Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Samsung SGH i780 - jak udelat hard reset

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    Dobrý den měl bych takovou prosbu. nevíte někdo jak udělat na tomto zařízení hard reset?? myslim jako ten s kombinací tlačítek. moc děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Když nevíte jak dál, otevřete návod k použití.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    Moc rád bych to udělal jenže ho nemám. telefon sem koupil od kamaráda jen s nabíječkou a usb kabelem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Nemate v Start/Settings nejaky applet "Clear sTRORAGE"?
    Na starsim samsungu myslim funguje zmacknout soucasne 0 (nula), tlacitko "nahoru" na D-Padu a vypinaci tlacitko (Power).
    Nevim, jestli na Samsungu, ale na nejakem ne HTC Smartphonu zabiralo take pri soft resetu zmacknout 0 (nula) a pak po vyzve k potvrzeni zadat 1234.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    No tak ani jeden z postupu nepomohl ale ten s tim tlacitkem na d padu udelat nemuzu protoze tam misto toho mam dotykovou plosku ale moc díky aspon za tohle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Tak bych jeste zkousel podobne modely ze Samsung download centra.

    http://www.samsung.com/download/quer...=y&keyword=780
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    Díky moc hned se na to vrhnu pak ještě napíšu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    No tak sem tam nic co by mi pomohlo nenašel . píšou tam jen že mám dát start pak nastveni a tam je přímo utilitka pro hard reset no jo jenže já se tam nemůžu dostat protože když dám start tak mi tam místo normální nabídky vyskočí jen today a to je všechno. prostě do settings se nedostanu. ale díky i za tohle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ted vas nechci podcenovat, ale vam nevyroluje nabidka start? To musite mit nahrany nejaky program, ktery ji blokuje.
    Nevim, jestli to funguje i na Smartphonech, ale appety lze vyvolavat vlastnim zastupcem ve tvaru
    33#ctlpnl.exe cplmain.cpl,cislo,
    kde "cislo" je poradove cislo appletu.
    Muzete v adresari windows zkusit vyhledat i dalsi soubory s priponou cpl krome cplmain.cpl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    no jo ale já se do těch windowsu jako složky nemůžu dostat protože tam proste neni nabídka programy. Ale ještě k té nabídce ona se vyroluje ale je v ni jen today a to je všechno a ještě navíc dotykovej displej funguje tak že když se dotknu např. v pravym hornim rohu tak dotek to zaznamena v levym dolnim rohu je to proste hrůza ja už si nevim rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jo vlastne i780 je professional WM.
    Pripojite se aleposn jako host pres Active Sync - pak si muzete nahrat/vytvorit zastupce nebo nainstalovat Total Commandera, pripadne trial SPB Mobile Shellu, ve kterem je i pristup k appletum v nastaveni.
    Cele zarizeni (aktivace mobile shellu) muzete ovladat z pocitace pres remote display (ke stazeni zde v sekci freware.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    Dobře tak já to teda zkusím ale až budu mít usb kabel sinchronizoval sem ho jen přes bluetooth. moc děkuju doufám že se mi to pak podaří
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Vse chodi i pres pripojeni bluetooth.
    A drzim palce - tohle neni nic kritickeho, nebal bych se toho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    Dobrej nápad jenže active sync přes bluetooth lze spustit jen z pda ale z pc nejde je to tak že jo?? no ale já se na pda nemůžu dostat do programu dát active sync a dát připojit takže asi zbejvá uz jen ten kabel že???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    V tomto pripade asi jo - ja myslel, vam BT synchronizace chodi a ze se alespon do AS v PDA dostanete.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Samsung I8700 Omnia 7 - hard reset
    Od Fány_oldd v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-02-2011, 16:41
  2. Jak udělat hard reset?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-07-2009, 11:36
  3. Samsung i780 skuska sw
    Od hoper_ce4you v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 23:02
  4. samsung sgh i780 gps?
    Od kpapik v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 24-05-2008, 22:00
  5. Jak udělat na n10 hard reset?
    Od qwer_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-09-2004, 16:12