Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: T830 - WM6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    5

    Ahoj lidi chci se zeptat jestli je možní do 830 natáhnout WM6.Díky

    Edit, Zivan:
    T830 WM6 (XDA)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Odpověď z fóra věnovanému tomuto strojku:

    The official upgrade to WM6 will never be available for any Pocket LOOX PDAs, as FSC decided to drop the PDA business.

    The only FSC PDA that has and unofficial upgrade option to WM6 is N560. But it's unofficial.

    A little advice regarding the T830. Sell it immediately!!!! It's complete crap. It has more bugs than swiss cheese has holes. And the bugs will never be resolved

    Zdroj

    Potřebuje to překlad?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Odpověď z fóra věnovanému tomuto strojku:

    The official upgrade to WM6 will never be available for any Pocket LOOX PDAs, as FSC decided to drop the PDA business.

    The only FSC PDA that has and unofficial upgrade option to WM6 is N560. But it's unofficial.

    A little advice regarding the T830. Sell it immediately!!!! It's complete crap. It has more bugs than swiss cheese has holes. And the bugs will never be resolved

    Zdroj

    Potřebuje to překlad?
    Zdravím, děkuji za snahu, ale to jsem také našel - je pochopitelné, že na oficiálním diskusním foru budo toto zamítnuto - já spíš ale myslím, jestli je to možné neoficiálně. Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Neoficiálně? Pokud si někde seženeš WM 6 ROM pro toto zařízení, tak to jistě problém nebude. Ovšem dost pochybuji, že ji někde vygooglíš - toto "dítě" se narodilo mrtvé a taky mezi kuchtíky ROMek asi nebude vyhledáváno/používáno (tak proč by se dělali s ROM).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Neoficiálně? Pokud si někde seženeš WM 6 ROM pro toto zařízení, tak to jistě problém nebude. Ovšem dost pochybuji, že ji někde vygooglíš - toto "dítě" se narodilo mrtvé a taky mezi kuchtíky ROMek asi nebude vyhledáváno/používáno (tak proč by se dělali s ROM).
    WM6 na toto mrtvé dítě je naspadnutí (max do týdne)-více na xda-dew
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Chtěl jsem napsat, že nejlepší upgrade pro toto zařízení je se ho zbavit a koukám, že jsem pomalý: link.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    ... příští týden by měla být WM6 pro T810/T830 k dispozici - údajně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    38

    hned jak bude, linkuj
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    6

    Je wm 6 na pocketloox t810?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    2

    Ahoj, kdo chce WM6 na T8x0, at se mrkne na forum XDA-dev. Jeste doladuji posledni bugy, ale uz jsem ho zkousel a az na par drobnosti maka skvele
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    38

    uz duuu
    jen setrosku rozpovidej o tech nekolika buzích
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    38

    Tak sem testoval WM6. Prvni dojmy byly ... FASTER, FASTER, FASTER. Jediny, zato poradny bug co sem objevil byla nemoznost gprs.
    podle fora xda-dev to vypada ze to je problem vsech a nejen TMCZ.
    moc doufam ze to vyvojera poresi, ptz WM6 e doopravdy vyrazne rychlejsi!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    2

    Dalsi bug je synchro a ActivSync pres BT a MMS. MMSky me nemrzi, ale GPRS a BT docela dost
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    38

    jen pro poradek, aby se nezapominalo na cesky forum ... WM6 bezi velmi dobre, ja zetim bezim na beta2 (prece jen nestiham pracovni nastroj updatovat kazdy tyden) ale beta 3 je podle diskuze jeste lepsi.
    VS
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. t830 a WM6.1
    Od shidy v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-04-2008, 15:46
  2. T830 MMS
    Od redrevik v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-05-2007, 17:25
  3. FSC T830
    Od zdenekpa v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-05-2007, 21:45
  4. Zamrznutý FS T830
    Od kocurxx v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-12-2006, 04:44
  5. Čeština na T830
    Od ipaq4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-10-2006, 11:21