Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 10 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 146

Téma: Artemis/Orbit WM6 CZ ROM s SDHC+WIFI+TFlo...

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim pred nahranim nove rom s wm6 pisou ze se maji vytahnout karty SDHC..ale vzdyt rom se instaluje z karty ne?nebo jsou i jine moznosti? cili to mam nahrat s nejake obyc 2gb a pak az muzu pouzit sdhc pokud to spravne chapu..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Update z karty je jedna z moznosti.Pokud mas PC instaluje se vetsinou update z nej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    jako pres active sync?

    A ktera česká rom s WM6 je nejrychlejsi, ma nejvic free mista a funguje na 100%? Cetl jsem ruzne na webech ze v nekterych romkach par veci nefunguje tak jak ma
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Citace Původně odesláno od Treo 750v
    ...cili to mam nahrat s nejake obyc 2gb ...
    Presne tak, ja osobne si myslim ze problem je v tom ze IPL/SPL (bootloader - nieco na sposob biosu) nema HW podporu SDHC a teda sa nedostane do flashovacieho modu, mozno sa mylim, ak ma niekto opravi alebo napisse podrobnosti, budem len rad. SDHC sa totiz instaluje dodatocne (napr. na starych biosoch si mal povedzme len podporu HDD do XYZ GB, ked si xcel pouzit vascsi musel si nainstalovat nejaky fix).

    Ano potom mozes pouzivat SDHC (ja mam 8GB sandisk)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od PhSnake
    konecne asi po dvoch tyzdnoch som dorobil CZ Rom pre orbit/artemis/htc 3300/mdac3

    Screenshoty, normalny popis a download - vdaka topik
    Tak jsem použil zmíněnou rom a zatím mé postřehy.
    Nefunkční rádio i po zkopírovaní nových souborů. Nefunkční HTC album, HTC contact stará verze. Při zmáčknutí tl. pro vypnutí vypne nejen obrazovku, ale i aplikace běžící na pozadí. Jinak překlad super. Budu testovat dál.
    Hodila by se nějaká pěkná plnohodnotná klávesnice (grafická,Inter Write pro.., )Také by asi nikdo nepohrdnul, vyzváněcími profily. Jinak autorovi patří vřelé díky za snahu ) jen tak dál a doufám, že brzy bude nová verze ROM.
    PS: pokud budeš chtít testovacího králíka na testování rom, dobrovolně se hlásím
    .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    42

    jak to vypadá s tím rádiem? Už se to někomu povedlo rozpohybovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    23

    Taky by mě to zajímalo ikdyž to rádio mě zas až tam nevadí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    dnes bude niekedy podvecer nova verzia, par veci prelozenych. A otestujem to radio.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    42

    OK díky za zprávu, pořád hledám ROMku, kterou bych dal místo WM5, aniž bych přišel o nějakou funkčnost a tahle by byla ideální. Cube a TouchFlo jsou jen v ty plny verzi, nebo i v lite a normal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    23

    Tak jsem poslal maila na stažení Normální verze ale pořád mě nedošel mail na sosnutí.Nevíte jak dloho to trvá než to dojde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    23

    Může sem někdo hodit návod jak to nahodit do telefonu? Jsem z toho tak nějak magor.Stáhnul jsem si( Normal ROM) ale má to příponu nbh. Co s tím mám dělat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    citaj 1 prispevok
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    23

    Už mě to konečně vlezlo do kebule ops: Nějak sem to pořád nechápal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    nerad to píšu ,ale LITE verze se opět nějak nepovedla !! pro změnu nefunguje vůbec - zamrzne těsně před kalibrací displeje.
    Jinak jaká je to verze ROM ? ofiko od HTC??.... přimlouval bych o pouze čistou CZ Rom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    pozrem dnes, opravim, a okrem toho uplne cista sa spravit neda(resp da, ale radsej tam hodim napr TC ako vyFFFFF v romke povedme 4MB)je totiz obmedzenie min. velkosti ROM image
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 10 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 00:02
  2. Artemis/Orbit WM6.5
    Od bubo_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2009, 11:28
  3. XDA Orbit / HTC Artemis Active sync nejde..
    Od Metiu v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2007, 19:13
  4. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 18:11