Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 40

Téma: Pointui Home

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    78

    počasí se mi stáhlo bez problémů... k chybějícímu adresáři bych ještě přidal podstatné mínus: je tam seznam běžících aplikací, ale nedají se zavírat. Možná jsem na to jen nepřišel? No a podla by změna pozadí
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    142

    Tak už jsem to taky vyzkoušel a musím říct, že je to fajn aplikace ) Jen se mi to opravdu po designové stránce moc nelíbí :?

    Kdo používá nějaké jiné theme, než modré, tak se může hodit toto spešl theme...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    No je to paráda, ale ty české znaky mě odrazují. Doufám že to nějak vyřeší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    19

    po softwarove strance uzasny kousek, na TOUCHi chodi svizne
    designove spatne a vseobecne mi chybi customizace, skinovatelnost a celkove je to nedomyslene - nco je callog, bez moznosti scrollovani kontakty etc, ale myslim se, ze do budoucich verzi bude toto ui rozsireno a pouzivano jako kompletni nahrazeni soucasneho WM prostredi, ovladatelnost a celkova myslenka tohoto UI ma rozhodne budoucnost
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tie kontakty idú scrollovať prstom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Nevíte jestli jde nějak nastavit adresář, ze kterého to tahá programy?
    Je tam nastaveno Start menu/Programs , což znamená, že s CZ lokalizací kde je tento adresář pojmenovaný Programy, to nejde a žádné zástupce to nevidí.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    134

    Ak sem niekto zavita kvoli ovladaniu PDA prstom (finger alebo touch like iPhone) tak by som rad sem doplnil aj alternativy:

    1. Touch Commander


    Info tu

    2. SPB Shell (stary znamy, stale mu ostavam verny)

    Info tu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    134

    3. Vito GoodWin


    Info tu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Neoxo chvala Ti ze sem davas linky na podobne programy.Ja osobne taketo veci zboznujem.Ked niekto vie este nech sem chodi obrazok s linkom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od Zdeno
    Nevíte jestli jde nějak nastavit adresář, ze kterého to tahá programy?
    Je tam nastaveno Start menu/Programs , což znamená, že s CZ lokalizací kde je tento adresář pojmenovaný Programy, to nejde a žádné zástupce to nevidí.
    Neni takovy problem si v total commanderu ve winech udelat anglicky pojmenovane slozky a dat si tam zastupce, jake chces, me spis vadi, ze samotna aplikace nema interface kontatku pod ikonkou Phone se skryva jen vypis hovoru
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Přátelé, kamarádi.
    Račte přímo ze svých aplikací aktualizovat, v updatu je k dispozici nová verze 1.01b, která už umí lokalizované systémové složky (a funguje tedy i na CSY rom, jen špatně zobrazuje názvy s českými akcenty)

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    Tak i já jsem si to vyzkoušel na svém netaktovaném ´Váriju´ a ta rychlost aplikace mě opravdu překvapila. Ještě jsem to pořádně do hloubky neprojel, ale celkem se mi to líbí jen nevím jestli to vyměním za Shell, který hodně dlouho používám. Jinak všechna čest twůrcům:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    75

    Nevíte někdo, jak po odinstalování tohohle programu odstranit i spouštění z levé softwarové klávesy na Orbitu? Zůstalo mi tam HOME a v systémovém menu nemůžu nikde najít možnost změny. Mám pocit, že jsem dřív měl někde v nastavení přímo SOFTWAROVÁ KLÁVESA ale teď to tam není. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jestli vam chybi aplet soft keys, muzete zmeny provesti rucne v registrech.
    cecmd file list (copy)
    Total files: 3
    \\\registry\HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys112c ecmd file list (copy)
    Total files: 3
    \\\registry\HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys113
    Hodnota default obsahuje text tlacitka, hodnota default predstavuje cestu k programu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    75

    A není ten aplet v nějakém cab souboru? Nemám žádný soft na editaci registrů a hodilo by se mi to I do budoucna.Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pointui Home 2
    Od TheMelin v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2009, 09:45
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-12-2008, 12:37
  3. Pointui
    Od sejra v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 20:48
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 20:16