Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 10 PrvníPrvní ... 8910
Zobrazené výsledky: 136 až 146 z 146

Téma: Artemis/Orbit WM6 CZ ROM s SDHC+WIFI+TFlo...

  1. #136
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    htc network wizard alebo cab(ten najdes niekde v threade Nastaveni oper. alebo podobne sa vola)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Ahoj, nenašel jsem jiný odkaz na stažení týhle romky a odkaz mi nefunguje. Šlo by to prověřit? Omylem jsem smazal zálohu a nemám odkud nainstalovat. Díky předem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    5

    to spike: mělo by to být toto:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Děkuju za pomoc, měl jsem na mysli tu lite verzi a nakonec jsem jí před chvílí našel. Díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Používáte ještě někdo tuhle ROMku?
    Dneska jsem koupil novou 4GB SDHC kartu a Artemis mi jí nedetekuje. Stará 2GB SD jede v pohodě. ROM by měla umět i SDHC, ale nejede mi. Máte nějaký rady? Děkuju předem.
    U známýho se mi ji podařilo zformátovat, ale pořád mi nefunguje. Nějakej ovladač na jiný pda se mi tam dát nechce, přeci jen, nerad bych blbnul s hardresetem... :?: :?: :?:

    EDIT://
    Takže si odpovím sám, strávil jsem s tím dvě bezesný noce. Nakonec jsem po zkoušení několika (cca 8) patchů našel ten správnej na artemis s wm6 a rozjel jsem pda i s kartou 4GB_SDHC. Pak nastal ale problém s IGO_6, kde už šlo hledání mnohem líp. Pro zoufalce jako jsem já bych si dovolil zmíněné utilitky hodit sem na forum...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    75

    Cafte,

    je sucastou tejto romky aj cz lokalizacia? Ak nie, kde zozeniem cz alebo sk lokalizaciu? Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    75

    Cafte,

    je sucastou tejto romky aj cz lokalizacia? Ak nie, kde zozeniem cz alebo sk lokalizaciu? Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    91

    Ahojky vsem uzivatelu
    muj kamos ma T-Mobile MDA Compact III - jsem flashnul ROMku od PhSnake - full verzi, a hle vse funguje a beze problemu - klobouk dolu PhSnakeovi - gratulace, ale mam zasadni problem a to nevim, zda Vam to dela take ci jak jste to vyresili.
    Jde o Office Mobile - mam tam slozku, ale v ni neni nic, zadne ikonky ci tak.. Muzete mi prosim,please, hodit nejaky patch ci nejaky odkaz na Office mobile?
    Mam pocit, ze to nevytvorilo ikonky.. Nasel jsem v te slozce Windows - pword, a pxl - coz mohu vytvorit, ale ppt :-( tem neni..
    Zkousel jsem 2x a zadny kyzeny vysledek...

    Diky

    jinak skoda, nemohu dostat na web PhSnakea - ten artemis.win-mobile.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Hoši hoši...
    Protože u romky je zkratka CZ, znamená, že je lokalizovaná do czechštiny čili češtiny.

    Powerpoint tam nehledej, vyřešíš to tak, že na x-dev najdeš instalačku kompletních "mobilních ofisů"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    1

    čau lidi mám problem při flešovaní mi padla elektřina XDA zapnu do reřimu hard reset ale když jej provedu ROM je nekompletní tak nenaběhne kdopak mi poradí děkuji moc pište mi na mail pokud to pujde michelin18@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Michelin007
    čau lidi mám problem při flešovaní mi padla elektřina XDA zapnu do reřimu hard reset ale když jej provedu ROM je nekompletní tak nenaběhne kdopak mi poradí děkuji moc pište mi na mail pokud to pujde michelin18@seznam.cz
    nahraj oficialnu ROM..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 10 PrvníPrvní ... 8910

Podobná témata

  1. Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 00:02
  2. Artemis/Orbit WM6.5
    Od bubo_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2009, 11:28
  3. XDA Orbit / HTC Artemis Active sync nejde..
    Od Metiu v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2007, 19:13
  4. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 18:11