Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 97

Téma: Evidence docházky - aplikace Mprac 1.5.1

  1. #76
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Mám HTC TyTN II a je to první instalace. Ještě tedy nemám žádné data z nějaké minulé verze. Když to spouštím, tak přístroj normálně šrotuje jako by to mělo naběhnout, ale nenaběhne. Zkusím to přeinstalovat. Nemá na to vliv třeba verze NET.Frameworku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Cau, mohlo by jit v programu nastavit i kratsi pracovni doba? Pritule dela na polovicni uvazek 4hod denne a urcite to tak ma vic vysokoskolaku
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    to Nedorost Libor
    Pomohla ta přeinstalace? Verze NET.Frameworku by na to vliv mít neměla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    to headquest
    To je maličkost. V další verzi to jistě bude. Bohužel se nedostává moc času, tak nechci slibovat, kdy to bude. Jsem si vědom, že tam existují drobné chybky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Přeinstalace nepomohla, při dokončení instalace mi to píše, že program je určen pro starší verzi WM a že možná nebude pracovat správně. A bohužel je to tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Tak to je divný, já mám též WM6.1 a běží mi to na Diamondu bezproblému. Z domu sem postnu zip soubor, jeho obsah stačí jen nakopírovat do zvoleného adresáře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Fakt nejde. Já to instaloval klasicky z cab souboru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Do příspěvku výše jsem vložil ten slíbený zip. Zkus, soubory v něm obsažené, nakopírovat na kartu a spustit mprac.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Tak jsem to tak udělal a stejně to nejde. Možná se to pere s nějakým prográmkem. Ještě zkusím jestli to půjde do prázdného přístroje. Pak se ukáže jestli se to nemá rádo s mojí verzí WM nebo některým prográmkem. Dám určitě vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    70

    všiml jsem si zajímavého bugu- když zadám nový záznam a poté jej edituji, program mi k celkovému času připočítá jednou tolik. takže edituji 2x a jsem celkem na 33h? :O

    ps. chybí mi tam funkce smazat záznam
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00296025_Screen05_sn0.png 
Zobrazení: 35 
Velikost: 12.2 KB 
ID: 8839  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Díky za upozornění. V další verzi bude opraveno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    ja jsem vcera zustal v praci 15 min. pres pulnoc a program me poslal k sipku
    zkousel jsem dat odchod 00:15 i 24:15 , ale nejde to. Mozna by stacilo pridat volbu datumu pro odchod.
    edit:
    sypu si popel na hlavu , tlacitko Nocni to resi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Nešlo by předělat nastavení tak, aby i fond pracovní doby šel zadávat s přesností na minuty, nikoliv na celé půlhodiny (tak, jako to jde u příchodu a odchodu)? Je to sice divné, ale denně máme 7:36, sice to ručně přepíšu v ini souboru, ale při změně měsíce se to ztratí a musím to přepisovat znovu...

    A obdobně přestávka, protože když jsem pryč do 30 minut, tak se mi odečítá 30 minut, když jsem pryč přes 30 minut, tak se odečte skutečný čas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    56

    Taky mi blblo spusteni, program se nerozjel a hodil chybovou hlasku - bohuzel uz nevim jakou. Pomohlo nainstalovani do pameti pristroje misto na kartu. Treba ti toto reseni pomuze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    Taky na 6.1 nejede :-( achju zkoušel sem i CAB i ZIP výsledek nula nespustí se to
    Nepomohlo ani nainstalování do paměti přístroje....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. N520 a aplikace Garmin XT - nefunkční klávesnice aplikace
    Od josfiala_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-05-2009, 10:51
  2. GPS aplikace
    Od pepa.b_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-11-2007, 18:53
  3. Evidence spotřeby energií
    Od Martin F._ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-06-2007, 09:08
  4. ulozeni stavu aplikace pri "nasilnem" ukonceni aplikace OS
    Od Buthrakaur v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 12:07
  5. Evidence videolazet, dvd, cd , atd.
    Od iloveyou v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-09-2004, 08:49