Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: WM6 vs Certifikaty ?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    99

    Mam WM6 betu tu posledni upravenou 18533 (tedy 18533.0.7.0) a zkousel jsem importovat certifikat (poklepanim) lec bezuspesne - vzdy hlaska " The certificate was not successfully added. Please restart the device and try again."
    Lec pochopitelne restart, reset stale stejny vysledek... nemate nekdo napad ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    To neni moc informaci, neni kazdy certifikat stejny a tezko dostanete univerzalni radu na trech radcich.

    Dobre info je zde http://www.jacco2.dds.nl/networking/...rtinstall.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    99

    jde o certifikat ve formatu BINARY CER X509
    tedy jde o soubor s priponou CER a chtel jsem si ho nainstalovat do zarizeni
    to preci snad normalne melo jit - jde me ciste o to zda beta WM6 nema nejaky bug...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    O chybe nevim, vetsina problemu souvisi s bezpenosti. Zkuste jit pres crtimprt.exe http://www.jacco2.dds.nl/networking/....html#Download
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Snad jedina vec, co me napadla - myslim, ze ve wm6 nejde nainstalovat rootovy certifikat. Spousta lidi na WM blogu kvuli tomu zurila...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    99

    aha to je ale blby
    pochopitelne me zajima certifikat z MS Exchange = a to myslim ze je zrovna rootovy...
    jdu zkoumat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hm, mám dojem, že právě rootový nainstalovat lze (mám WM6 a certifikáty na Exchange šlapou bez potíží), ale je problém, pokud je vyžadován certifikát personální...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Díky, hodil jsem si to do záložek.
    Náš admin tedy poskytuje certifikát ve správném formátu, kliknu na něj v PDA a nainstaluje se, kam má A Exchange už to tam pere pod tlakem.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    WM6 pro A701 ma tento bug, ze nejde nahrat certifikat. Taky pasu po reseni, zkousel jsem vytvorit a nahrat cab, lec bezvysledne. Netusite nekdo, kam se ukladaji importovane certifikaty? Resenim by pak bylo importovat certifikat do jinycho zarizeni a pak rucne prenest potrebne soubory a upravit registry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    99

    tak toho jsem se presne bal ze WM6 pro A701 je s timhle na stiru... tak to je v -pip-
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    14

    ...takže nemá cenu do A701 WM6 nahrávat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Proc by nemelo? Ne kazdy nezbytne nutne potrebuje certifikaty k zivotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    99

    jasne kazdy ne
    ale kdyz certifikaty potrebujes tak je to v haji... jdu downgradovat na WM5 :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    14

    ...sorry za OT, ale k čemu jsou mi ty certifikáty? Mio mám už cca 4 měsíce a vyjma občasného zamrznutí max spokojenost. Btw pomůže WM6 lepší stabilitě?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. certifikaty
    Od jozor v sekci OmniaPRO B7610
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-02-2012, 08:01
  2. Certifikáty WM6
    Od Skijumper v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-06-2009, 21:10
  3. Certifikaty
    Od Serminator v sekci Palm
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-08-2008, 08:56
  4. Certifikáty v IE pro PPC 2003
    Od PeZ_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 07:54
  5. Certifikáty v pda
    Od aoc_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 12:07