Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 25 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 367

Téma: IGO My Way 8 - zkušenosti

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    51

    Mate nekdo uz zkusenosti s novymi IGO 8?
    Tedy pokud uz je k mani...

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    7

    K mání není, je pouze DEMO verze.



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    hlavně mě zajímá aktuálnost map pro Česko, zdali je už novější, než 2006....

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Mapy pro iGo 2006 plus jsou aktualni,ja mam mapy z 30.7 2007,mozna za vysly jeste novejsi.

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    Zkuste http://www.volny.cz/sstopar/mio.html popr. primo http://mooshikam.mio-tech.be/updates/miomap/maps/ - nezkousel jsem.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mno, tak aplikace funguje celkem dobre.
    Co se tyka map, tak mapy z předchozí verze mi to vzit nechce.
    Mapy ktere mam pro verzi 2008 ano, ale mezi nimi zatim nemam CR, takze navigovani jako takove zatim nemuzu odzkouset.
    Nove mapy pro verzi 2008 jsou z data 27.10.2007

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    12

    tak jsem IGO 8..demo také testnul...a celkem to vypadá dobře...jen si trochu zvyknout na ovládání..jsou tam malé nedostatky ale to bude asi tím demem.....proto zatím používám 06plus



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Skusal som aj ja, len neviem, preco je aktualna pozicia par km mimo! Napriklad: Plzen Borska a iGO ukazuje ze som na D5 niekde pri Šlovice!
    V 2006tke ziadny problem!

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Citace Původně odesláno od mijou
    Skusal som aj ja, len neviem, preco je aktualna pozicia par km mimo! Napriklad: Plzen Borska a iGO ukazuje ze som na D5 niekde pri Šlovice!
    V 2006tke ziadny problem!
    Tak si odpovedam sam:
    Uz to tu bolo, takze staci prepnut GPS zo SIRF do NMEA a vsetko je v pohode!

    CIAO

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1

    zdravim toto fórum
    Hladal som aktualne mapy pre iGO 6plus a nasiel som len pre iGO 8...
    1) Nevie mi niekto poradit kde by som zohnal na 6-tku z 3. stvrtroku minuleho roku?
    alebo
    2) Ako sa znasaju tie dva programy iGO 8 a iGO 6plus na WM5? Nechcel by som prist o funkcnú 6-tku.
    Dik za odpoved.

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    mám obě na jedný kartě (v různejch adresářích) a fungujou super

  12. #12

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    MIO mapy
    Mam pocit ze tady se daji najit mapy.



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    spíš mam dotaz na radary... v IGO8 - PC je mam a fungují, ale když ty spud a txt soubory dám do ppc, tak IGO8 zamrzne při startu aplikace.... poradí někdo?

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Nezamrzne, ale trvá to tak dlouho, že každý napoprvé získá dojem, že zamrzne :-)

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Trva to tak dlouho jen napoprve, neo pri kazdem startu?

Strana 1 z 25 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Pro - iGO 8 a zkušenosti
    Od jerrymysak v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 10:04
  2. MIO 169, MIO 180 - zkušenosti
    Od Stearman v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-06-2006, 16:48
  3. zkušenosti
    Od Skylord v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2005, 23:49
  4. Dlouhodobé zkušenosti s TT5
    Od Boban1108_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-08-2005, 16:02
  5. Zkušenosti s ROM 4.00.16
    Od xda_oskar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-10-2003, 07:59