Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Qtek 8310 a NoviiRemote DeLuxe for PPC - funkční !

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Dneska jsem objevil na jednom fóru verzi NoviiRemote DeLuxe for PPC pro Qtek 9100, který má stejný procesor jako Qtek 8310 a už stačilo pouze stáhnou zip, ten rozbalit a zkopírovat to do Qteka a ještě jsem si stáhnul aplikaci FakeCursor abych tu aplikaci pro PPC mohl na mém smartphonu ovládat. A vše mi funguje :yes:. Naučil jsem Novii ovládat moji TV a tak už si Qtekem 8310 doma ovládám mou TV značky Sony . Dosah mi Qtek zvládá na 3 metry od TV dál už jsem celkem limitován velikostí pokoje ale ty 3 metry mi úplně stačí, je to akorát ze sedačky . Ještě to musím naučit ovládat DVD Rekorder a bude to super :yes:. Odkazy na tu verzi jsem dávat nebudu protože jsem to našel na warezu a ten tu je zakázán, takže ho zde šířit nebudu! Stačí hledat a najdete to . Screenshot se mi nepodařilo udělat a tak jsem dávám fotku, vyfocenou digitálním foťákem.

    EDIT: tak jsem ten program NoviiRemote DeLuxe naučil ovládat i DVD Rekordér od LG a ten můžu ovládat na 4 metry :yes:. Konečně ten infraport na mém Qteku 8310 nějak využiju . Ten program má sice malou databázi ovládaných zařízení ale naučit ten program další je otázkou pár minut . Já jsem ho musel učit jak televizi tak DVD Rekordér ale učil jsem ten program ovládat jedno zařízení tak 5 min. takže naučit ho obě dvě mi netrvalo víc jak 10minut .
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00255096_8310_294H.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 18.6 KB 
ID: 7400  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    prosimte co to je presne za verzi ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Na tom fóru se to nepsalo a ani na Qteku v programu to nikde nevidím, ale vzhledem k tomu, že to pro je Qtek 9100/MDA Vario/Qtek S200 a další PPC, tak je to verze NoviiRemote Deluxe PPC version 4.11.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    jo jo, mas pravdu, uz mne to taky chodi... fakt dobry
    sice trosku neohrabany s tim fakecursorem, ale lepsi neco nez nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Jak ho naucim ostatni TV v databazi jich je malo a nevim jakym zpusobem "naladit" jinou TV.Poradite? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Je k tomu potřeba ovladač té Televize kterou chceš Novii naučit. Pokud máš FakeCursor spustitelný pod nějakou klávesou (třeba zpráv, foťáku apod.) tak ho nespouštěj a spusť jenom Novii. Po spuštění Novii zmáčkni klávesu 2 a zobrazí se Setup - List of codebase a pod tím seznam zařízení které jsou v databázi a pod tím je několik tlačítek. Joystikem najedeš na tlačítko Add a klikneš joystickem zobrazí se ti zase taková tabulka s nadpisem Add Device Wizard, joystickem směrem doprava najedeš na "Create new codebase and learn it" pak půjdeš joystickem dolů na Next a zase vyskočí podobná tabulka kde si zvolíš skin, pak dáš zase Next a vybereš si zařízení (je tam hodně možností TV, DVD, CD,VCR, Projektor, Computer atd.). Na to zařízení které chceš tak klikneš a zobrazí se opět podobná tabulka tam vybíráš na kterém z těch pěti horních tlačítek tam to zařízení bude a můžeš zvolit i název a potom dáš Next a tam zvolíš název zařízení a pak dáš tlačítko Finish. Zobrazí se ta první tabulka tam najedeš joystickem na to zařízení které chceš naučit a pak dáš Relearn - zobrazí se další obrazovka a tam vybereš Single mode a na to klikneš a zobrazí se ti už ten ovladač ale ještě bez jediného funkčního tlačítka. Spustíš FakeCursor, ovladač a Qtek polož třeba na stůl a namiř jejich infraporty proti sobě. Na Qteku si pomocí FakeCursoru najedeš na tlačítko třeba Ch+ a to pak zmáčkneš na ovladači, Qtek by to měl potvrdit zvukem a to tlačítko v Novii se nějak to tlačítko zbarví, takhle uděláš všechny tlačítka které potřebuješ... Doufám, že ti můj návod pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Diky moc to nema chybu, pouze u TV Mascom je dosah asi 1m,ale funguje a to je dulezity. Super navod
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    Ahoj, snazim se nainstalovat vyse uvedeny program na muj Qtek 8310, ale ani .cab, ani exe tam nainstalovat nelze. Podle Vaseho prispevku se jedna pravdepodobne o .zip, kde se nachazi program jiz rozpakovany pro PPC. Zajimalo by me, kde tento zip stahnou. Na internetu jsem nasel pouze .cab nebo exe instalaci. Dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    ...dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    uz to mas ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Jo Arcadius už to má poslílal jsem mu odkaz přes PM.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2011, 20:47
  2. Mio P550M - NoviiRemote Deluxe
    Od vawaver v sekci Mio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 21:52
  3. funkční alarm plugin na qtek 8310
    Od anawarr v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-09-2006, 11:52
  4. Qtek 8310 - Funkční a nefunkční aplikace
    Od Šeba_oldd v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 82
    Poslední příspěvek: 28-08-2006, 19:15
  5. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 21:08