Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 97

Téma: Evidence docházky - aplikace Mprac 1.5.1

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Není to ono, jakoby ta podpora nebyla aktivní či tak něco...
    Viz pár screenshotů.
    Připojené obrázky Připojené obrázky     
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    To vypadá na verzi QVGA. Ke stažení jsou 3 různé verze. Zkus si již stáhnout jen update 1.3.1 a z archivu zkoupiruj do složky Mprac 1.3 pouze soubor Mprac1_3_1_240x240.exe a ten poté spusť. Nebo nainstaluj znovu .cab pro rozlišení 240x240 s názvem Mprac1_3_1_240x240.cab ke stažení zde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    OK, omlouvám se, asi jsem si nevšiml toho správného souboru ke stažení... no co už. Stáhnul jsem si tedy teď už ten správný soubor a je to hned jiné kafe! Super, skvělé, bezwa!

    Ještě nastuduju jak zadávat minuty - jsem skromnější a stačí mi zaokrouhlovat po 5 minutách - a jdu to normálně používat. Budu reportovat, pokud na něco narazím.

    Upraveno: aha, tak podrobnější zadávání času je teprve v plánu, moc se těším!
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00267741_screenshots-1_6FU3.png 
Zobrazení: 62 
Velikost: 16.6 KB 
ID: 7716   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00267741_screenshots-2_3c7R.png 
Zobrazení: 60 
Velikost: 16.5 KB 
ID: 7717  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Snad opraveno - download. Stačí přepsat původní soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Potvrzuji, checkbox již nezpůsobuje objevení se scrollbarů.
    Díky!

    Teď to počítání času po méně než půl hodinách a nemá to chybu...

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    VGA verze mi nějak zlobí, aspoň na ipaqu 214... Když to pustím, tak to má obří rozměry a nevejde se to na obrazovku... kdyžtak pak nějak udělam screen, teď ještě doinstalovávám, mám ho od včera
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    101

    tak co nejake zmeny kdy asi budou ? Zatim se nic nedeje ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Pracuji na tom zadávání po minutách. Přesný termín ale raději nauvádím
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Citace Původně odesláno od SPM
    VGA verze mi nějak zlobí, aspoň na ipaqu 214... Když to pustím, tak to má obří rozměry a nevejde se to na obrazovku... kdyžtak pak nějak udělam screen, teď ještě doinstalovávám, mám ho od včera
    Za screen budu vděčný. VGA zařízení nevlastním, tak jsem to nijak netestoval a ty jsi první, kdo dal vědět, že se to špatně zobrazuje. VGA verze by měla být pro rozlišení 480x640. Toto rozlišení se zřejmě využívá, až za použití specialních programů (RealVGA). Mohl by jsi ještě zkusit QVGA verzi, jak se to zobrazuje na VGA dspleji? Download (v archivu jsou všechny tři verze).

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od macula
    Citace Původně odesláno od SPM
    VGA verze mi nějak zlobí, aspoň na ipaqu 214... Když to pustím, tak to má obří rozměry a nevejde se to na obrazovku... kdyžtak pak nějak udělam screen, teď ještě doinstalovávám, mám ho od včera
    Za screen budu vděčný. VGA zařízení nevlastním, tak jsem to nijak netestoval a ty jsi první, kdo dal vědět, že se to špatně zobrazuje. VGA verze by měla být pro rozlišení 480x640. Toto rozlišení se zřejmě využívá, až za použití specialních programů (RealVGA). Mohl by jsi ještě zkusit QVGA verzi, jak se to zobrazuje na VGA dspleji? Download (v archivu jsou všechny tři verze).

    Díky
    Jop, to by tomu odpovídalo, realvga nemám... QVGA verzi jsem zkusil potom, ta se zobrazuje korektně, resp. vejde se na display, ale je to hodně velký :-) Odpoledne tam nacpu něco na screeny a hodim ti screen z obojího.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Screenshoty zde:
    http://hellmachine.klfree.net/~spm/mprac/

    Jeden je QVGA, druhý dva VGA


    není to tak dlouho, co se tu docent rozčiloval, zda je takový problém dát odkaz jako "klikací" admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Já jsem trochu nepochopil jak se zadává dovolená. Když zadám dovolenou na určitý den a nějaké časové rozmezí, objeví se mi zároveň hodiny přesčas, nebo se časové udaje nezadavají při dovolené?

    Teď mě napadlo, když už jsme u té dovolené, že v nastavení by mohla být položka dovolená, do které bych třeba zadal že mám na rok 27 dnů dovolené a kdybych potom někde v měsíci zadal dovolenou, jeden den by se automaticky odečetl. Pak by to mohlo někde ukazovat zůstatek dovolené
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Při dovolené se časové údaje nezadávají. V další verzi nepoužívané prvky asi skryji.

    Zůstatek dovolené - OK :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Citace Původně odesláno od SPM
    Screenshoty zde:
    http://hellmachine.klfree.net/~spm/mprac/

    Jeden je QVGA, druhý dva VGA
    To jsem z toho jelen.
    QVGA verze se zobrazuje dobře? Posuvník se mi zdá nějaký přerostlý. Ještě někde se to projevuje nebo se to dá používat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od macula
    Citace Původně odesláno od SPM
    Screenshoty zde:
    http://hellmachine.klfree.net/~spm/mprac/

    Jeden je QVGA, druhý dva VGA
    To jsem z toho jelen.
    QVGA verze se zobrazuje dobře? Posuvník se mi zdá nějaký přerostlý. Ještě někde se to projevuje nebo se to dá používat.
    Používat se to dá, jen je to obrovské... jako když je tam těch 240x320 a natáhne se to do VGA velikosti...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. N520 a aplikace Garmin XT - nefunkční klávesnice aplikace
    Od josfiala_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-05-2009, 10:51
  2. GPS aplikace
    Od pepa.b_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-11-2007, 18:53
  3. Evidence spotřeby energií
    Od Martin F._ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-06-2007, 09:08
  4. ulozeni stavu aplikace pri "nasilnem" ukonceni aplikace OS
    Od Buthrakaur v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 12:07
  5. Evidence videolazet, dvd, cd , atd.
    Od iloveyou v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-09-2004, 08:49