Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 25 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 367

Téma: IGO My Way 8 - zkušenosti

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    23

    hurá, povedlo se mi (teda aspoň mě) zprovoznit iGO 8 DEMO aby fungovalo i na čipu SIRF. Teda zatim to není vychytaný a ještě to musim trochu vyzkoušet, ale když mi dáte max. den tak sem přidám návod (už to zaměřuje OK, přitom stačilo přidat 2 řádky a doplnit je parametrama z iGO2k6+ ) Jako udělám to jenom pro QVGA skin, protože nemam ty jiný rozlišení a nevím jak to tam bude vypadat
    Foto z nastavení GPS:

    Možná by tímdle způsobem šli doplnit i další funkce, ikdyž...

  2. #32
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Super! Že bych konečně iGO8 pořádně vyzkoušel na P750 s čipem SIRF...:yes: Už se těším



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1

    to tslany
    Kde jsi ten parametr přesně dal?Můžeš to upřesnit?:O

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    125

    Mě dnes napadlo spustit můj Asus P535 v nouzovém režimu, umí to aplikace SPB Plus, vypne to všechny aplikace, které se spouští po startu a všechny aplikace na Today obrazovce, pak jsem spustil iGo a je to fakt obrovský rozdíl běží to o dost plynuleji i při pohledu z velké výšky na pražské ulice, kdy je obrazovka doslova pokryta cestami to kreslí skoro plynule a v pohodě to jede i z 3D budovama. Ach jo, já chci 128MB RAM :-(

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    23

    Stáhni soubor (odkaz dole) a rozbal ho. Otevři DATA.ZIP ve složce iGO 8 a tam jeď do "ui_igo8/320_240/ui". Potom tam zkopiruješ "setting_320_240.ui" ze staženého souboru . Po spuštění iGO 8 se skinem 320x240 (ten základní) běž do nastavení GPS a Konfigurace a tam si s tim pohraj (mě to funguje na AUTO, ale to sem to promačkal ... )

    Download:
    http://rapidshare.com/files/99418709/sirf_igo8.zip
    nebo
    http://www.edisk.cz/stahni/09327/sirf_igo8.zip_7.96KB.html
    nebo
    http://uloz.to/243993/sirf_igo8.zip

    EDIT: podle některých ohlasů to nefunguje, ale ještě bych zkusil frekvenci dát na 57600 a zkusit to

  6. #36
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Díky :yes: Odpoledne vyzkouším.

  7. #37
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Tak u mě žádná změna, aktuální poloha stále několik kilometrů mimo



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jsem zkusil s tím demem někam dojet "naživo" autem a nedá se to. Při sjetí z trasy navigace nereagovala a prostě přestala navigovat. Při projíždění kruháčem se zvedl pohled nad něj, tak jak má, ale pak už se nevrátil zpět. Už se těším na finální verzi, navigace vypadá moc pěkně, ale demo má spoustu much.

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    A máš zapnutý automatický přepočet? Klik na stav signálu baterie a je to první velký čtvercový čudlík. Problém je, že kvůli bugu není vidět, zda je automatický přepočet aktivní či ne, ale metodou pokus-omyl to jde nastavit.
    Pokud přepočet aktivní není, jak symbol následujícího manévru máš dvě šipky do kruhu a když se jich dotkneš, přepočítá se trasa ručně.

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    58

    Skusal to niekto na M700? ako to pojde?? ci je to moc trhane alebo to ide plynule... DAKUJEM

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    15

    IGO 8 demo je špatný v plánování tras .
    Příklad Praha.Výton – Učňovská délka trasy iGO8 11 km
    Praha.Výton – Učňovská délka trasy iGO2006 7,3 km a to je správně.

    Tak nevím jest li bude iGO8 v plné verzi lepší.

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    125

    v IGO 2006 šlo kliknutím na POI ikonu na mapě zjistit, co to je zač, byl tam název, telefon, popřípadě adresa, tohle se mi v igo8 nedaří a dost mi to tam chybí. Až bude mít někdo plnou verzi, dejte vědět, zda to tam jde.



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    58

    Kedy uz vlastne bude plna verzia uz mala byt v aprili nie????? Neviete niekto?

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od richard0404
    IGO 8 demo je špatný v plánování tras .
    Příklad Praha.Výton – Učňovská délka trasy iGO8 11 km
    Praha.Výton – Učňovská délka trasy iGO2006 7,3 km a to je správně.

    Tak nevím jest li bude iGO8 v plné verzi lepší.
    Tak jsem zkusil ty dvě ulice (střed) v IGO8 a vypočítalo mi to 7,7km.

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    taky jsem zkoušel tyhle 2 konkrétní ulice.... při nastavení stejného typu tray a stejného dodržení přesnosti výpočtu je to 1:1

    podle "Dema" IGO8 jezdim od novýho roku a zatim vždy super

Strana 3 z 25 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Pro - iGO 8 a zkušenosti
    Od jerrymysak v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 10:04
  2. MIO 169, MIO 180 - zkušenosti
    Od Stearman v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-06-2006, 16:48
  3. zkušenosti
    Od Skylord v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2005, 23:49
  4. Dlouhodobé zkušenosti s TT5
    Od Boban1108_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-08-2005, 16:02
  5. Zkušenosti s ROM 4.00.16
    Od xda_oskar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-10-2003, 07:59