Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

PDA v MS sitich

myself_ce4you (7)|15.12.2007 15:30
Ahoj, muj dotaz smeruje na sitovou problematiku.
Podarilo se mi aby moje HTC umelo pres WiFi pracovat se sitovymi adresari. Vidim pocitace v siti, muzu prochazet jejich obsah, spoustet soubory apod. Zajimalo by mne, zda-li to lze nejak vymyslet i naopak. Pokud jsem pripojen pres WiFi, dostanu IP adresu (rekneme) 10.0.0.x. Potreboval bych se z notebooku/desktopu dostat napr. na pametovou kartu PDAcka.
Lze nejak po siti sdilet obsah PDA? Diky za rady
salvator_ce4you (137)|17.12.2007 20:53
Já ti bohužel neporadím. Ale mohl bys ty. Mi se nepodařilo ani to první. tedy procházet na PDA složky notebooku. Jsem připojenej přes wifi na jedné síti. Co mám udělat, abych viděl na PDA složku notebooku? ...díky za odpověď. A pokud zjistím, jak na to opačně, určitě se taky podělím :-)
salvator_ce4you (137)|17.12.2007 20:58
odpovím si sám, zjistil jsem to - sorry, vyřešil jsem to total commanderem pro pocketpc, už se taky umím dostat na notebook. Jakmile zjistím opak, ozvu se...
RStein (2012)|17.12.2007 21:40
myself: Nasdilejte data na PDA pres ftp.
http://www.mochasoft.dk/freeware/ftpd.htm
salvator_ce4you (137)|22.12.2007 22:12
Vypadá to zajímavě, ale nefunguje mi to. Mocha zobrazí vše OK, ale na PC mi nechce otevřít FTP. Hlásí, že neexistuje:(
RStein (2012)|23.12.2007 00:00
Ale funguje to - sam to pouzivam.
Na pc pouzijte treba total commander.
V mocha ftp povolte anonymni pristup.
V TC nastavte IP adresu na adresu, kterou ukazuje mocha, jmeno a heslo je Anonymous.
PC i PDA museji byt samozrejme soucasti stejne site.
aregon (3)|28.12.2007 22:58
ahojte ja sa uz snazim asi tak tyzden spojazdnit svoje spv s pc cez wifi a nedari sa mi to. Prosim Vas evie mi niekto poslat postup ako na to. Vopred dakujem.
quick_pd (67)|2.1.2008 10:54
Zdravim,

vsude se rika ze s total commanderem jdou prohlizet Windowsama nasdileny slozky a pry i FTPcka, ale nekde to nemuzu najit, ani v jedny nabidce ani na panelunastroju, a kdyz do adresovyho radku dam treba ftp://pdostal.cz/ tak to nic neudela.
Mam verzi 2.0.
Mohly by jste mi poradit kde to mam hledat?
dik
RStein (2012)|2.1.2008 15:28
quick_pd:
V rootu (korenovy adresar) je nahore pseudoslozka Plugins (aspon ve 2.5 se tak jmenuje, ve 2.0 muze mit jine jmeno) - v ni je FTP klient.
quick_pd (67)|6.1.2008 04:00
[QUOTE="RStein"]quick_pd:
V rootu (korenovy adresar) je nahore pseudoslozka Plugins (aspon ve 2.5 se tak jmenuje, ve 2.0 muze mit jine jmeno) - v ni je FTP klient.[/QUOTE]
Dik :)
A prosimte mimo tema: kdyz potrebuju pridat mezi programy dalsi program kterej se ale nemusi instalovat, jak to udelam ?
Sice ho umim dat do start-programy, ale ja z nej potrebuju udelat jakoby nainstalovanej, abych si ho moh pridat treba do rychlyho zpusteni na today obrazovce......
Dík za radu :)