Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 25 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 367

Téma: IGO My Way 8 - zkušenosti

  1. #151

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    iGO je tedy pěkně nenažraný RAMožravec
    Takže asi na VGA zařízení s 64MB RAM to nepojede . Nebo to snad někomu na PDA s VGA a 64MB RAM funguje?

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Mirinda78
    Zdravím,

    chtěl jsem se zeptat, jestli tady někdo neví, jak dostanu do iGo 2008 nové ikonky pro body zájmu např. z poi.cz.

    Díky

    MK
    projdi si to tady je toho tam hodně, ale najdeš



  3. #153
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Citace Původně odesláno od karlic
    iGO je tedy pěkně nenažraný RAMožravec
    Takže asi na VGA zařízení s 64MB RAM to nepojede . Nebo to snad někomu na PDA s VGA a 64MB RAM funguje?
    Ale pojede
    Mne to maká už od začiatku na HP hx4700, čo je PDA so 64MB RAM, 128 ROM, 625MHz procesorom a plným VGA (640*480). Bola to vlajková loď HP cca 2003-2004, takže stareček, ale zatiaľ neprekonaný. No ale asi HP 210inová rada sa mu vyrovnáva.
    Ale iGO principiálne ide iba v 240*320 na týchto PDA s VGA.
    Mám tam WM6.1 čo je žrút na pameť, aj keď je orabovaný je po resete k dispozícii iba 29,5 MB RAM. Ale zase ináč je celkom rýchly.
    No ale aj tak to maká, a pri naštartovanom iGO8 zostáva volnych cca 4MB.
    Takže nieje to až také hrozné. Ono si tú pameť dynamicky berie, vlastne WM mu ju prideluje.
    Samozrejme na nových strojoch do tých 128MB natiahne viac a mal by byť ešte svižnejší.

  4. #154
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Jo, pojede, pokud se "jetí" dá říct tomu, že to každou chvíli vypadne na memory full, a to i při takových činnostech, jako je nastavování čehokoli. Pokud Maďaři doporučují pro činnost 128 MB, tak asi vědí proč.

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od karlic
    iGO je tedy pěkně nenažraný RAMožravec
    Takže asi na VGA zařízení s 64MB RAM to nepojede . Nebo to snad někomu na PDA s VGA a 64MB RAM funguje?
    Na TyTN mám vše na kartě, maximální spokojenost včetně 3D zobrazení (218 MB) vylepšenému podle "toja" (- díky). Nedá se tomu odolat - dosud příznivec TomToma přecházím na iGO. Jezdím sám, takže upovídaná Zdenka mi nevadí, hlas má příjemný (na rozdíl od nervní Elišky u Toma).

  6. #156
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    [timezone]
    sync_os_timezone=0
    reset_os_timezone=0

    nastavil jsem presne podle navodu nicmene stale se meni casova pasma - je potreba jeste neco jineho nez pridat timezone do sys.txt??

    EDIT:

    nemel jsem zatrzenou moznost "Automaticky menit casove pasmo" :-) koho by to napadlo

  7. #157
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Ja som kupil este jedneho Looxa(na nahradne diely) a na tom mam len iGO8 a TC.Volna pamat pred spustenim iGO je 102 MB,po spusteni iGO,ostava 62 MB.Cela Europa,vsetky tereny,budovy,kamery,max. detaily.... a vysledok? Ide uplne v pohode,sviznejsie ako 2OO6+. Cize po pociatocnom vahani ostavam pri osmicke,ako zaklad pre dalsi vyvoj.Moje strucne zhodnotenie je,ze vyvojari sice vypoculi naroky uzivatelov a zakomponovali chybajuce veci ako praca s POI,s ulozenymi cestami a ine veci,ALE zasa su tam prehresky voci ergonomii,nevyuzita,resp. spatne vyuzita plocha displeja,chybajuca plnohodnotna praca s rezimom mapa.Ale jadro vypada dobre a tie ostatne veci nebude problem upravit k obrazu svojmu........... Cele to je koncipovane uz na vacsie displeje,4" povazujem za rozumne minimum a skor nalezato ako nastojato,ale uprava skinov to spravi



  8. #158
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Největší nenažranost iGo8 je v obrazovkách s HTML obsahem, což je např. i úvodní licenční ujednání. Mně na Loox N560 to na full memory padalo také. Před spuštěním volno 24MB. Udělal jsem boot v nouzovém režimu a s volnými 35MB jsem již neměl problém. Po potvrzení licence mi to již funguje i po normálním bootu na 24MB volných (3D terén + komplet Evropa + VGA), avšak je to spíš nouzovka, protože po nějaké době mu paměť dojde také. Nicméně po bootu do nouzového režimu to jede uspokojivě i se 35MB volné RAM. To't má zkušenost.

  9. #159
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Když povypínám všechno na today a restartuju PDAčko, tak to chodí jako z praku... Jenže to není řešení, řešení je stroj se 128 MB RAM a kvůli iGO fakt Axima vyhazovat nebudu :no: .

  10. #160
    slamak1_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od tortoise
    Největší nenažranost iGo8 je v obrazovkách s HTML obsahem, což je např. i úvodní licenční ujednání. Mně na Loox N560 to na full memory padalo také. Před spuštěním volno 24MB. Udělal jsem boot v nouzovém režimu a s volnými 35MB jsem již neměl problém. Po potvrzení licence mi to již funguje i po normálním bootu na 24MB volných (3D terén + komplet Evropa + VGA), avšak je to spíš nouzovka, protože po nějaké době mu paměť dojde také. Nicméně po bootu do nouzového režimu to jede uspokojivě i se 35MB volné RAM. To't má zkušenost.
    Zkus jinou verzi. Já mám MIO A501 a to je fakt rychlík 200MHz TiOMAP a 64 ramky. iGO8 mi na něm šlape úplně bez problémů a mám změněný ikony, zapnutej teren na full, různý skiny a jiný úpravy v data. Zkusil bych patch M2 pokud ti jiná verze půjde stejně pomalu. Asi bych přepnul to VGA protože to bude ten žrout paměti. Mě se občas když něco zkoušim (myslím tím nová data, skiny atd) taky zakousne ale to je spíš tím, že moje PPC je fakt "dobře vyrobeno, je to rychlík a má velkou podporu od výrobce" . Přeju hodně štěstí.

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jak se prosim do iGO8 importuji POI z CSV ?
    Je na to nejaky programek, ktery to naimportuje do "user.upoi",
    nebo se to prosim dava treba do "CONTENT\USERDATA\POI"
    anebo primo do "CONTENT\POI" ? Dekuju ...

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jako se v "system.ini" daji zmenit presety "viewpreset_front1=" atd. pro 3D,
    jde to prosim nekde i pro 2D ? Dekuju ...



  13. #163
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Citace Původně odesláno od slamak1
    Zkus jinou verzi. Já mám MIO A501 a to je fakt rychlík 200MHz TiOMAP a 64 ramky. iGO8 mi na něm šlape úplně bez problémů a mám změněný ikony, zapnutej teren na full, různý skiny a jiný úpravy v data. Zkusil bych patch M2 pokud ti jiná verze půjde stejně pomalu. Asi bych přepnul to VGA protože to bude ten žrout paměti.
    Tak nekupoval jsem si VGA přístroj proto, abych pak v programech použití VGA vypínal. Já počítám, že je snad každému jasné, že nejde srovnávat programy na VGA a QVGA přístrojích už jen proto, že VGA varianty musí počítat 4x tolik. Nicméně dík za tip, já jsem svou cestu (boot v nouzovém režimu) našel.

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od vladas
    Jak se prosim do iGO8 importuji POI z CSV ?
    Je na to nejaky programek, ktery to naimportuje do "user.upoi",
    nebo se to prosim dava treba do "CONTENT\USERDATA\POI"
    anebo primo do "CONTENT\POI" ? Dekuju ...
    Tak jsem nasel, ze by to melo jit z *.KML do iGO8/content/userdata/poi ale jeste nezkousel ....

    Tak uz jsem to vyzkousel a funguje ....

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jde prosim nejak zprovoznit TTS pod WM2003SE a jak ? Dekuju...

Strana 11 z 25 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Pro - iGO 8 a zkušenosti
    Od jerrymysak v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 10:04
  2. MIO 169, MIO 180 - zkušenosti
    Od Stearman v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-06-2006, 16:48
  3. zkušenosti
    Od Skylord v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2005, 23:49
  4. Dlouhodobé zkušenosti s TT5
    Od Boban1108_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-08-2005, 16:02
  5. Zkušenosti s ROM 4.00.16
    Od xda_oskar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-10-2003, 07:59