Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: tomtom na FS LOOX

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    zdravím, jak mám nainstalovat z dvd tomtom6 na FS LOOX 560 na SD kartu, aby to chodilo, po nahrání na kartu mi to píše po kliku na install "není platná aplikace...", děkuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Asi se snazite kopirovat a spustit instalacni program, ktery ma byt spusten na desktopu/notebooku a ktery prenese soubory primo do PDA pres ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    díky, uvítám váš email nebo skype, rád bych se poradil. jan.bostik@centrum.cz skype: janbostik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Je mi lito, soukrome na dotazy nereaguji - piste prosim vzdy do fora, mate i vetsi sanci, ze vam poradi vice lidi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    dobrá. můžu někde stáhnout návod na instalaci a ovládání tomtom6? jan bostik, www.klinickasmrt.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Navod jsem nikdy nepotreboval, a proto jsem se po nem ani neshanel. Tady ale neco je.
    http://www.tomtom.com/lib/doc/ttnpalmone_manual_uk.pdf

    Instalace je jednoducha - bud mate desktopovy program, ktery spustite a on vas provede, nebo sam nakopirujete cab soubor do zarizeni a spustite ho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    mám tiež problém s Tom Tom. po nainštalovaní a sustení prebehnú uvodné nadstavovacie obrazovky a potom napíše"Žádné mapy nebyly nalezeny" a tým to končí
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    tak bud na karte nejsou mapy, popripade jsou v nespravne slozce a nebo posledni moznost ze to jsou mapy pro starsi verzi ttomika
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    zdravím, mám tomtom6 na dvd k vyzkoušení, chci ho dát na fs loox 560, na dvd je program tomtom home, ten se nainstaluje do pc, ale pak už nevím co dál, není tam žádná volba k instalaci do pda, zkusil jsem dát celou složku na sd kartu a v adresáři 2257 a tam jsou soubory ttn.cab a ttn2003.cab a autorun.exe, ale nic nejde... na co je ten tomtom home nebo prosím o radu, jak postupovat... děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jedna z moznosti a asi nejjednodussi na popsani - nakopirujte ttn.cab do pda a spustte (poklepejte na nej).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Aká je správna adresárová štruktuta umiestnenia máp ( v ktorom adresáry majů byť umiestnné)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    50

    na kartě musí být složka, třeba Eastern_Europe, nebo PL_CZ_HU_SK_plus_major_roads_of_WE_1409 a vevnitř jsou soubory cline.dat, cname.dat, atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Nejlepsi je opravdu umistit mapy do rootu SD karty, ale v souboru current map.dat muzete TT vnutit libovolne umisteni map.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Ďakujem za podnetné rady, ja som mal informácie, umiestnit mapy do rootu sa tak som ich umiestnil priamo do rootu, nie do aresára v roote. Dík už mi to fumguje (občas). Tak na kazdý druhý pokus napíše "Žiadny platný signál GPS"
    a po niekolkonásobnom nadstaveni prijímača sa rozbehne
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Hlasku "zadny platny signal GPS" TT vypise, kdyz s Gps KOMUNIKUJE, coz znaci, ze je spravne nastavena a ceka se jen na fix - urceni pozice. Na fix budete par sekund/minut budete cekat vzdy, takze zmeny v nastaveni GPS v TT jsou zbytecne...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. FSC Pocket LOOX N500 VS TomTom
    Od DK_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-06-2006, 21:42
  2. TomTom vs. LOOX n560
    Od Tom07 v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-04-2006, 19:52
  3. Problem s instalaci TOMTOM na Pocket Loox N500
    Od slowdive_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 14:28