Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: LOOX T810 GPS ukáže satelity ale neukáže polohu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    123

    Zdravím mám problém s interní GPS na T810 ukáže mi satelity ale neuáže polohu a to v žádném programu. Pls co dělám špatně je to v nastavení portů?
    děkuji za odpověd
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Dokud nenapises, co presne delas, tak Ti asi tezko nekdo odpovi, co delas spatne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    123

    Zdravím odpovím tedy co jsem přesně dělal: Zapnul jsem na zařízení program GPS LOKATOR a tím aktivoval GPS že začala blikat zeleně! Po chvilce gps lokator napsal že našel 3-5 satelitů, ALE to je všechno prostě se nefixnul!!! Nesejmul polohu z těch satelitů!! Do vnitřního nastavení jsem nelezl. Zkusil jsem i jiné GPS programy např IGO, který našel satelitů ještě víc )) ale nefixnul se. Pak jsem laboroval a měnil nastavení COM portů - bez výsledku. V současné době mám nastavení com na hardwarovém portu 6. A programový COM nemám určenýNechce se mi věřit že je interní zařízení GPS špatné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jak dlouho čekáš na ten fix?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    123

    na fix čekám nekonečně dlouho prostě se to nefixne!! Má tu někdo stejné zařízení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    27

    Skus to s nejakym inym gps lokatorom. Hoci aj trial.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    123

    zkoušel jsem i jiné zařízení jako např. IGO 2006 a vysledek stejný. Pomohlo až to že jsem zrušil v nastavení přístupu GPS - Spravovat zařízení GPS automaticky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    2

    Mám podobné zařízení T 830 s nastavením Hardwarový port:COM6; Přenosová rychlost 9600 a Port pro programy GPS: COM4. Pak v liště Přístup-mám označené Spárovat zařízení GPS automaticky. Při tomto nastavení vše funguje (TomTom,iGo, OziExpl,....).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od zdenekpa
    Mám podobné zařízení T 830 s nastavením Hardwarový port:COM6; Přenosová rychlost 9600 a Port pro programy GPS: COM4. Pak v liště Přístup-mám označené Spárovat zařízení GPS automaticky. Při tomto nastavení vše funguje (TomTom,iGo, OziExpl,....).
    Mam T810 a mam taketo nastavenia ako udavate,ale mam problem ako v prvom prispevku. Zariadenie je uplne new.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    123

    Zdravím problem je snad vyřešen- strašne dlouho to trvá než se fixne bud prostě trpělivý - já mám nastavení takto: žadný com pro program, com6 pro hardware a nemam zatrženo připojit vice gps programu najednou nebo tak nějak ) čekám pokud se to nefixne tak zkusím program com4 hardware com6 a zaškrtnu spravování více programů gps
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Loox T810 nejde wifi
    Od phephe_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 16:48
  2. Kupil by som Pocket Loox T810/T830
    Od britva v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 18:52
  3. Pocket LOOX T810 a FW
    Od Morki_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-05-2007, 22:32