Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 146

Téma: Artemis/Orbit WM6 CZ ROM s SDHC+WIFI+TFlo...

  1. #121
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Děkuji všem za rady a snahu. Jestli jsem to dobře pochopil, tak pokud mi flešování WM6tkou na 3% klekne, není cesty zpátky, protože je část systému již přepsána a musím jít do USPL. Lze USPL provést z prostředí VISTY?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Sorry za dotaz na USPL. Na stránce http://www.anichillus.net/index.php?topic=21.0 jsem našel postup na upgrade PDA z prostředí Vist.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    42

    Již několik dní používám PhSnake-lite CZ ROM a mám pár chyb
    -v průzkumníkovi se zip archivy jednou (většinou po resetu) zobrazí a pak už zahlásí jen chybu Zip Mobile-došlo k neurčené chybě, přičemž ikonky ZIP archivu jsou jednou neurčené, jindy od TotalCommanderu
    -systém se zasekává (zejména při načítání adresáře se ZIPy v Total Commanderu a práci s SD) na minutu až 2 přestane pracovat a pak zase sám začne, přitom nefungují ani tlačítka a vypadá úplně mrtvě
    -BT nejde přenos souborů, jediná dostupná položka je Telefonické vytáčení sítě
    -občas vyskočí hláška Microsoftu s žádostí o pomoc při vylepšení
    -mezi programy chybí některé ikony (Esmertec Java...) a člověk je tak musí lovit v adresáři windows
    -Název Paměťová karta není zrovna nejšťastnější, pro rozumné používání programů z SD je jej potřeba v registru změnit aspoň na standartní Storage Card
    -TCMP z nějakého důvodu najednou neumí přehrávat WMV soubory, hlásí že chybí kodek WMV9
    -Nevím, jestli je úplná absence jakékoliv kalkulačky rozumná, pokud někdo nic nemá, musí hledat
    -a pak už jen hlouposti, jako defaultně zapnutý task manager (pokud někdo používá BS, jako já, nebo SPB, vůbec ho nepotřebuje a navíc jej musí napřed vypínat), potřeba přidat alespoň nějaké téma (default windows není zrovna nejčitelnější, zvuky u budíku a u vyzvánění nejsou v defaultu žádné použitelné (musí se přez registr přidávat další, nebo měnit jejich názvy na 3 přednastavené) ...

    Na některé věci (ty úpravy registru, nebo téma) jsem udělal malý opravný balíček, ale něco nevím jak řešit (to BT, zasekávání, nebo kodek), můžeš pomoct, nebo šlo by s tím něco udělat?

    Jinak je to vynikající systém, krásně svižný (náběh minuta a 7 sekund) velice rychle reagující, práce s kalendářem se v rychlosti při větší databázi vůbec nedá porovnat... Díky
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    mas lite verziu tak sa nediv ze nejsu temy - to je umysel. neni problem si ich tam dohrat. java tam myslim je. ZIP je odstraneny (aj tak ten default je shit a je tam TC). Tawsk manager je tam defaultne(ja v mojej osobnej ho nemam-WisBar to isti). Nazev Pametova karta je defaultne ale da sa zmenit v HKLM/System/storageManager.... BT prenos ide ale musis si povolit OBEX(beam). Kalkulacka je len som asi zabudol spravit shortcut(1-calc lite).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    42

    Rikam, ze ty hlouposti jako témy, zvuky, zástupci office nebo název SD a další úpravy registru mě až tak neberou, protože se to dá jednoduše dodělat - to jsem dodělal v tom cabu (kalkulačku jsem nenašel - to mi neva mám ji na SD, word, excel i javu jo), ale to zasekávání (úplně čistého systému bez jakýchkoliv úprav a instalací) je dost nepříjemný. Absence ZIPu mi nevadí (ve windows sice nějaký zipview.exe je, ale nevím, k čemu to je -nejde spustit), ale připadá mi, že to má vliv na to sekání, protože se to stává pravidelně když v TotalCMD najedu do kterékoliv složky obsahující víc zipů (zkoušel jsem ještě Meschleho ROM a tam se mi to neděje, ještě zkusím originál T-debilCZ). Nenapadá tě něco, čím by to mohlo být? Nevím, která knihovna je pro WMV9 kodek, tak ji nemůžu přidat, nevíš? U BT mám beam povolený, ale možná dělám něco blbě, zkusím to ještě spojovat s dalšíma mobilama.
    A ještě prosímtě nemůžu na vestavěné klávesnici napsat háček ani čárku nad jiné písmeno, než klávesnice obsahuje, nejde tak Ň,ň,Ď,ď,Á atd. Co je to za klávesnici? Nepomůžeš?
    V každém případě je to vynikající ROMka a děkuji za ni
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ten kodek netusim, ale ta klavesnica je default od megashitu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    42

    A s tím sekáním jsi problém neměl? Netušíš, co s tím? Nedělá to třeba ta absence zipu, nebo třeba nějaká asociace s neexistujícím programem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    neviem netusim, ja mam totiz vlastny build (resco, opera, PIRC, no cube, htc home...1calc full....) a uz aj tak arte nepouzivam, momentalne sa venujem cestine do polarisa
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    42

    Tak zasekávání se spravilo po instalaci pocket RAR. V tomhle opravnem balicku je krome nastaveni registru, doplneni ikon a nejakych zvuku a temat take. Pro prehravani videda WMV9 v jinych prehravacich, nez WMP jsou potreba knihovny wmadecoder.dll a wmvdwcoder.dll, ktere jsou soucasti druheho baliku. Tyto knihovny je potreba nahrat bud do adresare windows, nebo do adresare TCPMP
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    42

    Nevíte prosím někdo na co všecko má vliv upgrade radia? Po nahrání nové verze mám o dost slabší příjem FM radia a chytám míň stanic. Je to možný? Má někdo ten samý problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    19

    Myslis si, ze to ma vliv na FM Radio? Nezbourali ti spis vysilac ;-) ja nevim, ale podle me to s upgradem radia nema nic spolecneho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    42

    A upgrade systému na to asi taky nemá vliv, co? Po převlashování mám najednou na rádiu místo 10 stanic 2, nevíte, co se mohlo stát?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    kropac_ce4you
    Guest

    EDIT: už jsem to vyřešil
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od kropac
    EDIT: už jsem to vyřešil
    Ahoj.Ale jak?Zdeny
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Můžete mi poradit jak v ROM-LITE nastavím mms pro O2 ??? Nenašel jsem to tady.
    V položce Zprávy nemám samostatně účet mms a sms (je to dohromady) a tak nemám jak nastavit správné údaje k příjmu a odesílání...

    EDIT: Díky Ti PhSnake
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 00:02
  2. Artemis/Orbit WM6.5
    Od bubo_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2009, 11:28
  3. XDA Orbit / HTC Artemis Active sync nejde..
    Od Metiu v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2007, 19:13
  4. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 18:11