Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 146

Téma: Artemis/Orbit WM6 CZ ROM s SDHC+WIFI+TFlo...

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    je to fixnute(lite verzia)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    ROM facha a vypada to na MEGA MEGA povedenou ROM - zatim mi na ni fachaj fsechny programky co na vanilla ROM. Behem tejdne snad odzkousim vsechno mozny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    75

    Můžete napsat,kolik volné paměti po nahrání lite verze zůstává v úložišti a programové paměti?Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    23

    Mám tam doinstalováno asi 5 programů a ukazuje mě to 46,37 MB volných na Uložišti a 24,76 MB na Program

    Jinak to chodí naprosto v pohodě.TomTom taky v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    TT funguje bez prob len tusim ak mas tt6,203 a vyssi. 6.100 ma problem s "Paměťovou Kartou" treba zmenit bud CurrentData.map (alebo nejak podobne sa subor vola) alebo v registorch: HKLM\System\StorageManager\Profiles\SdMemory
    Folder="Paměťova Karta" na "Storage Card"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    23

    Mám TT 6.100 a dnes sem podle něho najel asi 110 Km a naprosto v pohodě a v registrech jsem nic neměnil
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    enviem aka aka to bola verzia viem ze par ludi s tym malo prob. Nevadi, nic sa nestane ked to tu bude. inac spokojny?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    23

    Super.Chodí nádherně.Testnul jsem i Full ale pro mě tam bylo moc nepotřebných programů tak jsem přešel na Lite a mět klobouk na hlavě tak okamžitě smekám.Už dlouho jsem neviděl tak dobrou práci :yes: :yes: :yes: Díky za to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Tak Vás musím i PhSnaka zklamat - LITE ROM funguje i s TT 6.030.8320 !!
    a je pravda ,že je to doost dobrá práce :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    75

    Ještě jeden dotaz:jaká je v lite verze radia? Mám Vodafone a po upgradu na WM6 se mi stává problém s výpadky dostupnosti GSM, který se řeší v jiných diskuzích.Tak mě napadlo, jestli tu není jiná verze než jakou mám já, že bych to zkusil.Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    je to len OS, neupdatuje GSM,SPL,IPL - cisto len system. najnovsia je tusim 3.nieco, najdes na xda-deve
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    "první" chybička ve verzi LITE: při kopírování vetších souborů přes wm5torage 1.8cz se mi artemis klidně vypne a tím dojde k odpojení jednotky. řešení: nahrát jinou verzi třeba 1.75
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    To si musis nastavit v nastaveni pda, ze pri pripojeni do site nevypinat zarizeni
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Prave som dorobil verziu s 6strannou CUBE (teda uz je to hranol so 6-uholnikovou podstavou ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    při připojení o sítě? to trochu nechápu ,ale z wm5stoge to funguje bez nastavovaní.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 00:02
  2. Artemis/Orbit WM6.5
    Od bubo_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2009, 11:28
  3. XDA Orbit / HTC Artemis Active sync nejde..
    Od Metiu v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2007, 19:13
  4. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 18:11