Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: Urychlení odezvy displeje

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od xkovi
    A co by se stalo, kdyz to udelam ja na svym QVGA? Nezblazni se my pda,kdyz mu nastavim 65536?
    dal som aj 131072 ,ale bolo to skôr pomalšie :? s touto hodnotou sa podľa mňa dá laborovať ľubovolne........ k poškodeniu určite nepríde,možno hypoteticky môže prísť ku skolabovaniu systemu,ale ani to nepredpokladám :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Existuje tedy nejaka idealni hodnota pro QVGA, mimo nabizene 16384??? Obetuju kolik pameti jen bude treba,stejne mam vse na karte,takze jestli pujde neco zrychlit,jdu do toho
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Tak to jsem bud blazen a nebo v TotalCommanderu zadnej editor registru neni.

    EDIT: diky napovede na ICQ, jsem ho uz pres to lomitko nasel, teda tam bych ho v zivote nehledal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    102

    Já osobně používám na registry Pocket Regs
    Kód:
    http://www.sweb.cz/eXEden/PocketRegs.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Mám 730,poradíš mi jak to mám zvládnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    No ja mam Loox718 a nastavil jsem si 262144, a je to hodne znat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Ja mam defaultne od "vyrobce" nastaveno DWORD 32768 (Dec) 0x8000 , takze ani nemusim nic delat :-) ale myslim ze napriklad pro majitele Varia(Wizardu) je to dobry navod , ukazuje se ze "vyladeni" techhle Dopodu je temer na 100% .....
    Dopod 818pro (WM5) , procesor Omap Ti850
    případne navod je tu
    Pockettweaks
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00118868_dopod_ShSC.jpg 
Zobrazení: 41 
Velikost: 50.8 KB 
ID: 3923   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00118868_dopod2_Dcb.jpg 
Zobrazení: 50 
Velikost: 29.3 KB 
ID: 3924  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    můžete mi někdo poradit, jak to udělat na 420 krok za krokem ??? moc se v registrech nevyznám popř. co potřebuju za program ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    16

    zkousel nekdo na aceru n30 ci na jinech QVGA hodnotu vetsi nez tech 16kb ? treba 32kb ? vysledek byl jaky ?

    Mno proc se ptat .. rovnou sem to vyzkousel ... tech 16kb (kazdej si to dokaze sam spocitat kolik to je [16 x 1024 ]) je docela i znat, ale sel sem vys
    32kb ... zatim mam nastaveno a vyslo mi jako nejlepsi ...
    64kb taky docela rychle, ale uz ne o tolik ...
    128kb bylo asi stejne rychle jako puvodnich 8kb

    testoval sem to asi takto ... zmena v registrech ... restart ... menu .. pustim wmp a pustim pisnicku .... nasledne hned do menu a poustim totalcmd se slozkou na karte (mam tam nejvic souboru a tudiz musi hodne vykreslovat a zaroven se projevi trosku zatizeni cpu) .... opet menu, poustim program na editaci registru ... menim hodnotu a opet restart .... a takhle sem jel furt dokola ... nejvice to bylo poznat na prvnich dvou krocich a pri nabihani GUI systemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    když dojedu na GLYPHCACHE tak tam mám jenom registr (default) a když dám modify, tak tam mám jenom name: a String:
    Poraďte mi někdo, co dělám špatně
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tam myslím musíš ten DWORD value vytvořit v nějakým exploreru který zvládá registry.. (Ale nejsem si jistý že to jde na WM2003 (obyč))
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od xkovi
    Existuje tedy nejaka idealni hodnota pro QVGA, mimo nabizene 16384??? Obetuju kolik pameti jen bude treba,stejne mam vse na karte,takze jestli pujde neco zrychlit,jdu do toho
    Ahoj!
    Pro měření jsem zkoušel GX Benchmark a s 16k mi to dávalo 941 bodů oproti 911 při 8k nebo 32k.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od d4nix
    zkousel nekdo na aceru n30 ci na jinech QVGA hodnotu vetsi nez tech 16kb ? treba 32kb ? vysledek byl jaky ?
    Po delší době je jaká zkušenost? Co je tedy pro n30 nejlepší?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    dsdf
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    SK Tools nazývá toto pole v registrech (lze měnit pomocí inteligentního grafického interface) jako Font Cache Size - je to cache na jeden typ fontu - alespoň tak jsem to pochopil.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ 614 - Zrychlení odezvy zařízení
    Od svenhassel v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 07:45
  2. urychleni zobrazeni prichozi SMS a notifikaci
    Od kubisz v sekci + Registry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-09-2008, 10:32
  3. Display bez odezvy...
    Od -Ptr->HX4700 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 21:12
  4. Tytn II a GPS - jak rychlé odezvy?
    Od eoiren v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-12-2007, 22:21
  5. Upgrade kamery a odezvy spouste u MDA Compact
    Od Superbobo75_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 30-01-2006, 16:04