Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Odstranění spodní lišty v Today (kde jsou 2 tlacitka)

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    210

    Hrál jsem si s Wisbar Advance, ale žere moc RAM tak jsem ho odinstaloval. Napadlo mě ale, že většinu věcí si lze upravit v registrech - bez programu.

    Jedná se mi o tu lištu na Today jak jsou ty 2 soft keye.
    Stačilo to zakliknout a hned zmizela - žádný restart nebo tak něco takže pujde asi jen o úpravu 1 hodnoty v registrech. Něco jako <show buttons> a hodnota z 1 na 0

    Má někdo tip, kde to přepsat? Díky moc.

    A ješte jestli je moc těžké horní lištu přenunout dole (místo té s tlačítkama). Aby to bylo jako na PC.

    (Qtek 9000, WM6 ThingOnASpring ROM - xda dev)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ad soft keys) Mrknete na VJToggleTodayhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=257485
    Zmena pozice tlacitka START by znamenala AFAIK prenos okna (API MoveWindow)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    210

    Více méně to bylo spíš pro WM 2003 a nebo QVGA.
    Podle screenů z WM5 to nevypadalo moc funkčně.
    Psali ale o zmenšení lišty startu na 2 pixely.
    Někde v registrech musí být složka pro ten panel kde je kam směřuje jedno tlačítko, jak se jmenuje, kam druhé... a nakonec tak musí být i info o výšce.
    Stačí to jen najít a přepsat na 2px - nebo ještě líp na 0px.

    Ale kde to je :?:

    PS.: mělo by to vypadat nějak takto:


    Fotomontáž udělaná v malování

    A ještě se mi pomocí WisBaru Advance podařilo "vysadit okna z rámu". Mám bohužel jen tento screen, ale asponň trochu jde vidět, že s oknem se dá volně hýbat a má svoje OK/X takže by se tím vyřešil problém když by start byl dole.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    to přesunutí lišty by se mi taky libilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdarec!

    Mam tu cab, ktery dokaze smazat dolni listu, ALE, je tu maly detail, ktery me od toho odrazuje...vzycky kdyz mi nekdo vola/napise/upominka (ci cokoli, co nejak reaguje s today) tak mi uprostred (momentalne neviditelne) listy vyskoci ikonka klavesnice....jde to nejak odstranit, obejit, ci neco podobneho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Dá se to pak eventualně nejak odstranit? resp.odinstalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kesu
    Dá se to pak eventualně nejak odstranit? resp.odinstalovat?
    Samozrejme, das odinstal a restartujes pda a je to OK

    EDIT:

    Mam tu neco dokolaneho :yes: Jede to naprosto OK a jsem s tim andmiru spokojen, pri nejake notifikaci ji neuvidite, jen ikonku nahore, po jejim otevreni se vam dole otevre to okenko jak jsme zvykli a TED POZOR, pri jejizm zavreni se zavre vse a mate zas prazdnou dolni cas Todaye
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    super,tak ja to vyzkoším a uvídíme..díky za tip
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Odstranění spodní lišty + změna názvu operátora
    Od GMKcz v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-06-2008, 13:06
  2. Nefunkční Kontakty ze spodní nástrojové lišty ve WM5
    Od Martin Hanousek v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-04-2008, 14:23
  3. Odstranění spodní lišty
    Od matuna v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-01-2008, 08:41