htc network wizard alebo cab(ten najdes niekde v threade Nastaveni oper. alebo podobne sa vola)
htc network wizard alebo cab(ten najdes niekde v threade Nastaveni oper. alebo podobne sa vola)
Ahoj, nenašel jsem jiný odkaz na stažení týhle romky a odkaz mi nefunguje. Šlo by to prověřit? Omylem jsem smazal zálohu a nemám odkud nainstalovat. Díky předem.
to spike: mělo by to být toto:
Děkuju za pomoc, měl jsem na mysli tu lite verzi a nakonec jsem jí před chvílí našel. Díky za pomoc.
Používáte ještě někdo tuhle ROMku?
Dneska jsem koupil novou 4GB SDHC kartu a Artemis mi jí nedetekuje. Stará 2GB SD jede v pohodě. ROM by měla umět i SDHC, ale nejede mi. Máte nějaký rady? Děkuju předem.
U známýho se mi ji podařilo zformátovat, ale pořád mi nefunguje. Nějakej ovladač na jiný pda se mi tam dát nechce, přeci jen, nerad bych blbnul s hardresetem... :?: :?: :?:
EDIT://
Takže si odpovím sám, strávil jsem s tím dvě bezesný noce. Nakonec jsem po zkoušení několika (cca 8) patchů našel ten správnej na artemis s wm6 a rozjel jsem pda i s kartou 4GB_SDHC. Pak nastal ale problém s IGO_6, kde už šlo hledání mnohem líp. Pro zoufalce jako jsem já bych si dovolil zmíněné utilitky hodit sem na forum...
Cafte,
je sucastou tejto romky aj cz lokalizacia? Ak nie, kde zozeniem cz alebo sk lokalizaciu? Dik.
Cafte,
je sucastou tejto romky aj cz lokalizacia? Ak nie, kde zozeniem cz alebo sk lokalizaciu? Dik.
Ahojky vsem uzivatelu
muj kamos ma T-Mobile MDA Compact III - jsem flashnul ROMku od PhSnake - full verzi, a hle vse funguje a beze problemu - klobouk dolu PhSnakeovi - gratulace, ale mam zasadni problem a to nevim, zda Vam to dela take ci jak jste to vyresili.
Jde o Office Mobile - mam tam slozku, ale v ni neni nic, zadne ikonky ci tak.. Muzete mi prosim,please, hodit nejaky patch ci nejaky odkaz na Office mobile?
Mam pocit, ze to nevytvorilo ikonky.. Nasel jsem v te slozce Windows - pword, a pxl - coz mohu vytvorit, ale ppt :-( tem neni..
Zkousel jsem 2x a zadny kyzeny vysledek...
Diky
jinak skoda, nemohu dostat na web PhSnakea - ten artemis.win-mobile.cz
Hoši hoši...
Protože u romky je zkratka CZ, znamená, že je lokalizovaná do czechštiny čili češtiny.
Powerpoint tam nehledej, vyřešíš to tak, že na x-dev najdeš instalačku kompletních "mobilních ofisů"
čau lidi mám problem při flešovaní mi padla elektřina XDA zapnu do reřimu hard reset ale když jej provedu ROM je nekompletní tak nenaběhne kdopak mi poradí děkuji moc pište mi na mail pokud to pujde michelin18@seznam.cz
nahraj oficialnu ROM..Původně odesláno od Michelin007