Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 146

Téma: Artemis/Orbit WM6 CZ ROM s SDHC+WIFI+TFlo...

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    konecne asi po dvoch tyzdnoch som dorobil CZ Rom pre orbit/artemis/htc 3300/mdac3

    Screenshoty, normalny popis a download - vdaka topik

    6strannou CUBE - ako obvykle na artemis.win-mobile.cz (21.01.2008)


    Alebo tu snad neposahane

    FULL
    -------------------------------
    .NET Framework 3.5
    Notepad
    1-calc lite
    Adobe FLash Lite
    Advanced config
    Pocket RAR
    Battery Status Ext
    Slide2Unlock
    HTC Home
    Camera
    Cyberon Voice dial
    Arcsoft MMS
    Task MGR 2.0.30995.1
    HTC CUBE - 6sides
    eXtra games(Kevtris, MasterMind...)
    HTC Album
    HTC Streaming Media
    XnView
    HTC Action Screen
    Inbox Menu Extension(Mark all read/delete all)
    Fring(CZ)
    Pie+(serial needed)
    PCM kbd
    PCM contacts(PocketCM 0.18)
    Pocket xPDF
    QuickGPS
    SimMGR
    SynchroTIme
    Total CMD
    pocketmax Redial
    pocket xPDF (tusim)
    wm5torage
    HTC Random Access
    File Dialog Changer (changes default save 2 dialog to more decent one-so U can browse thru folders)
    - M$hit Onenote & PowerPoint Removed (only Word & Excel)

    T-debilne bacgroundy,farby,a podobne hovadiny odstarnene(aspon dufam)

    wifi,sdhc podpora(8GB testnute),

    HTC Action Screen treba aktivovat cez shapps advanced konfig(namapovat na sw button)
    Novy CommMgr nastavit cez RomSetting

    Niektore app su len trial.(takze ak nie si stastny vlastnik serial.no. ( )

    WIFI ide(testnute u mna doma) SDHC dtto(8GB sandisk)

    treba najprv installnut USPL!!!! navod je niekde tu aj na xda-deve.

    Ak si stastny pouzivatel SDHC karty pred flashovanim musi byt vytiahnuta!!!!

    plz: akekolvek bugy mi poslite cez PM,ICQ..., pripadne napiste do threadu (nemal som cas otestovat kazdu blbost)



    A chcel by som sa podakovat vsetkym ktory mi umoznili spravit tuto ROM najma:Cesconoa-ovi - talianovi z XDA-DEVu ktory pomohol velmi strasidelne moc, mamaichovi, ludom z ppcgeeks, meshlemu, duttymu, buzzdevovi(kedy spravis unlock na Arte Ext-Rom!?), bepemu, topikovi z http://win-mobile.cz/ za psychopaticku podporu, mojej frajerke ze to vydrzala so mnou posledne 2 tyzdne, mame, otcovi, babke....... a kazdemu na koho som zabudol (a trocha aj t-debilovi za cz rom)

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NAVOD
    1. rozbal Artemis_uspl.rar
    2. spusti tusim start_uspl.exe
    3.poodklikavaj vsetko, mala bysa masinka rebootovat a na bootscreene zobrazit SPL:1.11.0000 (a nejake IPL, GSM a OS) - hned na 1. screene
    4. rozbal flasher a romku do rovnakeho directory
    5. spusti RomUpdateUtility.exe


    ak nieco nepojde nepokracuj a ozvi sa(icg:82511292/MSNhsnake78@hotmail.com/SKYPEhsnake/majlhsnake@inmail.sk


    Ak by sa niekomu xcelo pomoct s prekladom (najma programy) plz ozvite sa na icq:82511292, mail: phsnake@inmail.sk, SKYPE: phsnake, MSN: phsnake78@hotmail.com


    AUTOR ROM tj ja NIE JE ZODPOVEDNY ZA NEFUKCNOST PDA!!! JE TO LEN NA TEBE CI SI TRUFNES TO FLASHOVAT!!! odporucam si pozriet www,xda-developers.com - najma co sa tyka flashovania ARTEMISU. ina vhodna URL - wiki.xda-developers.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Lite
    -------------------
    .Net Framework 3.5
    Notepad
    Esmertec JBED Java
    Adobe Flash Lite
    Total Commander
    Camera
    FM Radio
    HTC Streaming Media (camera potrebuje nejake dll odtial a neviem ake)
    Arcsoft MMS
    Task Manager 2.0.30995.1
    Inbox Menu Extension (mark all as read/unread)
    Symbol Pad
    QuickGPS
    SIMmgr
    CommMgr Pro
    - M$hit Onenote & PowerPoint Removed (only Word & Excel)

    Download


    Hladam dobrovolnikov na preklad appz do CZ - vacsinou cez reshackera
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    14

    to vypada dobre,ale mel bych otazku co kdyz mam HTC P3300 od T-mobile nahraju do nej tvoji instal pojede mne wi-fi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Lidi, čtěte trochu ty diskuse ... WiFi na MDAC 3 rozhodně nepojede, neb vůbec nemá chip. Teda pakliže nemáš tu kliku a nemáš ho koupenej v Holandsku, kde to tuším prodávali i s čipem ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Jinak jsem to včera na svém Orbitu taky prubnul a krom toho, že to dle mého názoru poprvé nabíhalo extrémě pomalu se jeví, že je to docela OK. Nicméně bych se asi též klonil k jakési LITE verzi, kde by toho nebylo tolik (rozhodně ne programy, které nejsou free). Jsem si vědom, že každému by asi vyhovovalo něco jiného, ale je to o dohodě ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    skusim dnes spravit build "lite" len by som celkom prijal ak by som mal nejaky feedback co za appz tam xcete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Tak ... můj subjektivní názor:

    HTC taskmanager, Total Commander, Core Player, Battery Status, HTC album, jednoduchou EN klávesnici, ty hry taky docela potěší, Pocket screen capture, WM5 storage ...

    je to podle mě takovej základ ... Zbytek ať si každý udělá k obrazu svému ... :-)

    dík za velmi přínosnou práci ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    78

    Tak já bych tam nedával nic :-) jsem pro co nejčistší ROM, ať si každý nasází jen oblíbené programy. Nějaká klávesnička a hra jistě nevadí...

    mimochodem, to je zase kravina s tím chybějícím chipem... chipy jsou podle informací které jsem našel a fyzického ověřování stejné (ani tam není samostatný chip pro wifi, je to součástí jiného) ale tato funkce chipu není povolena a chybí i jakákoliv wifi antena...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pod jakou licenci tam je Resco Keyboard a Opera (nebo to je verze Mini)?

    Edit:
    Stejny dotaz na - Resco Explorer, CorePlayer, iSilo, 1-Calc...atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    42

    Já teda používám BatteryStatus Ext Clock 1.04, protože umí i taskmanager i todaylunch i hodiny, nebylo by lepší místo několika jiných pluginů použít tenhle?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Z pozice cloveka odpovedneho za obsah tohoto webu asi tolik:

    - pokud je soucasti ROM plna verze aplikaci jako Resco a podobnych, tak je mi lito, ale musi to pryc. Nelze delat vyjimky.
    - pokud tam jsou vyhradne komercni aplikace ve forme dema (a po zadani klice se aktivuji), tak to tu nechte za predpokladu, ze nebudou soubory umistene primo na tomto serveru.

    Je mi lito, ale s Microsoftem jsem ve skupine dalsich webmasteru o teto problematice dlouze diskutoval a jejich stanovicko je bohuzel jasne... Ze se to obecne porusuje je vec jina, ale uz jsem kvuli diskuzim mel par emailu z ruznych instituci a firem a tak bohuzel musim na tomto stanovisku trvat. V dohledne dobe se pokusim presne shrnout, proc tomu tak musi byt, do te doby se musite spokojit s timto vysvetlenim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Citace Původně odesláno od Zivan
    Pod jakou licenci tam je Resco Keyboard a Opera (nebo to je verze Mini)?

    Edit:
    Stejny dotaz na - Resco Explorer, CorePlayer, iSilo, 1-Calc...atd.
    ....Niektore app su len trial.(takze ak nie si stastny vlastnik serial.no. ( )- vid 1.moj prispevok
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Citace Původně odesláno od ja.prvni
    Já teda používám BatteryStatus Ext Clock 1.04, protože umí i taskmanager i todaylunch i hodiny, nebylo by lepší místo několika jiných pluginů použít tenhle?
    je tam
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    75

    Můžete někdo napsat, kolikzůstává po nahrání volné paměti?Jak úložné tak i operační? To je asi zásadní věc, která mě zajímá,nahrál jsem si totiž tu origo z HTC a tam bylo tak málo volné paměti v úložišti, že byla prakticky nepoužitelná. A ROM od T-mobilu neměla wifi ale paměti v ní bylo o něco víc. Teď mám zatím Vannilla ROM a u ní bylo po nahrání okolo 50MB k dispozici. Pokud by byla k dispozici čistá ROM s co největší volnou pamětí a čestinou, byl bych ti zavázán.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    jj, pracuje sa na vanile len mometalne sa snazim prelozit este nejake apps a xcem nejake veci doladit. Bude vanila v priebehu par dni
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 01:02
  2. Artemis/Orbit WM6.5
    Od bubo_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2009, 12:28
  3. XDA Orbit / HTC Artemis Active sync nejde..
    Od Metiu v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2007, 20:13
  4. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11