Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Přenos hlasu z i-Go

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vážení, máte někdo zkušenosti s přenosem hlasu z i-Go do BT-HF sady? Instalace v PDA proběhla OK a jiný aplikace zvuk do HF v pohodě posílají, ale z i-Go ne. Víte jak na to? Hledal jsem i v jiných diskuzích, ale o tohle jsem nikde nezavadil :-( Díky za Váš čas, kareldc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Mně to chodí vcelku v pohodě. Pustím BT na PDA potom IGO. Sem tam vypadne začátek slova při navigování, ale to se dá přežít.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To sem z toho jelen. V nastavení jsem zkontroloval vše co jde. Kdyby bylo něco špatně, neslyšel bych nic, ale právě z jiných aplikací to jde normálně. Není zakopanej pes ve verzi IGO? (podpora BT a pod?). Fór je ale v tom, že pokud mám zapnutý BT tak z reprodkutoru v PDA už IGO neslyšim, což je správně, ale v HF taky ne-e. Nemůže to bejt nějaká přiblblá maličkost, jak už to tak bejvá ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    A co nejaka nevyrovnanost v hlasitosti ?
    Me to taky chodi v pohodě - až sem se jednou málem vysekal, jak mi to zařvalo do ucha "signál džípýesky je f kopru !"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    kéž by mě to řvalo...( Na hlasitost jsem čučel na obou stranách.

    Koukám, že Skipy má novější WM. Já jen v 5.0 a IGO 2006 Plus. Nemůže to bejt tím ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No dobře, odpovím si sám: vzhledem k tomu, že to v jinech aplikacích maká, tak chyba nebude v podpoře WM, dokonce ani v HF samotný. To by nefachalo nikdy s ničím. Zbejvá verze IGO (teda IGO-ácký ovladače BT, esi se nepletu).
    macleode a Skipy: jakou máte verzi IGO, pánové, díky (třeba je to v tom) :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    iGO 2006+
    WM 5
    Na čem to provozuješ ? Není třeba nějakej problém v tom, že bys měl BT přijímač GPS ? Já mám GPS přímo v PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od kareldc
    jiný aplikace zvuk do HF v pohodě posílají, ale z i-Go ne. Víte jak na to?
    Možná by nebylo od věci sdělit, jestli se ty "jiný aplikace" bavěj taky přes bluetooth s GPSkou jako to iGO...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Tohle me zajima. Chci se zeptat, jaky program pouzivate pro presmerovani zvuku? Jedete pres profil handsfree?
    A dale by me zajimalo, jestli nekdo nemate v BT HF vestavene v autoradiu - ja premyslim, jak poslat vystup do HF, ale pri absenci zvukoveho vystupu z PDA (vetsina casu), chci poslouchat radio. Asi mi nezbude nic jineho , nez si vse zase napsat sam
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky a sorry, to jsem moh´ napsat hned, to je fakt. Tedy ASUS A639 spárovaný s BT ScalaRider. Jiný aplikace jsem měl na mysli např. mediaplayer, kterej v HF normálně slyším. Ale IGO nikoli. Vyzkoušel jsem snad všechny možnosti postupného zapínání - nejdřív BT na PDA, pak IGO atd., atd. Stále nic...( Už mi z toho hrabe, ku.va drát...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    9

    Mám přesně stejnej problém mám citiphone a asus 636N. Všechny zvuky chodí z pda do handsfree i navigace od garminu,t toma jsem nezkousel. Jen Igo ne. Domnívám se, že bude chyba někde v Igo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. presmerovani hlasu pri skype
    Od peterss_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-11-2009, 21:16
  2. Přenos SMS
    Od pajousek v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2008, 13:19
  3. Tomtom - pridani hlasu bez PC
    Od jabba v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 15:08
  4. Přenos dat po BT
    Od kchrz_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 13:42