Taky s troškou do mlýna. Základ WisBar Oceania, dále BatMemTime, Today+, Calendar+ a Pocket NDays. Toť vše.
Taky s troškou do mlýna. Základ WisBar Oceania, dále BatMemTime, Today+, Calendar+ a Pocket NDays. Toť vše.
.BMP neni oficialni format pro web, proto se to zobrazuje jako prilohaPůvodně odesláno od strojvudce
ma to byt bud .GIF, .JPG nebo .PNG.
Nemůžu si odpustit vložit ex post, co jsem připravil na velikonoce.Sorry, jedna NETODAY z řídítek![]()
Strojvudci, vkumpove a dalsi. Jak velel ředitel, převeďte soubory BMP do JPG, třeba v IrfanView, bude to o pár set kilo menší a bude TO vidět hned![]()
napsal kdesi vpředu:
Tak jsem to zkusil a Pocket IE bohuzel neumi INPUT TYPE=file
no já používám netfront a ten to umi (maily s přílohou odesílám přez web), určitě i jiné nadstavby apod. by to zvladly.
a za b) v mobilní verzi se ty obrázky nezobrazují, nebo se snad stále ladí ta "dospělá"?
Tak taky přidám svoji obrazovku Dnes. Je to jednoduchost sama: WisBar Advance, PIToday a cLaunch.
Ok. Takže takhle.Původně odesláno od Pavel Koza
Test č. 1
Původně odesláno od windmaster
Napravuji!!
Pro nevěřícího Tomáše ( uživatele : limon )
Nová verze Pocket NDays od eXEdena.
Zpracování trvá nyní 6-7 sec pro celý týden dopředu (proti dřívějším 2 minutám)
Damy a panove, udelali jste mi radostTakovych peknych screenshotu. Nyni opet odpovedi:
1) Testovani stale probiha, minuly tyden jsem byl uplne mimo, tento tyden to snad vsechno doladim a dodelam.
2) Moznost vkladat soubory v mobilni verzi s konecnou platnosti NEBUDE. I kdyz to napriklad NetFront zvladne, jelikoz 99% lidi pouziva Pocket IE, akorat by je to matlo. Snad to nebude prilis omezujici... Pokud MS prida tuto funkcionalitu i do standardniho Pocket IE, na ce4you to bude obratem povoleno.
...takze jsem povolil vkladani souboru do vsech for, nejen do tohoto. Nyni se tak muzete realizovat nejen zde, ale i v ostatnich diskuzichA jako obvykle, pokud budte mit nejaky problem, prosim napsite.
Původně odesláno od Pavel Koza
Skvělá možnost!
Jen bych se rád zeptal jestli se dá vložit i obrázek jako bmp, protože mě to nejde. Musí to být jen ve formátu gif,jpg nebo png?Původně odesláno od Pavel Koza
Dííky