Emaily, problém s prílohami
Prosim vas o radu, mam Etena M700 emaily sa snazim posielat cez Gmail. Problem je v tom, ze neviem poslat prilohy. Nic okrem toho co bolo v PPC som na posielanie emailov neskusil, mam v PPC WM6. [EMAIL=ladislav.keszi@gmail.com]
Snazite se posilat prilohy pres webove rozhrani? Pocket IE neumi posilat soubory (input file), ale Opera Mobile je zvlada...
V pocket outlooku mam vytvorene konto a maily posielam cez tohoto emailoveho clienta, ked vsak dam prilozit nejaky objekt napr. fotku, tak email odosle bez prilohy. Teda nepripajam sa k svojej schranke cez web rozhranie v pocket IE, ale prostrednictvom pop3 cez outlook. Ak som to nenapisal celkom spravne tak sorry, ale snazim sa, aj ked moje vedomosti v tomto smere nie su prave najsirsie.
To je divny, prilohy posilam normalne - zkousel jste i jiny ucet nez gmail?
A jeste jedna vec-pokud prijemci fotka nedorazila, neorizl ji nekde antivirus/isa server apod?
A jeste jedna vec-pokud prijemci fotka nedorazila, neorizl ji nekde antivirus/isa server apod?
Tak opravujem, ucet mam vytvoreny v Inboxe a nie Pocket outlooku. Ked chcem nastavit ucet v Pocket oztlooku tak mam v nastaveniach pri "connection" moznost vybrat len Internet /nic ine v rolovacom okne nie je/ a ja sa pripajam jedine cez wifi /my work network/. Je mozne nejak nastavit ten Pocket outlook aby fungoval cez wifi? Alebo, co by som mal prestavit, aby slo posielanie priloh v inboxe? Dik RStein, ze sa mi snazis pomoct.
LACI2: Na slusne formulovane dotazy se odpovida dobre.
ALe ted jsem zmateny - Inbox je Pocket Outlook.
A vase wifi by se mela pripojovat k nastaveni "internet". Jednoduse - pokud je dostupne wifi, aplikace pouzivaji misto GPRS/EDGE wifi.
Ad gmail - Google je na nektere prilohy precitlively - viz jejich podminky. Mozna jeste pritvrdil...
Gmail does not accept these types of files, even if they are sent in a zipped (.zip, .tar, .tgz, .taz, .z, .gz) format. Any message of this type sent to your Gmail account will be bounced back to the sender.
ALe ted jsem zmateny - Inbox je Pocket Outlook.
A vase wifi by se mela pripojovat k nastaveni "internet". Jednoduse - pokud je dostupne wifi, aplikace pouzivaji misto GPRS/EDGE wifi.
Ad gmail - Google je na nektere prilohy precitlively - viz jejich podminky. Mozna jeste pritvrdil...
Gmail does not accept these types of files, even if they are sent in a zipped (.zip, .tar, .tgz, .taz, .z, .gz) format. Any message of this type sent to your Gmail account will be bounced back to the sender.
Inbox nie je Pocket Outlook, dostanem sa do toho cez volbu Start/ Messaging/ potom mam moznost vybrat si adresare pre SMS, MMS, alebo Outlook E-mail, a tiez moje vytvorene konto POP3, ktore som si vytvoril cez New E-mail Account. Pri vytvarani noveho konta treba zadat spôsob pripojenia connnection: kde by sa mali zobrazit názvy pripojeni MMS CSD a pod a ja by som tu mal zvolit My Work Nerwork /názov pripojenia cez wifi/, co mi Pocket Outlook neumoznuje.
Zatial som este na nic neprisiel, ale skusam dalej.
Zatial som este na nic neprisiel, ale skusam dalej.
To je s vami tezky - nemate pravdu, verte mi. Wifi pripojeni se nevybira - staci vybrat pripojeni internet. Wifi sitova karta musi byt nastavena tak, ze se take pripojuje k profilu internet.
Nevim, co nazyvate Inboxem - jde o PO.
//edit: Mozna ma ETEN jeste nejakou specialni aplikaci Inbox - to netusim.
Nevim, co nazyvate Inboxem - jde o PO.
//edit: Mozna ma ETEN jeste nejakou specialni aplikaci Inbox - to netusim.
Inbox, Pocket Outlook, Outlook E-mail ....prostě defaultní poštovní klient od MS. Pokud jsi si nic neinstaloval, tak tam jiný není.