pri INSTALACI je take moznei v TotalComm pres plugin pripojit PPC - veizt do "\\\WinCE Device\Program Files\SBSH\PocketWeather\.." a knihovnu tam pri PRUBEHU INSTALACE nakopirovat
pri INSTALACI je take moznei v TotalComm pres plugin pripojit PPC - veizt do "\\\WinCE Device\Program Files\SBSH\PocketWeather\.." a knihovnu tam pri PRUBEHU INSTALACE nakopirovat
Při aktualizaci PW 1.3.6 , ke kterému jsem se vrátil se mi objevilo hlášení že je k dispozici verze 2.0.22 . Nikde jsem ji ovšem neobjevil pro stažení.
Tak tu mame dalsi update 2.0.2. Nelekejte se, dole je verze i pro Pocket PC.
Mno, pokud se podívám do historie verzí, tak ty updaty nejsou nic jiného než odstraňování bugů... Docela zajímavé, za poplatek $15 dělat betatestera...
BTW včera jsem byl nucen PDAčko přeinstalovat, tak jsem zkusil ještě vzít verzi 2 na milost - vydržela na PDAčku hodinu, opravdu netuším, co je tak převratného na programu, který ani nedokáže načíst nastavení z předchozí verze :no: .
PocketWeather 2.0.5 "Keke"
Pátral jsem po významu "Keke", je to jméno synka našeho kolegy z SBSH Deutschland, kluk má nějaké postižení, na léčbu je nutná nějaká větší částka, proto je založeno konto na příspěvky atd. - to jen pro vysvětlení…
Zdravím, Nemáte někdo odkazy na pěkné mapy? a taky radar srážek (ten chmi je jen v gifu a stále mění název souboru)
Díky
Tak zkus jako název toho gifu z ČHMI zadat "aktual.gif".
tak aktual.gif nefachá...
neví prosím někdo něco jiného?
ZDE je k dohledání soubor Hulanoviny, pročti si stránku a podle návodu v souboru zadej to, co potřebuješ, radar srážek je tam také. Radek Hulán tuto službu zatím udržuje v provozu, já sosám 4x náhled web kamer z provozu v Praze a 4x kolorované mapy počasí…
No tak to asi zase dělám něco blbě... Aktual.gif a mám každou půlhodinu aktualizovaný snímek :sarcastic: .Původně odesláno od pavel83
Mají tam mapy přímo pro mobilní telefony. Když si nechávám aktualizovat počasí jenom párkrát za den, ideálně využívám gifu i s animací.
díky, už mi aktual.gif fachá.
Cau chlapi muzete mi poradit jak to udelat,aby se mi ty mapy(snimky ap) pohybovaly?Kolik ma byt pocet ukladanych snimku atd.Diky
Pokud si vyberes animovany gif o par prispevku nahore, bude se ti animovat sam, pokud chces animaci znejakych jpg souboru, tak v nastaveni zaskrtnes volbu animovat. No a k animaci staci dva, ale cim vice tim lepe![]()