Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Iilium NewsBreak

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Zdravím!

    Mám prosbu pro uživatele této skvělé čtečky. Mám verzi 2.0, vše funguje jak má, jen nevím, jak, kde a co nastavit, aby se mi otevřely stránky, které bych chtěl otevřít na základě pokračování v RSS zprávě...

    Když kliknu na Read More Online, tak mi to hodí hlášku, že S "úvozovkách je odkaz na daný článek" není asociovaná žádná aplikace.

    Přitom když mám html soubor, tak se po kliknutí otevře M.E....

    Nevíte prosím někdo jak na to?

    Díky moc
    Z.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dneska jsem si to pri obede nainstaloval, takze tam mam zatim jen ty defaultni feedy, ale na pocketpcthoughts mi to fungovalo. Neni spise problem na tom urcitem webu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    To je divný. Zatím jsem to zkoušel na Idnes nebo na Ceskenoviny, myslim, ze to bude nejaky obecny problem. Co pouzivas prosim za browser?

    Díky za pomoc a hezký večer

    Z.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    V nastavení jsem nic neměnil - tedy jen jsem zmenšil písmo na nejmenší.

    Ve čtečce zvolím kanál (the::unwired) pak článek (AsusM930W) a pak Read More Online a voilá mám to tam.

    Naexportoval jsem si tam z RSS v PDA asi 24 feedů a nikde jsem nenašel, že by něco nešlo načíst nebo jinak nefungovalo.


    Používám (momentálně) defaltní PocketIE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Tak to máme podobné, já mám taky defaultní IE, ale prostě to postrádá to "voilá" :-)

    Zasílám capture screenu s tou hláškou... Prostě to mám rozbitý :-)

    Jak a kde nastavit asociaci? Když si někde uložím htm soubor, tak se IE po kliknutí otevře, ale někde je nějaká moucha... :-(

    díky

    Z.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00254994_Screen001_cJkR.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 40.4 KB 
ID: 7399  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Už jsi to rozběhal, už to funguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Bohužel ještě ne, nevím vůbec co s tím

    Napadla by Tě prosím (nebo někoho dalšího) ještě nějaká rada?

    Jinak je to moc fajn čtečka, ale těch pár úvodních vět mnohdy nestačí... :?


    Díky za pomoc a zájem

    Z.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Zkus nainstalovat Operu, v nastaveni ji zvol jako defaultni prohlizec a pak ji odinstaluj. Podle me by ti to potom melo jit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    asi blbý dotaz, ale co asociace s příponou? máš správně asociace
    a jak tak koukám na ten screenshot, není to odkaz na nějaký skript pro download nebo něco? třeba to pda neumí otevřít...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    To jsem take myslel s tou asociaci. Nainstalovanim Opery se mu zmeni asociace na operu a po odinstalovani nastavi spravnou asociaci na IE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Mě to běhá bez problému - zkus to přeinstalovat = odinstalovat / SR / nainstalovat / SR, snad to pomůže. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tohle podle me nepomuze, ma spatne nastavenou asociaci v registrech, ale za zkousku nic neda. At zkusi zde vse co mu bylo razeno a podeli se o vysledek
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Tak už to běhá... )

    Nainstaloval jsem Thunderhawk, zase odinstaloval a už to funguje...

    Mnohonásobné díky všem dobrým rádcům



    Z.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No vida )

    A ještě dotaz - ty jsi si jí koupil nebo zatím jen testuješ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Zatím testuji, zajímavá je především ta volba klíčových slov.

    Uvidíme, rozhodnutý ještě nejsem. Porovnávám subjektivně jeho plusy a mínusy ne v porovnání s jinou RSS čtečkou, ale spíše s WOL od SS.

    Hezký večer
    Z.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. NewsBreak
    Od Skipy v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-07-2008, 13:29
  2. Ilium NewsBreak přichází na vaše Pocket PC
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-05-2006, 19:25