jo,to je vono,to jsem odinstaloval a už to jede,teda né ten Váš program ale wifina na telPůvodně odesláno od RStein
jo,to je vono,to jsem odinstaloval a už to jede,teda né ten Váš program ale wifina na telPůvodně odesláno od RStein
Jirka K: A program Wifi profily podle toho, co jsem posilal, jste znovu zkousel?
Zbysek: tak mi to nedalo a ted jsem vario vyzkousel se dvema notebooky. I po nastaveni dvou profilu, vraceni s k DHCP, se Vario k AS pripojilo a adresu dostalo.
ROM: Mr. Clean, Windows Mobile 5
Váš program vyzkouším později,děkuji za čas
Jirka K. Diky za spolupraci!
BTW i pro ostatni: Program byl nyni stazen cca 215x.
Krome pozadavku na novou funkcnost, se zatim objevil report jedne chyby/nedostatky v zapinani WiFi. To mi lichoti, ale skoro se mi nechce verit, ze hned prvni verze by byla na ruznych zarizenich natolik funkcni...
MDA VARIO:
Internet pres AS:
Pokud v programu nastavim DHCP, pak internet pres AS funguje, presto, ze je vypsano hlaseni s neprirazenou IP adresou.
Nekde tam bude vazba na ostatni adaptery. Jeste vyzkousim ruzne kombinace a dam vam vedet, jak to dopadlo.
Zbysour: Diky, zkuste.
Ale mohlo by k tomu dojit jedine tehdy, pokud byste jako adapter pouzil RNDIS.
Vyzera to na dobry program. Je fajn ze je tu dalsi cech co sa venuje samostatne vyvoju programov na WM zariadenia.
Idem oskusat.
"Placena bude pravdepodobne jen verze, ktera umozni aktivaci profilu na zaklade pozice (cell id), kde se pohybujete, a dalsich podminkach."
-> Ak to nebude vela, tak by som rad zaplatil, take nieco sa moze zist (skola, domov, pripadne privat).
inetMark: Diky za zajem. Tento program me urcite uzivit nema (preci jen mam lukrativnejsi komercni projekty nejen pro PDA a radeji obedvam uzeneho lososa nez skyvu chleva), ale asi program vyuziji jako lakmusovy papirek na detekci prechodu CR do stavu, kdy uz u nas neni na strankach Donate tlaticko z PayPalu neviditelne. A na konci pristiho roku se o dalsim Silvestru sve naivite alespon s kamarady bohatyrsky zasmejeme
![]()
Funguje vyborne na HTC Titan a Mogul
Je v planu dalsi developement ?
Thumb interface would be great![]()
lifeisfun: Diky za test.Ano dalsi vyvoj se planuje - viz planovane funkce v prvnim prispevku a namety na vylepseni. Dobrovolne prispevky zvysi rychlost vyvoje
- kdyz se rano podivam na konto a zjistim, ze ni prisel ekvivalent denni sazby, budu makat den jen na tomto SW
Profily na Today + Vychozi obrazovka budou asi finger friendly...
Protoze uu padlo par dotazu pres SZ, jak to, ze anglicka verze profilu je jiz ve verzi 0.0.3., odpovim radeji vsem najednou:
Abych neomezil stavajici uzivatele CZ verze, oddelil jsem EN verzi a pripravil program pro lokalizaci.
Funkcnost 0.0.1. CZ i 0.0.0.3 EN je stejna. Ted obe verze sloucim a bude mozne vybrat jazyk primo z programu, pripadne udelat dalsi jazykove verze."
Jsem rad, ze jsem to tak udelal, protoze ve verzi 0.0.2.EN byla jeden hloupy bug, ktery jsem do aplikace zanesl s adaptaci kodu na lokalizovane dll.
Pokud ma nekdo zajem o EN verzi, muze si ji stahnout -
http://blog.renestein.net/Wifi+Profi...h+Version.aspx
Verze s lokalizaci je jiz funkcni - je mozne pridat libovolny jazyk.
Ted pridam nastaveni proxy, moznost spustit libovolny program po aplikaci profilu, moznost zvolit si, zda bude automaticky aktivovano wifi nebo bude jen aplikovan profil a schopnost nastavit konkretni profil z prikazovove radky/kliknutim na zastupce. To by melo byt v nasledujicim releasu (vsechny jazykove verze) ) 0.0.4.
Ten program je podobný jako boingo mobile, nebo jsem vedle jak ta jedle?
http://mobile.boingo.com/download/client.php?client=wm5
Myslite tento program? Neznam a nezkozusel jsem - podle popisu jsem pochopil, ze usnadnuje pripojeni k jejich hotspotum, takze nektere casti urcite budou spolecne![]()
Tak jsem se na program podival a v profilech vidim jen nastaveni SSID, klice, ale zadnou IP konfiguraci, kterou dela muj program.
Přiznám se, že se ve wi - fi komunikaci moc nevyznám a že mi ten program pomohl, před tím jsem se nebyl schopen přihlásit ani k nezabezpečené síti, k čemu využiju tu IP konfiguraci? Omlouvám se za laický dotaz.