Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Jak naformátovat kartu SD v PocketuPC?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    13

    Dobrý den. Mám Acera c531 a chci naformátovat kartu jenže to tu nemá v nabídce formátování karty tak nevím jak to udělat..... tady v diskuzích jsem dočetl že by to šlo ve fotáku apod. jenže já taký typ karty nemám tak to musím provést jen v tomto přístroji....díky za rady....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Spustte Pruzkumnika, zobrazte kontextove menu u SD karty, vyberte naformatovat.
    Formatovani zvlada myslim take napr. Pocket Mechanic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    13

    Zkoušel jsem to přes průzkumník ale ta nabídka na formátování karty není..... hledal jsem to všude v nabídkách i podnabídkách prostě není příkaz na formátování karty.... musel jsem to vyřešit že jsem si zašel k sousedovi a zformátoval jsem to v jeho fotáku a je to vše ok ale proč to nemá Pocket PC tu nabídku to mi vrtá hlavou!!!! samo se to ztratit nemohlo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jeste nikdy jsem u zadneho pocket pc nevidel(a ze jsem jich nemel malo),ze by standartne byla v pruzkumnikovi moznost formatovani.Vzdy se to muselo resit programem dalsich stran,napr. jiz zde zminenym Pocket Mechanic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    To ze neco nevidite, neni dukazem neexistence
    V Mda Variu s WM5 a v Htc Kaiser je, zadny PM apod. jsem nikdy neinstaloval.
    Volba je na ceske Rom nazvana Formatovat, takze pochybuji, ze by ji dodaly treba SPB programy, ktere mam vetsinou v EN.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    7

    Ted to nahodou ctu (hledam neco jineho) a schvalne to zkousim: Pruzkumnik-CDcard-kontext.menu-FORMÁTOVAT, takze to jde!)
    iPAQ h2210.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    myslim ze to vie resco explorer
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    13

    No jo někomu to jde a někomu asi ne jako mně mám Acera c531 a tam to není to asi záleží i na operačním systému??? Já mám WM5 ale už prý je nový WM6 že by to bylo tímhle??? Ale zatím není k dispozici aktualizace k tomu modelu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od RStein
    To ze neco nevidite, neni dukazem neexistence
    V Mda Variu s WM5 a v Htc Kaiser je, zadny PM apod. jsem nikdy neinstaloval.
    Volba je na ceske Rom nazvana Formatovat, takze pochybuji, ze by ji dodaly treba SPB programy, ktere mam vetsinou v EN.
    Tuto funkci standardnimu pruzkumnikovi ve WM5 a WM6 pridava instalace programu SPB Pocket Plus. Zkus udelat Hard Reset a volba formatovat zmizi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Milos: Verim ti, HR delat nebudu. Je to mozny, protoze SPB mam na vsech zarizenich. Diky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    teraz trocha blba poznamka, nie som si isty, nevie to nahodou aj SKtools? nainstalujes trial, das format a odinstalujes. .... pripadne tak ako Milos pisal, nakopni spb plus, format, uninstal....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Mail na kartu u WM 6.1
    Od netino v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-07-2008, 16:24
  2. Jak naformatovat 4GB kartu na 2GB
    Od Baltazarek_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-05-2007, 11:23
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-02-2007, 08:39
  4. jak naformátovat LOOXE n 520
    Od kanak v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 09:05
  5. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-07-2005, 11:55