Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Qtek 8310 + synchronizace s MSI Star Key 2.0 V2 připojeným k PC

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Dneska jsem k Vánocům dostal Bluetooth USB Adapter MSI Star Key 2.0 V2 a už se snažím přes hodinu rozjet komunikaci mezi PC (s OS Windows XP Home SP2) a Qtekem 8310 přes Bluetooth. Nainstaloval jsem do PC ten program IVT Corporation BlueSoleil co je přibalen u toho Bluetoothu USB na CD. Zkoušel jsem to rozjet podle návodu tady na ce4you i podle návodu na smartmanii i na stránkách Petra Sybola a stejně to nemůžu rozjet, jak synchronizaci s AS tak s programem Compact Remote Control V2.0 na ovládání PC smartphonem pomocí BT, USB, Wifi, GPRS. Prosím o pomoc. Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus se podívat na stránku výrobce. Určitě je tam aktuálnější verze, než na CD.
    Najdou se alespoň ty 2 zařízení, jdou spárovat? On výraz "rozjet" není v tomto případě moc přesný.

    A ještě dodatek - první synchronizace mezi PC a PDA/smartem musí být přes kabel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Už se mně podařilo s tím programem od výrobce toho USB Bluetooth spárovat Qtek 8310 ale to je vše. Synchronizaci s AS přes Bluetooth mi nejde a ani spojení s tím programem Compact Remote Control mi přes Bluetooth nejde. S tím programem od výrobce jsem Qteka spároval na COM Portu COM 5 a nevím jak dál. V tom programu Compact Remote Control když zvolím port COM 5 a dám na Qteku v tom programu taky port COM 5 a dám Connect začne se připojovat pak mi to vyhodí na mobilu hlášku "Enable Bluetooth on Device or use correct COM Port".

    První synchronizaci přes kabel jsem provedl. Při připojení přes USB mi jde jak synchronizace s AS tak spojení s programem Compact Remote Control, přes Bluetooth ani jedno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    K ActiveSyncu: Zkuste sparovani smazat.
    Na PC vytvorte novy virtualni seriovy port pres BT - cislo portu si zapamatujte a v AS na PC tento port vyberte v Connection Settings.

    Pote v AS v PDA dejte pripojit portem bluetooth - AS nahlasi, ze neni sparovano vhodne zarizeni a dovoli vam sparovat se s vasim PC. Po sparovani byste mel v seznamu sluzeb videt sluzbu Exchange, prinejhorsim genericky seriovy port.
    Pokuste se o synchronizaci znovu.
    Psano ted z hlavy, Blue Soleil jsem nikdy nepouzival - lepsi je podle ohlasu stale Widcomm/Broadcomm, synchronizace bez problemu bezi i s MS ovladaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A jeste me napadlo - jestlize jste mel AS na pocitaci pred instalaci ovladacu BT klice, AS odinstalujte a znovu nainstalujte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    RSStein: kde mám v PC vytvořit ten novy virtualni seriovy port pres BT? nemůžu to nikde najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    To zalezi na ovladacich - jak jsem psal, Bluetooh soleil stack nepouzivam. Vetsinou mate nejakou volbu services apod.
    Urcite vam pomuze Google.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Tak synchronizaci AS s Qtekem přes Bluetooth jsem mně už podařilo zprovoznit. Ještě zprovoznit program Compact Remote Control (http://www.smartphone.net/software_detail.asp?id=3730 měl jsem ho nainstalovanej na PC i na Qteku ale kvůli tomu, že mi nešel přes Bluetooth s Qtekem jsem ho chtěl zkusit odinstalovat a znovu nainstalovat jenže se mi odinstaloval a když ho chci znovu nainstalovat tak to chvíli instaluje a pak mi to hodí hlášku co jsem já dal sem na obrázku a pak se to ukončí ta instalace.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00254450_hlaska_iMjq.jpg 
Zobrazení: 26 
Velikost: 59.8 KB 
ID: 7387  
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 8310 - Outlook,podsložky a jejich synchronizace
    Od kubicz.info v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-04-2008, 11:38
  2. Synchronizace přez BT s Qtek 8310
    Od ticak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 23:08
  3. Qtek 8310 - synchronizace Seznamu volání do Deníku v PC Outlooku
    Od Milan Švec v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 31-07-2006, 22:28