Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 101

Téma: !!Nový software - Wifi profily pro Windows Mobile!!

  1. #76
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Verze 0.0.5
    Stáhnout cab

    1) Záloha všech profilů do souboru

    2) Obnovení zálohy všech profilů - i na jiném zařízení včetně možnosti změny názvu net adaptéru při obnově profilů.

    3) Přímo z menu lze vytvořit zástupce na profil.

    4) Odstraněny nalezené bugy.

    Tip: Pokud máte zařízení od HTC (např. HTC wizard - MDA Vario) a musíte nejprve spustit wifi z Comm Manageru,protože není po startu zařízení ihned nahrán driver, zkuste do registru pridat HtcPreloadWifi s hodnotou 1.

    HKLM\Comm\(nazev net adapteru - zobrazovan ve wifi profilech)\Parms\HTCPreloadWifi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Nova verzia funguje perfektne.
    Vdaka za moznost spustat profil z SPB Pocket Plus.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    inetMark: To jsem rad, diky za reakci na novou verzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravím, měl bych jeden problém.
    Dnes jsem nainstaloval Wifi Profiles, aplikace je to skvělá, pro mě naprosto užitečná. Bohužel mě trápí, že přepnutí profilu z domácího na automatiku (DHCP) se mi z ničeho nic smaže profil nastavení wifi sítě (SSID, zabezpečení) ve Windows Mobile.

    Konkrétně se jedná o:

    1. profil ve Wifi Profiles:
    manuální nastavení IP adres včetně manuálních DNS a k tomu se mi váže profil ve Windows, kde mám SSID, typ zabez. a heslo pro úspěšné připojení do domácí sítě.

    2. profil ve Wifi Profiles mám jako automatiku pro případ nalezení Wifi po Praze (MCd a jiné hotspoty)

    Pokud jsem připojen ke své domáci síti a přepnu se přes Wifi Profiles na automatiku (DHCP), tak se mi profil v nastavení Windows vymaže a musím opět pro přípojení na domácí síť zadávat SSID a 64 znakové heslo

    Nešlo by tento problém nějak odstranit?
    Děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Petr.Sybol: Do nastaveni WIFI se vubec nesaha - to znamena, ze aplikace udaje nemaze.
    S timto problemem jsem se setkal myslim na Kaiserovi - ale souvisel s necim jinym. Kaiser chtel znovu zadat klic, kdyz se ve wifi appletu prepnete z Access pointu na Ad hoc site ( a opacne).

    Misto volby "pouze DHCP' v menu, zkuste zadat novy profil s DHCP = ano.
    V kazdem pripade - na Kaiserovi, Variu dam aplikovat profil nebo dam volbu Pouze DHCP a k zadnemu mazani nastaveni nedochazi.

    V dalsi verzi planuju kompletne prevzit vladu nad wifi - program bude ukladat i klice a pri nalezeni site je sam pouzije.
    Navic take uz asi vim, jak udelam automatickou aplikaci profilu, pote co bude nalezena v dosahu sit, pro niz bylo zadano nastaveni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za odpovědi. Samozřejmě to tak mám, mám samostatné profily doma a automaticky, volbu pouze DHCP nedávám. Docela mě to trápí, protože vždy, když použiji tu automatiku, tak se mi nastavení smaže. Musím tedy zapátrat jinde. Pokud vydáte další verzi s převzetím i nastavení sítí, případně i jejich export v případě zálohy, bylo by to špičkové. Ještě jednou díky

    EDIT: Jinak Cruise po mě v případě přepnutí na profil "doma" klíč nebo název automaticky nechce. Já musím ten profil vytvořit ručně v manageru sítí a znovu vše zadat. Pak se mi síť chytí. Když dám opět profil "auto", tak mi to profil sítě zlikviduje
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Mozna tip - zkuste tu sit nastavit a pote dlohym podrzenim vypinaciho tlacitka Cruise vypnout.
    Pak se po startu podivejte, ze tam sit stale je.
    A znovu zkuste aplikovat profily - u vas to vypada podivne - jako kdyby profil site jeste nebyl ulozen.
    BTW: Doma mam WPA-PSK. Mam pocit, ze nejake problemy s implementaci wifi na Kaiserovi jsem mel pri nastaveni WPA2-PSK...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Každopádně to vyzkouším, ale ten profil jsem měl uložený již několik dní a smazání se mi projevuje až při využívání Wifi Profileru.
    Jinak já mám právě WPA2 AES, skryté SSID a filtraci MAC adres
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    WPA2 pravdepodobne vadi rebind wifi adapteru - to je podle me chyba drive pro Cruise i Kaisera . Zkuste jen na chvili vyzkouset wpa-psk...
    Pokud budu sam prihlasovat do site, i tento problem zmizi - jen mi budete muset sverit klic

    Diky za report
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Na Variu vse funguje bezchybne... v praci pouzivam DHCP bez zabezpeceni, doma pevnou IP se zabezpecenim WPA. Pouzivam 2 profily...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    zbysour: To jsem rad, diky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Tak prakticky stejné využití jako Zbysour a na Cruisovi plně fukční. Ale na další verzi se už těším.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Taky diky L)
    Jen abych upresnil - kompletni vladu nad wifi prevezmu v nektere z dalsich verzi, urcite ne v te nasledujici
    Ve verzi 0.0.6 nebo 0.0.7 by ale melo byt dostupne automaticke prepinani profilu pri zjisteni dostupnosti site.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Pokúšal som sa rozchodiť ten to program na Mio A701, v ktorom mám SDIO wifi kartu. Pri pokuse priradiť sieťový adaptír profilu mi program vypíše chybu "Adapter v profile nie je už prítomný v zariadení" a následne sa objaví ďalšia. Plné popisy chýb sú na obrázkoch.



    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    netron: Pravdepodobne u vasi wifi karty chybi priznak wireless.
    Muzete kartu najit v registrech? Pod HKLM/COMM?\\Pokud vite, ktera to je pridejte ji novou hodnotu wireless=1.
    U Kaisera je to takto:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\TNETW12511:Wireless
    Stary profil pote smazte...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-10-2008, 18:51
  2. Skyfire, nový prohlížeč pro Windows Mobile umí (nejen) Flash
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 13:03
  3. windows mobile 5 + wifi + activesync = jak?
    Od KENNY_FX v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-09-2007, 11:03
  4. Norton Mobile Security - nový antivirus pro Windows Mobile
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-05-2007, 16:47
  5. Vyzvaneci profily-problem qtek 8310 novy update
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 21:41