konecne asi po dvoch tyzdnoch som dorobil CZ Rom pre orbit/artemis/htc 3300/mdac3
Screenshoty, normalny popis a download - vdaka topik
6strannou CUBE - ako obvykle na artemis.win-mobile.cz (21.01.2008)
Alebo tu snad neposahane
FULL
-------------------------------
.NET Framework 3.5
Notepad
1-calc lite
Adobe FLash Lite
Advanced config
Pocket RAR
Battery Status Ext
Slide2Unlock
HTC Home
Camera
Cyberon Voice dial
Arcsoft MMS
Task MGR 2.0.30995.1
HTC CUBE - 6sides
eXtra games(Kevtris, MasterMind...)
HTC Album
HTC Streaming Media
XnView
HTC Action Screen
Inbox Menu Extension(Mark all read/delete all)
Fring(CZ)
Pie+(serial needed)
PCM kbd
PCM contacts(PocketCM 0.18)
Pocket xPDF
QuickGPS
SimMGR
SynchroTIme
Total CMD
pocketmax Redial
pocket xPDF (tusim)
wm5torage
HTC Random Access
File Dialog Changer (changes default save 2 dialog to more decent one-so U can browse thru folders)
- M$hit Onenote & PowerPoint Removed (only Word & Excel)
T-debilne bacgroundy,farby,a podobne hovadiny odstarnene(aspon dufam)
wifi,sdhc podpora(8GB testnute),
HTC Action Screen treba aktivovat cez shapps advanced konfig(namapovat na sw button)
Novy CommMgr nastavit cez RomSetting
Niektore app su len trial.(takze ak nie si stastny vlastnik serial.no.( )
WIFI ide(testnute u mna doma) SDHC dtto(8GB sandisk)
treba najprv installnut USPL!!!! navod je niekde tu aj na xda-deve.
Ak si stastny pouzivatel SDHC karty pred flashovanim musi byt vytiahnuta!!!!
plz: akekolvek bugy mi poslite cez PM,ICQ..., pripadne napiste do threadu (nemal som cas otestovat kazdu blbost)
A chcel by som sa podakovat vsetkym ktory mi umoznili spravit tuto ROM najma:Cesconoa-ovi - talianovi z XDA-DEVu ktory pomohol velmi strasidelne moc, mamaichovi, ludom z ppcgeeks, meshlemu, duttymu, buzzdevovi(kedy spravis unlock na Arte Ext-Rom!?), bepemu, topikovi z http://win-mobile.cz/ za psychopaticku podporu, mojej frajerke ze to vydrzala so mnou posledne 2 tyzdne, mame, otcovi, babke....... a kazdemu na koho som zabudol (a trocha aj t-debilovi za cz rom)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAVOD
1. rozbal Artemis_uspl.rar
2. spusti tusim start_uspl.exe
3.poodklikavaj vsetko, mala bysa masinka rebootovat a na bootscreene zobrazit SPL:1.11.0000 (a nejake IPL, GSM a OS) - hned na 1. screene
4. rozbal flasher a romku do rovnakeho directory
5. spusti RomUpdateUtility.exe
ak nieco nepojde nepokracuj a ozvi sa(icg:82511292/MSNhsnake78@hotmail.com/SKYPE
hsnake/majl
hsnake@inmail.sk
Ak by sa niekomu xcelo pomoct s prekladom (najma programy) plz ozvite sa na icq:82511292, mail: phsnake@inmail.sk, SKYPE: phsnake, MSN: phsnake78@hotmail.com
AUTOR ROM tj ja NIE JE ZODPOVEDNY ZA NEFUKCNOST PDA!!! JE TO LEN NA TEBE CI SI TRUFNES TO FLASHOVAT!!! odporucam si pozriet www,xda-developers.com - najma co sa tyka flashovania ARTEMISU. ina vhodna URL - wiki.xda-developers.com