Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: HTC Artemis P3300 - nelze instalovat aplikace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Mám nový HTC Artemis, vypadá to že předinstalované aplikace fungují, ale nelze nainstalovat žádnou novou aplikaci. Pokus o instalaci jakékoliv aplikace skončí hlášením "aplikaci nelze nainstalovat". Instaluji přes Microsoft ActiveSync, instalace se na Pocket PC spustí, ale skončí uvedeným hlášením. Totéž, když aplikaci stáhnu z Internetu přmo na Pocket PC a spustím tam. Vyzkoušel jsem měkký i tvrdý reset zařízení, ale nepomohlo to. Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Nedostatek mista v zarizeni? Utazena bezpecnost?
    Zkuste v registrech HKLM\Security\Policies\Policies
    Hodnota Dword 0000101a z 0 na 1
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Místa je asi dost (20 MB). Program na editaci registru asi není ve výchozí instalaci obsažen a programy instalovat nelze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Hlava 22
    Hledejte remote editor pro registry. Pracuje pres ActiveSync. Mam ho na notebooku, ale bohuzel ted nejsem u pocitace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Je tam hodnota 0. Při pokusu o změnu to píše "přístup odepřen". Použil jsem CERegEditor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    73

    Tools/Unlock Registry
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Bohužel je to i po změně v registrech stále totéž.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    To je divny - asi mate policy utazenou jeste vice, nez jsem cekal. Nepomuze HR a preruseni "customizace" - po zahajeni instalace ihned SR?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Napadlo mě odebrat češtinu a ono to začalo fungovat. Akorát teď nemůžu psát české znaky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A jeste - pisete, ze mate novy Artemis? Ten by blokovan byt nemel - jedine ze mate nejake zarizeni upravene treba dle firemni politiky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Takto kouzli Interwrite?
    Muzete si do Artemise dat ROM od T-Mobile, ktera je myslim ihned CZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Ano, byl to Interwrite. Odebral jsem nejdřív TomTom, to nepomohlo, až po odebrání Interwrite to začalo fungovat. Asi ještě zkusím tvrdý reset, aby se znova nahrály aplikace a pak odebrat jen Interwrite.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    U toho Interwrite stačí vypnout počeštění Pocket PC a již lze instalovat. Taky mi pak Pocket PC připadá rychlejší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Že je rychlejší Ti nepřipadá, ono je rychlejší.

    P.S. Nevím o PDA, které by bez počeštění via Interwrite nebylo zásadně rychlejší a podstatně míň problémové, než s oným.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nelze instalovat zadne aplikace
    Od Spawncz v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2009, 08:11
  2. HTC p3300 artemis
    Od Mugatu007 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-02-2009, 13:49
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 18:34
  4. WM6.1 ROM pro P3300/Artemis
    Od Surgical_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 107
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 22:03
  5. P3300 Artemis nelze zapnout Bluetooth Explorer
    Od Šamánek_oldd v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-06-2007, 14:58