Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC Dual Touch

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Perfektní, ale mám problém. Pokud s ním nic nedělám, tak v podstatě ztratí signál. Od hledání sitě, 1 max 2 čárky síly signálu. Dost lidí mi říkalo, že jsem nedostupný. Pokud chci telefonovat já, tak se jakoby probere a síla signálu je na max., ale jak ho nechám na pokoji, tak jde "spát". Ještě se mi zdá, jakoby ta síla signálu kolísala. Má někdo radu ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Neviem ci poradim ale skus vypnut 3G siet v comm manazeru.Mne to robilo a aj robi ak mam zapnutu 3G siet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Vypnout 3G ? Jsem teda tatar, ale jak hledám, jak hledám, fakt nevím jak mám vypnout 3G. Měl jsem za to, že to je automaticky. Prosím, poraď tatarovi. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    68

    skus postupovat takto:

    start - settings - phone - band - Select your networky type prehod na GSM

    po česky by to malo byť:

    start - nastaveni - telefon - pásmo (neviem presne) - vyber typ siete
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Už se mi to povedlo. Někde jsem četl, že dost často se radí, vypnout 3G. Uvědomil jsem si, že všichni doma mají takové menší problémy s MB, hlavně s baterií. Tak jsem to 3G vypnul všem a je po problémech. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Prepac ze som Ti neodpovedal ako laikovy.Mne robi 3G siet take iste problemy.
    Stale sa prepina a tym som samozrejme off.Je to hlavne v miestach kde je slaby signal 3G a tym sa prepina na GSM a potom opacne.
    Som rad ze som Ti pomohol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1

    Nějak si ale nevím rady, ale připadám mi to jako dost velký problém. Sunnysoft mi nedokázal poradit, ten mi řekl, abych udělal Hardreset a poslal mě do servisu. Jsem se teda musel smát. Spíš přemýšlím, jestli to není chyba telefonu, nebo chyba síťě. To je tak málo lidí, kteří s tím někdy měl problém ?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. náhrada za Touch Dual
    Od podlesnik v sekci HTC & klony
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-05-2010, 15:27
  2. Touch Dual alebo Touch Cruise?
    Od Janikkk v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 22:23
  3. HTC Touch Dual
    Od jara123_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-02-2008, 15:04
  4. Nové rom pro HTC Touch Dual
    Od Honzam75 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2008, 11:00
  5. HTC Touch Dual [coolsmartphone.com]
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-10-2007, 18:07