Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 101

Téma: !!Nový software - Wifi profily pro Windows Mobile!!

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Dá se někam zadat heslo zabezpečené sítě????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Heslo site zadavate k siti samotne. Program wifi site nespravuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    Ja bych si predstavoval predelani aplikace na "automatickou" aktivaci profilu.

    Moje predstava je takovahle:
    Uzivatel si ze seznamu siti ktere jsou ulozene ve WM vybere SSID, pro ktere chce provest specialni konfiguraci. Tam bude moct provest konfiguraci, ktera se bude vztahovat k teto konkretni siti, v podstate stejnou, jako nyni.
    Pro ostatni site, ktere by nemeli nejakou vyjimecnou konfiguraci by aplikace automaticky nastavovaka DHCP. Vlastne by spravovala jen vyjimky, ktere nepouzivaji DHCP.

    K samotne funkci. Aplikace by se vyvolavala az pri rpipojovani k siti.
    Uzivatel by standartne zapnul WiFi. Windows by mu nabidly seznam dostupnych siti. On by si nejakou vybral, a klepnul na "Connect".
    V tu chvili kdy by uzivatel klepnul na "Connect" by se zavolala tato aplikace. Ta by si nacetla SSID, a prohledala svoji databazi s nastavenim, jestli se tam SSID ke kteremu se chce uzivatel pripojit nevyskytuje.
    Pokud by se SSID vyskytovalo v databazi, aplikace by si nacetla nastaveni z "databaze", a prenastavila by vlastnosti sitoveho adapteru. Potom by se predalo rizeni z5 WM, ktery by se k siti pripojil, a pouzil by nastaveni adapteru tak, jak ho nastavila aplikace.
    Pokud by shoda nenastala - SSID by nebylo v databazi "vyjimek", pouzilo by se DHCP.

    Tolik teorie, jak to asi tak funguje u Palmu, a jak mi to prijde nejlepsi. Tam je to samozrejme systemova zalezitost, a neresi to aplikace treti strany. Mozna je to az zbytecne komplikovane, nebo to v praxi dokonce ani nejde.

    Kazdopadne alespon ze neco zatim existuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od RStein
    Poprosil bych zvlaste majitele PDA od jinych vyrobcu nez od HTC - mate v registrech klic \HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\State \Suspend{98C5250D-C29A-4985-AE5F-AFE5367E5006}Diky.
    Jestli je to ještě aktuální, tak Asus MyPal A696 (poslední ROM v. xxx735 CZ) tenhle klíč v registru má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Tak jsem konečně rozchodil WiFi na Cruisovi a tenhle prográmek mi k tomu pomohl. Ale nevím proč, nedaří se mi udělat zástupce přímo pro profil. Píše: Profil nebyl nalezen. Aplikaci mám v zařízení a profil se jmenuje Doma a tak zástupce vypadá takhle:\Program Files\RStein\WifiProfiles\RStein.WifiProfiles3.exe " Doma
    Co dělám blbě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od RStein
    Poprosil bych zvlaste majitele PDA od jinych vyrobcu nez od HTC - mate v registrech klic \HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\State \Suspend{98C5250D-C29A-4985-AE5F-AFE5367E5006}Diky.
    DELL Axim x51v (WM6) má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Pardon nejaky cas som sem nesiel.

    A jak je to teda s jazykmi? Mam ja sancu ako priemerny uzivatel spravit si pre program jazyk prepisanim nejakeho suboru?
    Ci je to vylucne na autorovi?

    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Vsichni: Diky za overeni klice - vypada to, ze jde opravdu o dohodnutou konvenci.
    Strojvudce: Zastupce, ktery jsem vytvotil pres Pocket TC fungoval dobre - vim ale, ze stehny zastupce hlasil "profil nenalezen", pokud jsem jej umistil do SPB Pocket Plus. Odladim, v cem, je problem.
    inetmark: Uzivatele sami lokalizace vytvaret nebudou, ale lokalizacim se samozrejme nebranim - nyni se pripravuje napr. spanelska verze.
    Pokud mate zajem o dalsi lokalizaci, prelozte prosim nasledujici retezce:

    IDR_MENU1 MENU
    BEGIN
    MENUITEM "Použít profil", ID_POU32777
    POPUP "Akce"
    BEGIN
    MENUITEM "Uložit aktuální profil", ID_DAL32779
    MENUITEM "Nový profil", ID_DAL32771
    MENUITEM "Smazat aktuální profil", ID_DAL32772
    MENUITEM "Kopie aktuálního profilu", ID_DAL32773
    MENUITEM "Aplikovat profil", ID_Menu
    MENUITEM "Pouze DHCP", mnuDHCP
    POPUP "Odpojení WiFi při nečinnosti"
    BEGIN
    MENUITEM "Zakázat odpojení wifi", ID_WIFIPOWERSETTINGS_UNATTENDED
    MENUITEM "Dovolit odpojení wifi", ID_WIFIPOWERSETTINGS_NORMAL
    END
    MENUITEM "Reset proxy", ID_ACTIONS_RESETPROXY
    MENUITEM SEPARATOR
    MENUITEM "O aplikaci", ID_DAL32776
    MENUITEM "Jazyk...", ID_DAL32775
    MENUITEM "Konec", ID_DAL32780
    END
    END

    IDR_MENU2 MENU
    BEGIN
    MENUITEM "Ok", ID_OK
    MENUITEM "Storno", ID_CANCEL
    END


    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    //
    // String Table
    //

    STRINGTABLE
    BEGIN
    LNG_WIFIDIALOG_CAPTION "RStein Wifi Profiles"
    LNG_WIFIDIALOGOG_EDITVALUE "Upravit hodnotu"
    LNG_PROFILE_NAME "Název"
    LNG_PROFILE_DHCP "DHCP"
    LNG_PROFILE_IP "IP adresa"
    LNG_PROFILE_SUBNET_MASK "Maska sítě"
    LNG_PROFILE_DEFAULT_GATEWAY "Výchozí brána"
    LNG_PROFILE_DNS1 "DNS 1"
    LNG_PROFILE_DNS2 "DNS 2"
    LNG_PROFILE_ADAPTER "Síťový adaptér"
    LNG_MENU_APPLY_PROFILE "Aplikovat profil"
    LNG_MENU_ACTIONS "Akce"
    LNG_MENU_SAVE_PROFILE "Uložit aktuální profil"
    END

    STRINGTABLE
    BEGIN
    LNG_MENU_NEW_PROFILE "Nový profil"
    LNG_MENU_COPY_PROFILE "Kopie aktuálního profilu"
    LNG_ABOUTDIALOG_VERSION "Verze"
    LNG_DHCP_YES "Ano"
    LNG_DHCP_NO "Ne"
    LNG_WIFIDIALOG_DIRTYDIALOG "Uložit provedené změny?"
    LNG_WIFIDIALOG_NOADAPTERDIALOG "Wifi adaptér nebyl nalezen!"
    LNG_WIFIDIALOG_ADAPTERPROFILEMISSING
    "Adaptér v profilu není již přítomen v zařízení!"
    LNG_PROFILE_NEW_DEFAULT_NAME "(Nový profil)"
    LNG_LANGUAGEDIALOG_SELECTLANGUAGE "Vyberte jazyk"
    LNG_PROFILE_RUN_PROGRAM "Spustit aplikaci"
    LNG_PROFILE_CMD_LINE "Příkazová řádka"
    LNG_PROFILE_INT_PROXY "Proxy-internet"
    LNG_PROFILE_WORK_PROXY "Proxy-práce"
    LNG_PROFILE_RESET_PROXY "Smazat proxy"
    LNG_PROFILE_WIFI_ENABLED "Spustit wifi"
    END

    STRINGTABLE
    BEGIN
    LNG_ENABLE_WIFI_YES "Ano"
    LNG_ENABLE_WIFI_NO "Ne"
    LNG_RESET_PROXY_YES "Ano"
    LNG_RESET_PROXY_NO "Ne"
    LNG_WIFI_ALWAYS_ON "Neodpojovat wifi"
    LNG_WIFI_ALWAYS_ON_YES "Ano, neodpojit"
    LNG_WIFI_ALWAYS_ON_NO "Ne, odpojit"
    LNG_WIFI_ALWAYS_ON_Current "Beze změny"
    LNG_ERROR_PROFILE_NOT_FOUND "Profil nebyl nalezen!"
    LNG_CMDLINE_USAGE "Použití: RStein.WifiProfiles3.exe -""název profilu"""
    END
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Chybu se zastupcem jsem uz nasel - brzy vydam "maintenance" verzi, kde mj. bude tato chyba odstranena.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    V mezicase = pokud by tu byl nekdo, kdo preferuje programy ve spanelstine , staci nakopirovat do LNG adresare tento soubor.
    Davam to sem jen pro ilustraci, ze vytvoreni nove jazykove verze je zalezitosti nekolika minut.


    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    5

    Dobry den, bude fungovat WifiProfile i ve WM 2003 SE _?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Dobry den,
    automaticke zapinani wifi urcite ne, zbytek netusim - program je ale kompilovan proti wm 5 sdk. Zz nejznamejsich zarizeni, snad krome Compacta, je ale mozne na wm 5 pomerne jednoduse prejit.
    Jak mi ale nekdo psal, podarilo se mu program spustit na Smartphonu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    5

    Dobry den, takze pod WM 2003 SE mi to nejede, po instalaci, ktera probehne v poradku, to pri spusteni hlasi ze program neni urcen pro Pocket PC. Mam HP ipaq hx4700, ale uz do nej neni k sehnani upgrade na WM5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Ako je to s tym zastupcom na profili z SPB Pocket Plus? Uz to ide ok?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Novy release jeste nebyl, ale v me dev verzi jiz chodi zastupci bez problemu. Byla potreba jen oriznout mezeru na zacatku nazvu profilu.
    Nejakou mensi aktualizaci pravdepodobne vydam pristi tyden.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-10-2008, 17:51
  2. Skyfire, nový prohlížeč pro Windows Mobile umí (nejen) Flash
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 12:03
  3. windows mobile 5 + wifi + activesync = jak?
    Od KENNY_FX v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-09-2007, 10:03
  4. Norton Mobile Security - nový antivirus pro Windows Mobile
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-05-2007, 15:47
  5. Vyzvaneci profily-problem qtek 8310 novy update
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 20:41