je Asus v tomto mírnější - u HTC zařízení v GSMobile Service ale tomu tak je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    25

    nevim presne jak je to u 696, ale u asusu obecne: stahnes ceskou a anglickou rom a vymenis hlavicky t.j. pouzijes anglickou rom do ktere vlozis ceskou hlavicku - potom preflashujes fw a je to, pokud to zvoras, pda umre... problem byl u meho 636n v tom, ze ceska verze se na webu vubec neobjevila, takze to bylo o mnoho slozitejsi. take je vetsinou potreba stahnout upravenou updatovaci utilitku aby bylo mozne preflashovat fw jakoby na stejnou verzi, nebot originalni se tomu brani
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    79

    vim, ze tohle tema je uz dost stare, ale zajimalo by me jestli se to uspesne podarilo, protoze me ceka to same CZ > EN.
    nasel jsem sice nejake navody na netu, ale nevim jestli to bude to prave. a pokud by sla zmenit hlavicka tech souboru, tak by to bylo fajn a jednoduche. diky..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus A696 a Windows 7 - nefunguje
    Od himi v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-01-2010, 16:38
  2. Asus A730W windows mobile 6
    Od RiskoMT v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-06-2009, 12:35
  3. ASUS - upgrade na Windows Mobile 2006
    Od htcjirka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 81
    Poslední příspěvek: 11-10-2008, 20:34
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-10-2005, 19:25