Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: HTC a ztráta signálu

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    11

    bohužel - neoprávněná reklamace GSMOBILE jsou stejně banda :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    No, tot otazka jestli to zvladnes sam. Zalezi na sikovnosti. Pokud to chces resit dal, tak nove tema, nebo PM, at nejsme uplne mimo tema.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    11

    OK díky zkusim, každopádně jestli to vyřešim, vrátím se sem z problémem vypadávání sítě :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od Aladdin
    Tak jsem dostal sve MDA Compact podruhe z reklamace - neopravnena (vypadavani signalu), jenze ted mi to vubec nechce vzit SIMkartu, resp. vubec nenaskoci sit - dam vyhledavat a vubec zadne nenajde - a vypada jakoby nemel ani snahu hledat signal, pritom na SIMku se dostanu (cisla atd), ROM + Radio jsem premastil a nic. Nevite kde by mohl byt problem?
    No počkej! Pokud se toto stalo po návratu ze servisu, tak bych atakoval servis, že Ti v rámci prohlídky přístroje podělal jinou funkcionalitu! To je ze zákona reklamace opravy, případně servisního zásahu, byť jen HW prohlídky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    11

    Zkusim to asi rozdělat sám, než zas čekat, a hádat se s nima
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    No jak je libo, dej pak echo, jak to dopadlo a nebo kdyby sis nevěděl rady, tak založ separátní thread.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    11

    Tak hotovo :-), byl to boj, nic rozpojeného jsem nenašel (ted mi trochu blbne displey, ale to vyřeším znovu, ještě jedním rozděláním snad :-), ale jakmile jsem to smonotoval zpět, signál naskočil...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    5

    Zdarec, mam ten samej problem, telefon v kapse, pak ho vyndam a bez signalu (nekdy dokonce indikator signal ukazuje, ale dovolat se neni mozne) dela to v podstate od zacatku (duben 2007) akorat, ze se to posledni dobou, dle meho nazoru, rapidne zhorsilo. Koupil jsem ho (nastesti) primo u vodafonu, takze jsem to reklamoval tam, poslali to do GSMobile. Reklamaci uznali, opravili- vymenili zakladni desku (nove IMEI, coz mimo jine znamena prodlouzeni zaruky na dalsi dva roky) Nicmene nezmenilo se vubec nic, naopak, je to snad jeste horsi. Tak jsem ho tam po dvou dnech dnes odnesl znovu, mel jsem docela kliku, signal vypadl presne v dobe, kdy jsem byl ve vodafonu, takze to prebirajici videl na vlastni oci. Uvidim, co s tim mistri udelaji, ale rekl bych, ze nic, jak to tady ctu, tak je to obecny problem. takze bude nasledovat treti reklamace a vraceni penez (doufam:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Aladdin
    bohužel - neoprávněná reklamace GSMOBILE jsou stejně banda :-/
    Nenechal bych si to libit. mam ten samej problem (viz muj prispevek) Telefon, na ktery se neda dovolat je k nicemu a tudiz ho nechci. Holt musim (dle zakona) projit tremi reklamacemi, prvni uz mam za sebou a ted probiha druha.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    5

    a jeste posledni "moudro" - myslim, ze to ma souvislost s prechodem telefonu do stand-by rezimu, kdyz je telefon stale zapnuty, tak se to, tusim, nestava.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    75

    Mě se to na Artemisu taky stává,dneka jsem ho cestou z hor hodil na nabíječku a vypnul automatický vypínání. Během cesty z Rokytnice do Prahy signál vypadl čtyřikrát. Prokazatelně v místech, kde signál normálně je. Prostě spadl na minimum, po ujetí cca 2-3km zase naskočil. Takže to určitě není problém jen v Praze. Jinak by mě zajímalo, jestli tenhle problém je jen u Vodafonu nebo i u jiného operátora:?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    5

    Zdarec, jen jsem Vam chtel sdelit, ze konecne, po treti (cca mesicni) reklamaci vodafone pristoupil k vraceni penez. Problemy nebyly, ale tahlo se to. Vsem rada - nezbyva, nez vydrzet!:-)
    P.S. no, jo, ale co ted koupit? To je otazka!:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Ztráta kontaktů
    Od slavick_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-07-2008, 22:55
  2. ztráta dat na SD u x500+
    Od Tino_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 10:31
  3. Ztráta signálu GPS na N 560
    Od paveluh_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-04-2007, 22:29
  4. ztráta dat N35
    Od foxmar v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 14:09
  5. GPS receiver - BU-303 - casta ztrata signalu
    Od George106 v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-07-2005, 22:50